Arvosteluja

Tervetuloa tutustumaan asiakkaidemme kokemuksiin palvelusta ennen kuin valitset, kenen kanssa haluat keskustella


Antsa kirjoittaa näin henkilöstä Elisa:

Ihanan kiimainen. Paras.

M kirjoittaa näin henkilöstä Maria:

Marian ääni on erittäin kiihottava ja hän todellakin on leikissä mukana! Ehdottomasti paras!

Sami kirjoittaa näin henkilöstä Veronica:

Ihana.

Joni kirjoittaa näin henkilöstä Elisa:

Uskomattoman kiihottava ääni.

Janna kirjoittaa näin henkilöstä Veronica:

Makea mimmi.

Miikka kirjoittaa näin henkilöstä Veronica:

Ihana pylly.

Jouni kirjoittaa näin henkilöstä Sari:

Mahtava! Sari olet paras! Kunpa kaikki tytöt olisivat sinun kaltaisiasi. Alkaa himot hyrräämään pelkästä ajattelemisesta. Soitan sinulle uudelleen pian. Suukkoja.

Aikamiespoika kirjoittaa näin henkilöstä Sari:

Yksinkertaisesti loistava.

Esko kirjoittaa näin henkilöstä Elisa:

Ehdoton suosikki! Todella hyvää eläytymistä ja asiat sujuu hyvässä tahdissa. Ottaa myös hyvin huomioon nopean tulemisen. Täydellinen, paras!

Kalle kirjoittaa näin henkilöstä Elisa:

Aivan uskomaton nainen. Eläytyy aisankannattajafantasiaani todella hyvin. Kiihottava ääni.

Pena kirjoittaa näin henkilöstä Veronica:

Uuh. Mahtava mimmi. Kiitos

Tumu kirjoittaa näin henkilöstä Vivian:

Spermat lensi tätä narttua kuunnellessa

Hannu kirjoittaa näin henkilöstä Satu:

Ihana keskustelu. Kunpa kaikki tytöt olisivat sinun kaltaisiasi. Kiihottaa pelkkä keskustelumme ajatteleminen. Soitan sinulle pian uudelleen...

Jussi kirjoittaa näin henkilöstä Satu:

Olipa iloinen ja mukava tuttavuus. Lempeä nautinto. Kiitos. Soitan uudelleenkin.

Juha kirjoittaa näin henkilöstä Elisa:

Paranee vaan ajan kanssa, aivan uskomattoman kiihottava tapa kertoa ja äännellä. Muistaa mistä just mä tykkään ja saa paineet laukemaan kerta toisensa jälkeen. Yksinkertaisesti paras.

Masa kirjoittaa näin henkilöstä Elisa:

Todella miellyttävää ja takuuvarma nautinto!

Jake kirjoittaa näin henkilöstä Elisa:

Parasta anaalia ikinä...

Mikko kirjoittaa näin henkilöstä Elisa:

Ihana ääni. Paras linjoilla olevista naisista.

Juha kirjoittaa näin henkilöstä Elisa:

Ihana ääni ja nainen, eläytyy ja kuuntelee.

Ville kirjoittaa näin henkilöstä Elisa:

Naisista ehdottomasti parhain.

Miikka kirjoitti:

Ihana tyttö. Ihana pimppi. Multa tuli.

Pauli kirjoitti:

Aivan uskomaton ja ihana. Nautin.

Kalle kirjoitti:

Ilona on aivan ihanan parasta puhelinseksiä mitä olen harrastanut. Soitan taatusti uudestaan =)

Jalmari kirjoitti:

Blogit luettu ja sen jälkeen oli pakko soittaa. Eikä ollut huti vaan aivan täysi 10!

Mikke kirjoitti:

Tämä nainen saa takuu varmasti sinut nauttimaan ja mällit lentämään! Kannattaa soittaa ette pety. Hän on ystävällinen ja toteuttaa villeimät fantasiat, roolileikit ja fetissit. Ihana Ilona on yksinkertaisesti paras! ;P

Kari kirjoitti:

Vuosi tullut Essin kanssa soiteltua. Jokainen nainen on hyvä, mutta Essissä on sitä jotain joka muilta puuttuu. Joo, en osaa kertoa, Essi vaan on Essi . Seksikäs ääni ei sillai mitään teennäistä lirkuttelua... :)

Nicke kirjoitti:

Ilona on ehdottomasti tytöistä kiimaisin ja paras rooli leikeissä! Takuu varma hoito. Suosittelen.

Pasi kirjoitti:

Tykkäsi kun otin väkisin takaapäin ja läimäyttelin kunnolla pakaroihin. Tykkäsi kovista otteista. Oli todella kiimainen huora! Piti pakottaa nielemään koko lasti ja meinasi oksentaa, koska oli niin ällöttävää, mutta ei voinut muuta kuin totella. Todellakin lutka, jolle saa tehdä aivan mitä tahansa. Mikään ei ole liian pervoa hänelle.

Mike kirjoitti:

Olit erittäin viehättävä ja iloinen, oli kiva jutella. Sun ääni oli myös niin lempeä. Nautin siitä. Jään kaipaan, tuli hyvä olo. Tack.

Antti kirjoitti:

Ilona, huh! Niin kiimainen nainen. Kyllä todellakin tulin ja niin tais tulla Ilonakin.

Kristian kirjoitti:

On muuten kiimaisen ja pornon kuuloinen ääni! Tuntuu olevan aluksi ujo, mutta toi ääni! Mut kuumenee nopeasti rivoksi pikkulutkaksi ja osaa lennättää sedän lastin alta aika yksikön. The Lutka!

Juha Malmi kirjoitti:

Olet Laura aivan mahtavan hurmaava narttu! Annoit mun nuolla pinkkiä pilluasi, jota levitit äärimmilleen, jotta mä sain tungettua kovan paksun kaluni pillusi syövereihin. Samalla annoit ihanien tissiesi heilua kyrvän tahdissa. Aivan ihanaa oli, se, että annoit mun sitoa sut kiinni sänkyyn niin, että pääsin ruiskuttamaan spermani suoraan sun suuhun, vaikka vastustelit. Ja sä nielit kaiken. Ens kerralla mä sidon sut toisinpäin ja nussin sua perseeseen. Spermat saat taas niellä suihisi. Kiitos Laura!

Juha kirjoitti:

Riina on ihanan rietas nainen ja hyvä rooleissa. Multa tuli kaks kertaa puhelun aikana. Missä sä Riina olet? Mä haluan sua taas. Keittiössä ja takaapäin. Mä haluan tunkea ison kaluni sun piukkaan pilluusi. Kiitos edellisestä. t.Juha

Kalle Rautiainen kirjoitti:

Nanna oli aivan mahtava. Hänen äänensä sai kullini todella kovaksi ja hän oli todella mukana roolileikeissä. Vahva suositus =)

Henri kirjoitti:

Mikä viehkeä neito! Sonjan kanssa puhelu olisi voinut jatkua vaikka kuinka pitkään, hän oli ihanan huomaavainen ja jutunjuurta riitti jos mistäkin. Lopussa kruunasimme session ihanalla, kahdenkeskisellä intiimillä hetkellä. ;) Ah, ota kulta vaatteet pois! Sain todellakin Sonja-kosketuksen.

Tero kirjoitti:

Puhelusta Selman kanssa on parisen viikkoa. En silloin löytänyt tätä arvostelut-kohtaa, mutta laitetaan tulemaan nyt. Soitin tuolloin "sokkona" ja Selma sattui vastaamaan puhelimeen noin yhden aikaan yöllä. Hän oli aivan loistava: miellytävä ääni, aktiivisesti mukana villimmän fiiliksen aikana, samalla kuunnellen toista osapuolta. Siirtyminen rentoon jutusteluun sujui luonnollisen vaivattomasti. Puolisen tunnin perusteella jäi todella aito ja välitön tunnelma! Selmalle toivon "paljon pieniä iloisia yllätyksiä" elämän varrelle, joiden sanoit pitäväsi.

 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_