Live puhelinseksiä

Hän halusi harrastaa live puhelinseksiä minun, tuhman nuoren naisen kanssa ja se oli kuuma kokemus meille molemmille


Live puhelinseksiä
Live puhelinseksiä

Viime vuonna osallistuin perinteiseen joulujuhlaan, johon osallistui suuri joukko minun perheenjäseniäni. Ne pidettiin setäni luona, joten tilaisuudessa oli myös ihmisiä, joita en tuntenut. Hän oli kutsunut juhlatilaisuuteen myös joitakin omia kavereitaan. Yhden heistä kanssa juttelin erityisen pitkään, vaikka mies on neljäkymmentäkaksi ja minä vasta kaksikymmentä. Jokin hänessä viehätti minua suunnattomasti, ja päädyimme vaihtamaan puhelinnumeroita. Muutaman kuukauden sisällä tuon päätöksen tuloksena sain eräänä päivänä tekstiviestin, jossa hän vaati, että minä harrastaisin live puhelinseksiä hänen kanssaan.

Suunnaton halu

Hänen suora lausuntonsa ei yllättänyt minua, sillä monet tekstiviestimme edestakaisin olivat vähitellen kehittyneet kuumaksi flirttailuksi. Se ei ollut aluksi tarkoitukseni, mutta nyt olimme päätyneet tilanteeseen, joka houkuttelee meitä molempia murtumispisteeseen asti. Nyt kysymys on siitä, haluanko antaa periksi tuntemalleni suunnattomalle halulle. Luulen, että syy siihen, että hän vaatii live puhelinseksiä, on se, että lähetin hänelle aiemmin tuhman yksityiskohtaisen viestin, jossa kuvailin, miten voisin maata aivan yksin makuuhuoneessani ja antaa sormieni koskettaa vastaanottavaista kosteaa pilluani.

Seksikkäitä kuvia

Hän päätyy soittamaan minulle pari kertaa, mutta leikin vaikeasti saatavaa ja annan hänen odottaa. Sitten lähetän hänelle tekstiviestin, jossa on kuva minusta, jolla on vain punainen silkkikimono. Dekolteeni avautuu antavasti kuvassa. Saan heti puhelun häneltä, mutta jätän hänet taas huomiotta ja lähetän hänelle uuden viestin, jossa sanon, että hän voi soittaa minulle kahdenkymmenen minuutin kuluttua. Kerron, että haluan masturboida ja pitää oman esileikkini ennen kuin puhun hänelle. Tämä sai hänet vain entistä seksuaalisemmaksi ja kiihottuneemmaksi. Saan häneltä kuvan, jossa näkyy selvästi, että hänen seisokkinsa työntyy suoraan ilmaan, ja näen jopa sperman liukuvan hänen kyrpänsä päätä ja vartta pitkin.

Hävyttömiä viestejä

Katso nyt, mitä olet tehnyt, senkin tuhma tyttö. Nämä sanat hän liittää kalukuvaansa. Minusta se on viihdyttävää ja minulla on hauskaa kiusata häntä sillä tavalla. Aivan kuin hänestä olisi tullut sugerdaddyni, jota pidän tarkoituksella taka-alalla, ennen kuin hän pääsee nauttimaan kaltaiseni nuoren naisen kanssa. Mutta pidän siitä todella paljon. Lähetän hänelle jopa ääniviestin, jossa vain haukon henkeä ja teen tuhmia seksiääniä. Nauhoitan ääniä samalla, kun hieron herkkää nautintonuppuani. Tämä aiheuttaa mukavan klitorisorgasmin, joka saa minut upottamaan sormeni pilluuni,samalla stimuloiden g-pistettäni.

Intohimoinen ilmapiiri

Hän soittaa minulle uudelleen ja tällä kertaa päätän vastata hänen soittoonsa. En sano hänelle mitään, vaan laitan kännykkäni kaiuttimeen ja jatkan runkkaamistani siihen liittyvien voihkaisujen saattelemana. Hänestä lähtevä ääni on verrattavissa omaani, sillä myös hän hengittää nopeasti ja päästelee seksuaalisia vingahduksia siinä sivussa. Se osoittaa selvästi, että hän koskettelee elintään. Kuuntelemme tarkkaavaisesti ja kiinnostuneina toistemme nautintoa. Tulen aina vain kiihottuneemmaksi ja tartun intohimoiseen tunnelmaan imemällä sormea, joka on ollut syvällä kosteassa kiimaisessa pillussani.

Mieletöntä kyrvän imemistä

Kuvittelen, että imen hänen herkullista kyrpäänsä, minkä hän tulkitsee automaattisesti voihkimalla. Kyllä, kultaseni, tiedän, miten hyvä olet imemään kulliani. Käytän kieltäni  ja sanon matalalla äänellä, anna minun nuolla pallejasi, haluan ottaa sinulta suihin ja niellä kaiken spermasi. Olen hänen vallassaan, joten sillä hetkellä hän voi oikeastaan saada minut tekemään mitä tahansa. Hän käyttää tätä hyväkseen sanomalla, että puolen tunnin päästä olen luonasi, ja saat paljon munaa kun nussin kaunista pillunreikääsi ja tiukkaa suutasi. Mmm, okei, näytä mistä sinut on tehty. Tämä on viimeinen asia, jonka ehdin sanoa ennen kuin hän sulkee puhelimen. Ajattelen, että onneksi nyt saan seksiä.

 
 
 
Satu
VAPAA
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen, kiimainen ja kiihkeä nainen. Satu odottaa soittoasi heti

 
Elisa
EI TÖISSÄ
 

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa nauttii suunnattomasti seksistä - missä sinä haluaisit leikkiä Elisan...

bloggaa
 
Vivian
EI TÖISSÄ
 

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen. Miehet ovat elämäni tärkein asia, haluan vietellä juuri sinut, hetkellä minä hyvänsä

 
Veronica
EI TÖISSÄ
 

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään pukeutua mustaan nahkaan ja korkokenkiin, käytän myös PVC asuja.

Viihdyttävät seksinovellit

Puhelinseksi domina

Puhelinseksi domina

Puhelinseksi domina – kiihottava tarina sai minut niin kiimaiseksi, että minun oli pakko naida itseäni junan...
 
Puhelinseksi live

Puhelinseksi live

Soitan puhelinseksi live, koska olen niin kiimainen ja linjoilla minulla on hyvä ystävä, joka haluaa auttaa...
 
Yö sidottuna

Yö sidottuna

Xdeitti lomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen...
 
Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

Olen huono ja villi pornolinja tyttö. Rentouduin kaahailemalla uudella autolla ja pian olinkin rikollinen raudoissa
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää