Informaatiota

Kuinka palvelu toimii ja mitä se maksaa

Tyttömme ovat täällä 24 tuntia vuorokaudessa, tavoitettavissa mukavasti kotoa käsin. Palvelumme on laatuhyväksytty. Kaikki keskustelut sinun ja tytön välillä ovat luottamuksellisia.

Soita 0700-12000, niin saat selkeät ohjeet kuinka toimia. Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua.

Paina 9 milloin tahansa keskustelun aikana tytön kanssa palataksesi päävalikkoon. Jos tyttö, jonka kanssa haluat keskustella, on offline-tilassa, voit käyttää "ping-palveluamme" ilmaiseksi. Lähetät vain tekstiviestin tytön numerolla numeroon 04573950691. Saat tekstiviestin, kun hän on kirjautunut sisään.

Puhelut maksavat 2,95 €/min + pvm. Sinua veloitetaan puhelun yhdistämisestä siihen asti, kun katkaiset puhelun. Jos operaattorisi veloittaa normaalisti normaalin puheluhinnan, se lisätään hintaan. Hinta lisätään puhelinlaskuun.

Teleyritys keskeyttää puhelun normaalisti automaattisesti noin 17 minuutin kuluttua. Sitten voit soittaa meille takaisin. Jos puhelu keskeytyy ja soitat takaisin 2 minuutin sisällä, sinut yhdistetään suoraan samalle tytölle.

Sinun tulee olla yli 18-vuotias käyttääksesi palveluitamme ja puhelinliittymän tulee olla sinun nimissäsi, vaihtoehtoisesti sinulla on oltava puhelinliittymän omistajan lupa soittaaksesi. Tämän tyyppisillä palveluilla ei ole peruuttamisoikeutta. Kaikki keskustelut katsotaan viihteeksi. Käytämme arkistokuvia/arkistokuvia, joihin ostamme lisenssin kuvatoimistoista. 

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen help@seksipuhelin.fi. Arkisin 09-17 voit myös soittaa numeroon 09-7479 0620. Jos olemme kiireisiä, voit jättää puhelinnumerosi, nimesi ja aiheesi, niin palaamme asiaan pian.

Red Hat Holdings Limited, Evangelistrias 10, Levanco Tower 1, Office 601, 3031, Limassol, Kypros.

 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_