Yö sidottuna

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen vieressä 


Yö sidottuna
Yö sidottuna

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen vieressä. Olimme lomalla ja yövyimme hienossa hotellissa. Sisään kirjautuessa nautimme pienen välipalan ja lähdimme testaamaan hotellin hulppeata uima-allasta.

Uinnin jälkeen suuntasimme takaisin huoneeseemme ja päätimme molemmat käydä suihkussa. Mieheni vuoro oli ensimmäisenä. Minä odotin sängyllä, surfaten hotellin televisiokanavien tarjontaa. Kun hän tuli kylpyhuoneesta, otin oman kylpytakkini sekä stringit ja menin kylpyhuoneeseen. Vesi oli niin lämmintä ja rentouttavaa. Minusta tuntui, että olisin voinut viipyä suihkussa koko yön. Lopulta pääsin ulos, kuivasin itseni, puin kylpytakkini ja stringit päälleni. Se oli minun iltapyjamani.

Kun kävelin ulos kylpyhuoneesta, valot sammuivat, lukuun ottamatta kylpyhuoneen pienen valon hehkua. Yhtäkkiä minuun tartuttiin takaapäin, hänen vasen kätensä puristui kurkkuni ympärille. Ei liian tiukasti, jotta voisin vielä hengittää, mutta tarpeeksi tiukasti, jotta en päässyt liikkumaan. Ote piti päätäni taaksepäin. Hänen oikea kätensä alkoi hapuilemaan rintojani. "Rakas”, hän kuiskasi korvaani samalla työntäen minua sänkyyn.

Tunsin nesteideni virtaavan ja pilluni kostuvan läpimäräksi. Hän työnsi minua sängylle kasvot alaspäin. Hän käski minua makaamaan paikoillani ja olemaan liikkumatta, samalla alkaen hieroa klitoristani stringien hennon kankaan läpi. Hän työnsi jalkani leveämmälle, samalla edelleen hyväillen minua. Kun olin jo aivan orgasmin partaalla, hän lopetti ja käveli pois, jättäen minut makaamaan sängylle.

Kun hän palasi takaisin, hän sitoi huivin silmilleni, otti stringit pois, teki niistä pienen pallon ja asetti sen varovasti suuhuni, sitoen vielä suun eteen toisen huivin. Sitten hän sitoi käteni ja jalkani sängyn pylväisiin. Tunsin hänen liikkuvan ympärilläni. Lopulta kuulin äänen, joka syntyi pienestä vibraattorista. Hän kytki sen päälle ja asetti sen vasemman nännini päälle samalla, hän alkoi leikkiä oikealla nännilläni.

Kun hän oli tyytyväinen saadessaan nännini kovettumaan, hän siirtyi alas jalkojeni väliin. Pian kuulin toisen lelun värähtelyn alkavan ja pian tunsin sen klitoristani vasten. Hän liikutti sitä hitaasti ylös ja alas, lähettäen hulluja tuntemuksia kehooni. Hän nosti tärinän tasoa ja jatkoi sen liikettä ylös ja alas klitoriksessani, kunnes kehoni ei enää kestänyt sitä ja sain yön ensimmäisen räjähtävän orgasmin.

Ennen kuin kroppani ehti edes kunnolla toipua, hän työnsi lelua nyt liukkaan märän pilluni sisään. Hän työnsi sitä sisään ja ulos, lisäten ​hulluja tuntemuksia kehossani. Hän työnsi sen sisään niin syvälle kuin pystyi ja piti sitä siellä, kunnes päästin irti toisen, mielen räjäyttävän orgasmin. Sen jälkeen hän lopetti ja jätti minut taas makaamaan vetämään henkeä.

Kuulin hänen liikkuvan huoneessa. Kuulin hänen avaavan toisen jalan solmun ja hän irrotti sen. Yllättäen hän nopeasti nosti käsillään lantioni ilmaan sängystä ja työnsi kivikovan kullinsa sisääni. Hän alkoi hitaasti työntää tiensä sisään ja ulos. Jatkaessaan hän lisäsi vauhtia ja työnsi minua koko ajan kovemmin ja syvemmälle. Välillä hän pysähtyi, syvällä syvällä sisälläni, ja kurottautui sormillaan leikkimään klitoriksellani. Minulta ajantaju hukkui ja en edes tiedä kuinka kauan hän paineli kaikkia oikeita nappuloita, kunnes saimme molemmat järisyttävän orgasmin.

Kun hän oli valmis, hän makasi päälläni, nyt veltto kulli sisälläni, kunnes me molemmat hengitimme jälleen tasaisesti. Sitten hän irrotti käteni sängystä ja sitoi ne selkäni taakse. Hän liikutti minua niin, että pääni oli tyynyllä, ja asetti sitten vasemman nännini päällä olleen lelun klitorikseni päälle ja sitoi sen paikoilleen huivilla. Lelu oli päällä erittäin matalalla taajuudella. Sitten hän makasi sängyssä vieressäni, ja pian kuulin hänen kuorsaavan tajuten, että hän oli nukahtanut, jättäen minut makaamaan lelun jatkuvan matalan värähtelyn kanssa. Kehoani kidutettiin ja kiemurtelin koko yön samalla kun hän nukkui. Yö sidottuna, kiemurrellen.

Aamulla hänen herätessään, hän leikki ensin nänneilläni, sitten hän työnsi sormensa märkään pilluuni ja hyväili minua, kunnes taas sain orgasmin. Sitten hän irrotti minut, poisti siteet ja huivin. Hän poisti lelun varovasti ja auttoi minut suihkuun, koska jalkani olivat liian heikot kävelemään ilman apua. Hän auttoi minut makaamaan kylpyammeeseen. Vesi huuhteli kehoani ja oloni oli taivaallinen.

Kun olin peseytynyt ja pukeutunut, menin takaisin makuuhuoneeseen, josta löysin hänet istumassa sohvalla odottamassa minua. Kävelin hitaasti hänen luokseen ja laskeuduin polvilleni hänen eteensä hänen jalkojensa väliin ja siirsin hänen alusvaatteet tarpeeksi alas, jotta voin vetää hänen kullinsa ulos. Siirsin huuleni kullin varrelle, suutelin sitä ja aloin imemään sitä. Hitaasti nuollen sen päätä ja imien edestakaisin hänen kulliaan kovemmin ja kovemmin jokaisen edestakaisen liikkeen jälkeen. Käteni antoivat vauhtia ja puristivat häntä hieman kovemmin, kunnes hän huokasi syvään. 

Hän laski päänsä takaisin sohvalle, kun tunsin hänen kovenevan ja kovenevan. Hän tarttui sohvan reunaan, kun hän lähestyi orgasmia. Pian hän huusi tulevansa ja samalla kaikki roiskui suuhuni ja juoksi alas hänen kullin vartta pitkin, kun se jatkoi pumppaamista. Kun hän istui paikoillaan toipumassa, hänen kullinsa veltostui ja hän nousi ylös ja suuntasi suihkuun.

Hänen suihkunsa jälkeen, lähdimme alas aulaan uloskirjautumaan hotellista ja jatkamaan lomaamme heikkoina ja unisina. Mutta kaikki se oli sen arvoista. Haluatko kuulla tarinalle jatkoa? Tai haluatko kokea saman viihdelinjalla? Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen vieressä.

 

 
 
bloggaa
 
Vivian
EI TÖISSÄ
 

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen. Miehet ovat elämäni tärkein asia, haluan vietellä juuri sinut, hetkellä minä...

 
Maria
EI TÖISSÄ
 

Maria on uhkea, seksikäs, kiimainen ja halukas aikuinen nainen. Hän on valmis toteuttamaan kaikki salaisetkin toiveesi ja haaveesi. Voi kokea Marian kanssa kaiken, mistä olet...

 
Katariina
EI TÖISSÄ
 

Katariina tihkuu seksiä ja erotiikkaa. Rinnat ja pakarat huutavat sinua leikkiin mukaan. Aina kosteana ja halukkaana, valmiina tyydyttämään juuri sinut.

 
Satu
EI TÖISSÄ
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen, kiimainen ja kiihkeä nainen. Satu odottaa soittoasi heti

Viihdyttävät seksinovellit

Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

Olen huono ja villi tyttö. Kaahailin öisellä ajamisella niin, että kohta olinkin rikollinen...
 
Unen innoittamana

Unen innoittamana

Unen innoittamana, täysin intohimon valtaamana, tartuin häneen ja työnsin hänet tiukasti seinää...
 
Märkä pimppi

Märkä pimppi

Linjoillamme olevilla tytöillä on märkä pimppi, joka tarjoaa sinulle kuumaa kiihkoa. Märkä pimppi, joka kaipaa...
 
Piukka pillu

Piukka pillu

Märkä ja piukka pillu takaa sinulle ennenkokemattoman orgasmin. Haluatko kokeilla kuinka piukka pillu on?
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_