LAADUKAS
PALVELULINJA

Puhelinseksiä?

Soita 0700-12000 

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
10 minuuttia ilmaiseksi

Informaatiota

Ehdot ja lisätietoa

Puhuaksesi suomen kuumimpien naisten kanssa soita numeroon 0700-12000. Nämä naiset ovat täällä juuri sinua varten, vuorokauden ympäri. Joten jos etsit kuumaa hetkeä tavallisten (mutta epätavallisen halukkaiden) naisten kanssa, jotka aina tarjoavat sinulle mitä haluat, olet tullut oikeaan paikkaan. Meidän puhelintyttömme tulevat antamaan sinulle kuuminta puhelinseksiä ikinä. Kaikki mistä ikinä olet unelmoinut löydät tältä erotiikkalinjalta.

Jutellaksesi jonkun tytön kanssa soita 0700-12000. Mikäli haluat puhua ensimmmäisenä vapautuvan tytön kanssa, paina 1. Halutessasi kuunnella tyttöjen esittelyt, paina 2 ja mikäli jo tiedät, kenen kanssa haluat puhua, paina 3. Kun soitat 0700-12000 saat selkeää apua oikealle tytölle yhdistämisessä. Soitto meille maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Puhelinoperaattorisi katkaisee lain mukaisesti puhelun automaattisesti hinnan yltäessä 50 euroon, eli noin 17 minuutin jälkeen. Olet lämpimästi tervetullut soittamaan uudelleen keskustelemallesi tytölle puhelun automaattisen katkeamisen jälkeen. Mikäli haluat puhelun aikana takaisin päävalikkoon, painat vain 9. Maksu liitetään puhelinlaskuusi.

Ikäraja on 18 vuotta ja puhelinliittymän on oltava sinun nimissäsi, tai sinulla on oltava liittymän omistajan suostumus. Noudatamme voimassa olevia lakeja ja säännöksiä. Koska suojaamme yksityisyyttäsi ja anonymiteettiäsi, emme koskaan lähetä mainoksia tai tiedotteita tekstiviestillä, sähköpostitse tai muilla tavoilla. Puhelintyttömme odottavat puheluasi ja takaamme, että saat kuumaa suomalaista puhelinseksiä. Puhelintyttömme ovat uteliaita, tuhmia ja valmiita täyttämään kuumimmat unelmasi ja fantasiasi.

Jos haluat saada tekstiviestin, kun meillä on ilmaiskampanjoita, klikkaa TÄSTÄ. Jos saat jo tekstiviestin, mutta haluat rekisteröityä saadaksesi tulevaisuudessakin tekstiviestejä, klikkaa TÄSTÄ.

Käytämme ainoastaan arkistokuvia, joita ostamme lisenssillä kuvatoimistoilta. Ostettuja, kuvatoimistojen kuvia käytetään sekä web-sivujemme graafiseen suunnitteluun sekä siinä tapauksessa, että puhelimeen vastaava henkilö on eri syistä valinnut anonymiteetin. Se voi esimerkiksi tulla kysymykseen tapauksissa, joissa henkilö elää suojatulla identiteetillä tai kun henkilö voidaan katsoa potentiaalisen häirinnän kohteeksi tai tapahtuman seuraukset aiheuttavat vahinkoa henkilön identiteetille.

 

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi.

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy