Tarjous

Soitto seksipuhelimeen ja seksilinjalle ilmaiseksi? Uudet asiakkaat soittavat seksipuhelimeen ja seksilinjalle ilmaiseksi 10 minuutin ajan

Soita 10 minuuttia ilmaiseksi, jos et ole soittanut aiemmin. Haluatko kokea, kuinka nämä tytöt voivat räjäyttää tajuntasi? Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla täysin ilmaiseksi. Soita 0700-93160. Normaali hinta on 2,95 €/min + pvm, mikä tekee tarjouksesta 29,50 € arvoisen.

Tarjous koskee vain uusia asiakkaita ja vain yhtä puhelua. Uusia asiakkaita ovat he, jotka eivät ole soittaneet palveluumme 31. joulukuuta 2018 jälkeen. Palveluamme mainostetaan osoitteissa www.seksipuhelin.fi ja www.puhelinseksi24.fi.

Ilmainen puhelu lasketaan vain, jos saat yhteyden johonkin henkilöön. Ilmaisia ​​minuutteja ei voi siirtää puhelujen välillä. Puhelun kesto alkaa, kun puhelu yhdistetään, ja päättyy, kun puhelu katkaistaan.

Jos puhelu kestää 10 minuuttia tai vähemmän, koko puhelu on ilmainen. Jos puhelu kestää kauemmin, maksat vain 10 minuuttia ylittävästä ajasta. Ilmaisia minuutteja sisältäviin puheluihin sovelletaan normaalia puhelumaksua, jos operaattorisi veloittaa normaalisti normaalin puhelumaksun.

Jos haluat poistaa puhelinnumerosi ja lopettaa tekstiviestien saamisen ilmaisista minuuteista

klikkaa tästä
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_