LAADUKAS
PALVELULINJA

 Puhelinseksiä? 

 Soita 0700-12000 

 2,95 €/min + pvm 
 

Maailman kiimaisin tyttö

Kundikaverillani on tapana sanoa, että olen maailman kiimaisin tyttö, ja se on kyllä totta. Ajattelen kulleja, orgasmeja ja turvonneita pilluja 24 tuntia vuorokaudessa. Ne ovat kuin paratiisi isolla P-kirjaimella.


Maailman kiimaisin tyttö
Maailman kiimaisin tyttö

Olin neitsyt aina 21 vuotiaaseen asti. Pelkäsin, että pienet rintani ja laiha vartaloni, eivät voisi kiihottaa kundeja. Nyt tiedän, ettei se ole niin. Kundit rakastavat minun pieniä rintojani ja he kiihottuvat pirusti kun laitan heidän sormensa pilluuni, jotta saavat tuntea kuinka märkä olen. Neljä kuukautta sitten, kun olin töissä (olen tarjoilija) tiirailin yhtä sairaan seksikästä kundia. Yhdentoista aikaan illalla kundi tuli luokseni ja kysyi, mikä minun nimeni on. ”Elvira” minä sanoin. ”Asutko tässä lähellä?” hän kysyi. ”Kyllä, asun vain parinsadan metrin päässä” vastasin. ”Sääli” hän sanoi, sillä asun itse Helsingissä. Hän kysyi, saisiko soittaa minulle seuraavan kerran kun on Turussa, joten annoin hänelle numeroni. Mielessäni toivoin, että hän soittaa pian ja saamme harrastaa kuumaa puhelinseksiä.

Myöhemmin kun tulin töistä kotiin, aloin kuvittelemaan että makasin alasti helsinkiläisen sängyssä ja pidin käsiäni hänen pyöreän, hyvin treenatun perseen ympärillä ja suutelin hänen tummanpunaisia huulia. Otin pois vaatteeni mennäkseni suihkuun pesemään pois ruoanhajut, ja siinä samalla kuvittelin, että helsinkiläisen kädet hyväilivät rintojani, sen sijaan että tein sen itse. Suihkussa annoin suihkuveden hitaasti kastella pilluni, mutta en halunnut vielä laueta! Halusin vain tulla todella kiimaiseksi, sillä suihkun jälkeen soittaisin livelinjat numeroon ja antaisin eroottisen naisäänen antaa reisieni täristä ja pilluni suihkuttaa.

Alasti juuri suihkusta tulleena soitin kuumalinja numeroon ja valitsin ensimmäisen tytön joka vastasi. ”Teetkö puhelintyttö työtä?” kysyin ja hän vastasi, ”kyllä, puhelinseksi on parasta mitä tiedän, ja olen niin iloinen, että saan työkseni tehdä kullit kovaksi, sitä paitsi rakastan kulleja ja puhelinseksi sessioita” sanoi tyttö linja24 palvelussa.

Kysyin oliko hänellä numeroita joillekin tytöille, jotka asuvat Turussa, ja jotka ovat aina kiimaisia. Hän sanoi, ”ei, mutta et tarvitse liveseksiä sen jälkeen kun olen valmis kanssasi, tulen saamaan sinut laukeamaan tavalla, jota et ole koskaan kokenut puhelinseksi session kautta aikaisemmin”.

Tunsin kuinka kiimainen aalto meni vartaloni läpi vain kuuntelemalla tytön sanovan nuo sanat seksilinjat numerossa. Puhelinseksi tyttö alkoi sitten kertoa mitä hän aikoi tehdä kanssani: ”Laitan kaksi sormeani pilluusi, ja sen jälkeen laitan ne suuhusi, jotta saat maistaa itseäsi”, hän sanoi.

Se oli kiihottavinta mitä kukaan oli minulle koskaan sanonut, ja aloin maanisesti imemään oikeaa keskisormeani ja etusormeani, sillä välin kun vasemmalla kädellä leikin klitoriksellani. Sitten tyttö sanoi ”Kun olet imenyt sormiani, niin otan sinua lujaa kiinni hiuksista ja pakotan sinut nuolemaan pilluani tosi kauan… kunnes kroppani kramppaa ja suihkutan pillunesteeni suuhusi … ”.

Menin konttausasentoon ja painoin dildon pilluuni samalla kun kuvittelin nuolevani linja24 palvelussa tytön pillua ja tunsin itseni ihan hulluksi halusta. ”Kun olen tullut suuhusi, hipelöin sinua strap-onilla sillä aikaa kun hyväilen ja nuolen nännejäsi” sanoi tyttö seksilinja numerossa.

Sanoin seksipalvelu tytölle, että olin niin kiimainen, että minun on pakko saada laueta. Puhelinseksi tyttö sanoi, että saan laueta vasta, kun hän on laskenut kymmenestä alaspäin. Kun hän oli laskenut kymmenestä nollaan ja nussinut minua niin kovaa dildolla, että pilluni oli räjähtää, meni kroppani läpi orgasmi ja heittelehdin sängyssä orgasmin aiheuttamista krampeista edestakaisin.

”Taitava lutka” sanoi tyttö seksilinja numerossa, taitava lutka, joka tietää miten pillua nussitaan”. Olen niin tottunut soittamaan viihdelinjat ja viihdenumerot palveluihin, ja minulla on maan parhaat puhelinseksi numerot helposti löydettävissä kännykässäni.

Myöhemmin samana iltana söpö seksipuhelin soi ja soittaja oli hesalainen kundi.  Hän kysyi halusinko puhelinseksi session. Kerroin, että olin juuri saanut maailman parasta puhelin seksiä yhden tytön kanssa seksipalvelut numerossa. ”Jaha, no sitten et ehkä ole enää kiimainen?” kysyi hesalainen. ”Varmasti olen!” sanoin, ”olen aina kiimainen!” Rakastan puhelin-seksi sessioita, ja haluan myös olla puhelinseksi domina, jos se sinulle sopii.

”Jaa, olet ehkä maailman kiimaisin tyttö!” sanoi hesalainen. Hesalainen, joka nykyään on minun poikakaverini.

Kirjoittaja: T.Kastinen

Halutko puhua Maailman kiimaisin tyttö kanssa, soita!

 
Elisa
Odottaa soittoasi
ElisaPuhelinseksi, Seksilinja, Seksipuhelin, Viihdelinjat, Live...
 
 
Satu
Odottaa soittoasi
Uusi! SatuPuhelin seksiä, Live puhelinseksi, Puhelinseksi, Seksi...
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

 
Linda
Ei paikalla
LindaLive puhelinseksi, Seksipuhelu, Puhelin seksiä,...
 
 
Sari
Ei paikalla
Sari Live puhelinseksi, Seksipuhelu, Viihdenumerot, Puhelin...
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Puhelinseksiä vanhat naiset

Puhelinseksiä vanhat naiset

1972 näyttökerrat

Vanhat naiset antavat himokasta puhelinseksiä. Soita nyt!

 
Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon

Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon

1724 näyttökerrat

Naisen koskettaminen tai naiseen koskeminen on taitolaji, jonka voi oppia. On yllin kyllin erilaisia seksistä kertovia, kuvitettuja oppaita, joissa kerrotaan kuvien kera naisen erogeenisesti herkät alueet. Kaikki naiset eivät ole kuitenkaan samanlaisia, vaan yksilölliset erot on syytä ottaa huomioon.

 
Tyttöjenillat joista tulee seksi-iltoja

Tyttöjenillat joista tulee seksi-iltoja

1577 näyttökerrat

Minä ja kolme likkakaveriani kutsumme itseämme Yön Enkeleiksi. Olemme puhelintyttöjä, jotka rakastavat puhua seksistä puhelinseksi linjoilla, kuten seksilinjat ja livelinjat.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi.

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy