Maailman kiimaisin tyttö

Entisellä kundikaverillani oli tapana sanoa, että olen maailman kiimaisin tyttö, ja se on kyllä totta


Maailman kiimaisin tyttö
Maailman kiimaisin tyttö

Ajattelen kulleja, orgasmeja ja turvonneita pilluja 24 tuntia vuorokaudessa. Ne ovat kuin paratiisi isolla P-kirjaimella. Olen maailman kiimaisin tyttö. 

Olin neitsyt aina 21 vuotiaaseen asti. Pelkäsin, että pienet rintani ja laiha vartaloni, eivät voisi kiihottaa kundeja. Nyt tiedän, ettei se ole niin. Kundit rakastavat minun pieniä rintojani ja he kiihottuvat pirusti kun laitan heidän sormensa pilluuni, jotta saavat tuntea kuinka märkä olen. Neljä kuukautta sitten, kun olin töissä (olen tarjoilija) tiirailin yhtä sairaan seksikästä kundia. Yhdentoista aikaan illalla kundi tuli luokseni ja kysyi, mikä minun nimeni on. ”Elvira” minä sanoin. ”Asutko tässä lähellä?” hän kysyi. ”Kyllä, asun vain parinsadan metrin päässä” vastasin. ”Sääli” hän sanoi, sillä asun itse Helsingissä. Hän kysyi, saisiko soittaa minulle seuraavan kerran kun on Turussa, joten annoin hänelle numeroni. Mielessäni toivoin, että hän soittaa pian ja saamme harrastaa kuumaa puhelinseksiä.

Myöhemmin kun tulin töistä kotiin, aloin kuvittelemaan että makasin alasti helsinkiläisen sängyssä ja pidin käsiäni hänen pyöreän, hyvin treenatun perseen ympärillä ja suutelin hänen tummanpunaisia huulia. Otin pois vaatteeni mennäkseni suihkuun pesemään pois ruoanhajut, ja siinä samalla kuvittelin, että helsinkiläisen kädet hyväilivät rintojani, sen sijaan että tein sen itse. Suihkussa annoin suihkuveden hitaasti kastella pilluni, mutta en halunnut vielä laueta. Halusin vain tulla todella kiimaiseksi, sillä suihkun jälkeen soittaisin livelinjat numeroon ja antaisin eroottisen naisäänen antaa reisieni täristä ja pilluni suihkuttaa. Olen ehdottomasti maailman kiimaisin tyttö.

Alasti juuri suihkusta tulleena soitin kuumalinja numeroon ja valitsin ensimmäisen tytön joka vastasi. ”Teetkö puhelintyttö työtä?” kysyin ja hän vastasi, ”kyllä, puhelinseksi on parasta mitä tiedän, ja olen niin iloinen, että saan työkseni tehdä kullit kovaksi, sitä paitsi rakastan kulleja ja puhelinseksi sessioita” sanoi tyttö puhelinseksi palvelussa.

Kysyin oliko hänellä numeroita joillekin tytöille, jotka asuvat Turussa, ja jotka ovat aina kiimaisia. Hän sanoi, ”ei, mutta et tarvitse liveseksiä sen jälkeen kun olen valmis kanssasi, tulen saamaan sinut laukeamaan tavalla, jota et ole koskaan kokenut puhelinseksi session kautta aikaisemmin”.

Tunsin kuinka kiimainen aalto meni vartaloni läpi vain kuuntelemalla tytön sanovan nuo sanat seksilinjat numerossa. Puhelinseksi tyttö alkoi sitten kertoa mitä hän aikoi tehdä kanssani: ”Laitan kaksi sormeani pilluusi, ja sen jälkeen laitan ne suuhusi, jotta saat maistaa itseäsi”, hän sanoi.

Se oli kiihottavinta mitä kukaan oli minulle koskaan sanonut, ja aloin maanisesti imemään oikeaa keskisormeani ja etusormeani, sillä välin kun vasemmalla kädellä leikin klitoriksellani. Sitten tyttö sanoi ”Kun olet imenyt sormiani, niin otan sinua lujaa kiinni hiuksista ja pakotan sinut nuolemaan pilluani tosi kauan… kunnes kroppani kramppaa ja suihkutan pillunesteeni suuhusi… ”.

Menin konttausasentoon ja minä, maailman kiimaisin tyttö, painoin dildon pilluuni samalla kun kuvittelin nuolevani puhelinseksi palvelussa tytön pillua ja tunsin itseni ihan hulluksi halusta. ”Kun olen tullut suuhusi, hipelöin sinua strap-onilla sillä aikaa kun hyväilen ja nuolen nännejäsi” sanoi tyttö seksilinja numerossa.

Sanoin seksipalvelu tytölle, että olin niin kiimainen, että minun on pakko saada laueta. Puhelinseksityttö sanoi, että saan laueta vasta, kun hän on laskenut kymmenestä alaspäin. Kun hän oli laskenut kymmenestä nollaan ja nussinut minua niin kovaa dildolla, että pilluni oli räjähtää, meni kroppani läpi orgasmi ja heittelehdin sängyssä orgasmin aiheuttamista krampeista edestakaisin.

”Taitava lutka” sanoi tyttö seksilinja numerossa, "taitava. maailman kiimaisin tyttö, joka tietää miten pillua nussitaan”. Olen niin tottunut soittamaan viihdelinjat ja viihdenumerot palveluihin, ja minulla on maan parhaat puhelinseksi numerot helposti löydettävissä kännykässäni.

Myöhemmin samana iltana söpö seksipuhelin soi ja soittaja oli hesalainen kundi.Hän kysyi halusinko puhelinseksi session. Kerroin, että olin juuri saanut maailman parasta puhelin seksiä yhden tytön kanssa seksipalvelut numerossa. ”Jaha, no sitten et ehkä ole enää kiimainen?” kysyi hesalainen. ”Varmasti olen” sanoin, ”olen aina kiimainen, olen maailman kiimaisin tyttö". Rakastan puhelin-seksi sessioita, ja haluan myös olla puhelinseksi domina, jos se sinulle sopii.

”Jaa, olet ehkä maailman kiimaisin tyttö.” sanoi hesalainen. Hesalainen, joka nykyään on minun poikakaverini.

 
 
bloggaa
 
Vivian
EI TÖISSÄ
 

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen. Miehet ovat elämäni tärkein asia, haluan vietellä juuri sinut, hetkellä minä...

 
Satu
EI TÖISSÄ
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen, kiimainen ja kiihkeä nainen. Satu odottaa soittoasi heti

 
Elisa
EI TÖISSÄ
 

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa nauttii suunnattomasti seksistä - missä sinä haluaisit leikkiä Elisan...

 
Veronica
EI TÖISSÄ
 

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään pukeutua mustaan nahkaan ja korkokenkiin, käytän myös PVC asuja.

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Yö sidottuna

Yö sidottuna

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen...
 
Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

Olen huono ja villi tyttö. Kaahailin öisellä ajamisella niin, että kohta olinkin rikollinen...
 
Unen innoittamana

Unen innoittamana

Unen innoittamana, täysin intohimon valtaamana, tartuin häneen ja työnsin hänet tiukasti seinää...
 
Livelinjat

Livelinjat

Livelinjat tarjoavat sinulle monipuolisen ja kiihkeän nautinnollisen kokemuksen. Livelinjat ovat kuin erottisia...
 
 
 
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää