Puhelinseksi työ

Puhelinseksi työ on unelmaduuni - koe vapauden hurma ja hyvät ansaintamahdollisuudet

Työskentele kotoa käsin

Oletko valmis kääntämään uuden sivun urallasi? Haluatko työn, jossa tarvitaan rohkeutta, mielikuvitusta ja kykyä hypätä erilaisiin fantasioihin? Kaipaatko työtä, joka antaa sinulle täydellisen vapauden ja mahdollisuuden työskennellä omista olosuhteistasi kotoa käsin? Valitse puhelinseksi työ ja nauti täydellisestä vapauden tunteesta, joka herättää sisäisen luovuutesi ja intohimosi.

Työn tekemisen ehdot

Haemme henkilöä, joka haluaa päättää itse, milloin ja kuinka paljon haluaa työskennellä. Sinä olet vähintään 18-vuotias nainen, sinulla on rohkeutta, rempseyttä ja luovuutta, etkä häkelly ja hämmenny pienestä. Voit työskennellä vähintään 50 tuntia kuukaudessa, josta 10 tuntia aikavälillä 01-07. Edellytyksenä on, että puhut sujuvasti suomea. Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi. 

Työhön liittyvät vapaudet

Puhelinseksi työ ei edellytä mitään muodollista koulutusta. Voit valita kokopäivätyön tai yhdistää sen opiskeluun, osa-aikatöihin tai muihin toimintoihin.  Jos rakastat kirjoittamista, voit ansaita ylimääräistä tuloa kirjoittamalla meille erilaisia tekstejä. Vaikkapa bloggaamalla omaa blogia, jonka me sinulle luomme. Blogi lisää näkyvyyttäsi ja auttaa sinua saamaan enemmän puheluita. 

Anonyymiys työskentelyssä

Puhelinseksi työ on työtä, jossa voit vastaanottaa asiakaspuheluita nimettömänä puhelinvaihteemme kautta. Päätät itse, milloin työskentelet. Kirjaudut sisään järjestelmäämme, kun haluat vastaanottaa puheluita, ja kirjaudut ulos, kun et halua vastaanottaa puheluita. Ihmiset, jotka ovat meidän asiakkaitamme, löytävät iloa fantasioista, leikeistä, roolipeleistä ja intiimien salaisuuksien jakamisesta.

Korvauksen määräytyminen työstä

Haluamme sinun tuntevan olevasi arvostettu osa tiimiämme. Siksi tarjoamme sinulle peruspalkan ja tuntipalkan, joka perustuu suoraan kaikkiin asiakaspuheluihin käyttämääsi aikaan. Heti alusta alkaen osallistut myös bonusjärjestelmäämme, joka kannustaa sinua tekemään parhaasi. Saat sitä korkeampaa tuntipalkkaa, mitä enemmän asiakaspuheluita otat vastaan. Maksamme palkkasi kaksi kertaa kuukaudessa.

Puhelinseksi työ on intiimiä viihdettä, jossa luodaan fantasialähtöisiä asiakaskeskusteluja. Jos tämä vaikuttaa sinulle sopivalta, odotamme innolla hakemustasi sähköpostitse osoitteeseen hr.fi@redhatholdings.com.

 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää