LAADUKAS PALVELULINJA

Puhelinseksiä?

0700-12000

2,95 €/min + pvm
 

Rikollinen raudoissa

Tähdet valaisivat yötaivasta. Uudella autolla suorittamani yöllinen ajelu näytti siltä, kuin olisin kiitänyt taivaan kannen alla


Rikollinen raudoissa
Rikollinen raudoissa

Nautin vauhdin hurmasta ja samalla huomasin punaiset valot vilkkuvan peruutuspeilissäni. Katsoin nopeasti mittariin. Vittu. Yli 20 km/h yli nopeusrajoituksen. Ei kuitenkaan kovin paljoa. Ehkä tästä pääsee vielä selville vesille. Voisin ainakin kokeilla. Hitaasti ajoin tien reunaan ja varmistin, ettei kukaan pääse naarmuttamaan uutta silmäterääni.

Kun näin poliisin ensimmäisen kerran nousevan ulos autosta, hymyilin heti. Tapa, jolla hän tuli minua kohti, kertoi minulle heti, että hän oli liian itsevarma. Avasin hupparin vetoketjua hieman ja säädin rintaliivini niin, että niistä pursui ulos reilun kokoiset DD-tissit. Huolehdin siitä, että ne työntyivät ulos ylhäältä, varmistaen vain, että ne näkyvät tarpeeksi. Avasin sivuikkunan ja samalla huomasin sen. Oli kuin hänen hymynsä olisi valaissut koko taivaan.

"Ajokortti ja..." samalla hän keskeytti lauseensa. Pienen hetken päästä jatkaen: "neiti, tiedätkö, kuinka kovaa ajoit?" Purin huultani ja kohautin hieman olkapäitäni sen merkiksi, ettei minulla ollut aavistustakaan. Ja tietysti varmistaakseni, että tissit pomppivat hieman hänen silmiensä edessä. ”Nopeutesi oli yli 20 km/h liikaa, kun tutka havaitsi sinut.” 

Minusta oli heti selvää, että hän piti näkemästään. Kumarruin ja ruskeat hiukseni putosivat kasvoilleni, kun kurkottelin lompakkoani ja varmistin, että kauniit rintani putosivat hänen nähtäväkseen...Kun ojensin hänelle ajokorttini, korjasin varovasti vielä asentoani niin, että näkymä oli varmasti antava. Poliisi katsoi ympärilleen ja katsoi kelloaan.

"Voisitko astua ulos ajoneuvosta ja tulla mukaani, neiti?" Hyppäsin innokkaasti ylös. Poliisi oli sairaan komea. Tunsin, kuinka pilluni kastui. Toivoin, että hän tekisi minulle ruumiintarkastuksen. Siitä oli aikaa, kun kukaan mies käsillään kosketti ja hyväili vartaloani. Nousin ylös autosta ja hän sulki autoni oven. Vedin tiukat mustat farkut ylös, jotta iso perseeni ei roikkunut. Perseeni ja lantioni lisäsivät seksikkäitä muotojani. Olen XL-kokoinen nainen ja olen ylpeä jokaisesta kaarestani.

”Kävele auton ympäri, kiitos.” Varmistin, että perseeni keinui kävellessäni. Halusin hänen katsovan persettäni. Hän ohjasi minut peräkontin luokse ja ohjeisti minua, mitä tulisi tehdä. "Ole hyvä ja laita kätesi auton päälle ja levitä jalkojasi."  Sillä hetkellä, kun tunsin hänen kätensä koskettavan minua, g-pisteeni ei ollut enää turvassa. Hengitin ja tiesin olevani läpimärkä. Halusin hänen koskettavan jokaista reikää, joka minulla oli…

Hänen kätensä liukui taskuihini, kädet vaelsivat taskussa silittäen jalkaani alas ja ylös. Kuulin hänen kysyvän minulta kysymyksiä, mutta en edes ymmärtänyt niitä. Ajatukseni harhaili. Tunsin hänen seksikkään partaveden tuoksun. Hän oli niin lähellä, että halusin tarttua häneen ja näyttää hänelle, mitä voisin hänen kanssaan tehdä.

Kun kuulin hänen ottavan käsiraudat esiin, nännit laukesivat jännityksestä aivan kivikoviksi. Hän napsautti raudat käsiini ja kuiskaili korvaani. Olin aivan varma, että hän halusi minua. Hän kuiskasi minulle, kuinka huono tyttö olin ja kuinka isoihin ongelmiin saatoin joutua... Hitaasti hän levitti jalkojani leveämmälle ja leveämmälle. Kädet liukuivat ylös reisiäni pitkin. Sain ensimmäisen heti. Olin niin innoissani. 

Taitavasti sormet avasivat farkkujeni napit ja hänen sormensa olivat niin suuret, kun ne liukuivat tiukkaan märkään rakooni. Voihkaisin hieman, kun hän veti käsiraudoista. Nyt tiesin, kuka oli vastuussa ja pidin siitä

Jos haluat puhua aiheesta "Rikollinen raudoissa", voit soittaa jollekin meistä:

 
Elisa
Vapaa
ElisaPuhelinseksi, Seksilinja, Seksipuhelin, Viihdelinjat, Live...
 

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää...

Bloggaajat
 
Ilona
Kutsu minua
IlonaLive puhelinseksi, Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi...
 

Ilona on kurvikas, vaaleverinen ja sensuelli nainen. Ilona on rento ja hänen...

 
Satu
Kutsu minua
SatuPuhelin seksiä, Live puhelinseksi, Puhelinseksi, Seksi...
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

Bloggaajat
 
Vivian
Kutsu minua
VivianLive puhelinseksi, Viihdelinjat, Seksipuhelu, Viihdenumerot,...
 

Vivian... villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja...

 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Yö sidottuna

Yö sidottuna

150 näyttökerrat

Olimme lomalla ja yövyimme hienossa hotellissa. Sisään kirjautuessa nautimme pienen välipalan ja lähdimme testaamaan hotellin hulppeata uima-allasta

 

 
Puhelin sex

Puhelin sex

2623 näyttökerrat

Jos tunnet itsesi erittäin kiimaisex, soita linjoillemme sekä koe ihana ja fantastinen puhelin sex

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy