LAADUKAS PALVELULINJA

Puhelinseksiä?

0700-12000

2,95 €/min + pvm
 

Kiimainen nainen

Millainen on kiimainen nainen? Monen miehen unelma on kohdata todella kiimainen nainen edes kerran elämässään


Kiimainen nainen
Kiimainen nainen

Myös naiset ovat kiimaisia tai himokkaita, yhtä monesta ja satunnaisesta ​​syystä kuin miehetkin. Tietenkin toiset naiset voivat olla vähän rajoittuneita ja häveliäitä, eivätkä uskalla kertoa siitä. Mutta monen miehen unelma on kohdata todella kiimainen nainen edes kerran elämässään. Silti näyttää siltä, että miehet rakastavat sitä, kun naiset kertovat sen, mutta harva nainen uskaltaa.

Yhdellä foorumilla mies sanoi, että hänen tyttöystävänsä lakkasi haluamasta seksiä vain pari kertaa viikossa 1,5-vuotisen suhteen aikana ja halusi yhtäkkiä harrastaa sitä koko ajan. Hän sanoi, ettei hän valittanut, mutta se ihmetytti miestä. Miksi seksi kiinnosti yhtäkkiä naista koko ajan ja aivan liikaa. Miksi hän oli yhtäkkiä niin kiimainen nainen? Keskustelun kommentoija yrittää selittää hänelle: ”Hän on juuri siinä vaiheessa ja iässä, jolloin tytöt ovat todella kiimaisia.” Ei ole totta. Ei.

Ensisijaisen himokkaaseen ei ole "tarkkaa vaihetta ja ikää". Se voi iskeä milloin tahansa kenelle tahansa naiselle, ja naisten seksuaalinen ihanneikä on potaskaa. (Lisätietoja tästä myöhemmin). Seuraavassa on otos mahdollisista syistä: Hän on saattanut laittaa sen yhden paidan, josta hän pitää, ja pyöritti hihansa paljastamaan käsivarret. Hän on voinut viedä kädet hiusten läpi, pehmentänyt silmänsä, katsellessaan häntä, on ollut ystävällinen, tai helvetti, yksinkertaisesti ajanut autoa hullussa ruuhkassa komeasti ja sujuvalla tavalla. Se voi olla jotain, joka liittyy liikkumiseen, eleeseen tai jonkinlaiseen huolenpitoon, jota hän toivoi, tai jotain, josta hänellä ei ollut aavistustakaan, ja se vain vaikutti ihanasti häneen.

Ehkä hoidit jotain aikuisella, huolehtivalla tavalla, ehkä ennakoit hänen tarpeitaan ilman, että niistä piti huomauttaa. Hoidit pyykit, palautit jääkaapin, kuorit perunat, imuroit, vaihdoit lampun. Naisille kirjoitetaan oppaita seksikkäistä asioista, mutta nämä seksikkäät asiat ovat useimmiten esineitä, jotka on tarkoitettu seksikkäiksi. Tutustu naiseesi, että saat selville, mistä hän kiihottuu. Älä vain hanki esineitä, jotka on tarkoitettu seksileikkeihin. Reaktio on päinvastainen, kuin mitä haluat, jos vain otat esille jonkin seksilelun. Voit spontaanisti kehua häntä, kuinka kaunis hän on. Ehkä sanoit joitakin todella oivaltavia asioita Gilmore Girls -ohjelmasta tai käytit parasta Keanu Reeves -repliikkiä ja George Clooney asentoa ja onnistuit. Nyt edessäsi on kiimainen nainen. Kun miehet valittavat, ettei naisilta saa, he usein yrittävät jokaisen fyysisen kosketuksen avulla päästä sänkyyn.

Tällä tavalla päädytään luultavasti aivan päinvastaiseen reaktioon. Sinun pitää olla valmis odottamaan. Sinun pitää olla valmis koskettamaan, halailemaan, suutelemaan, jopa hyväilemään ilman, että se johtaa suoraan sänkyhommiin. Jos loukkaannut torjunnasta ja lakkaat koskemasta kokonaan: kotoasi puuttuu kokonaan kiimainen nainen. Te päädytte luultavasti eri sänkyihin, mykkäkouluun ja riitelemään. Mutta luonnolla on sinulle lahja, joka voi auttaa sinua edellä mainittujen asioiden lisäksi: hormonit. Naisia ohjaavat hormonit. Naisen kuukautiskierto vaikuttaa siihen kuinka kiimainen nainen on. Se vaihtelee jokaisen naisen kohdalla, mutta useimmilla naisilla on kuukautiskierron kiimainen huippu Joskus se on ennen kuin he ovuloivat. Joskus se on, kun he ovuloivat.

Joskus se on ovulaation jälkeen. Sinun tehtäväsi on kiinnittää huomiota siihen, miten himokkuus iskee suhteessa hänen hormooneihinsa. Pienen ahkeruuden avulla saat selville asioita, joita muuten et tietäisi. Ja lopuksi: jopa vuodenajat vaikuttavat tähän. Keväällä ja kesällä saat varmasti enemmän toimintaa kuin talvella. Kesä ja kesämekot, mikä voi olla parempaa. Vie naisesi rannalle, ja laita hänen selkäänsä aurinkorasvaa. Koskettele häntä pienillä hipaisuilla, kuljeta jääpalaa pitkin hänen vartaloaan, tarjoa hänelle juotavaa, jäätelöä, hae kaupasta pieni tuuletin. Tee kaikkesi, että hänen olonsa on mukava ja sinulla on tuota pikaa käsissäsi kiimainen nainen.

 
 

Tervetuloa soittamaan tytöillemme saadaksesi mahtavaa puhelinseksiä

 
Elisa
Kutsu minua
 

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa nauttii suunnattomasti seksistä - missä sinä haluaisit leikkiä Elisan...

 
Roosa
Kutsu minua
 

Olen nainen joka rakastaa tulla sidotuksi ja haluaa sitoa sinut. Haaveilen erilaisista roolileikeistä kanssasi.

 
Satu
Kutsu minua
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen, kiimainen ja kiihkeä nainen. Satu odottaa soittoasi heti.

 
Sini
Kutsu minua
 

Sini on se kiltti, kiva, kurvikas, pienikokoinen ja viaton blondi, joka on isien ja poikien unelma, äitien ja tyttärien painajainen...

 

Hyödyllisiä artikkeleita

Yö sidottuna

Yö sidottuna

396 näyttökerrat

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen vieressä 

 
Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

421 näyttökerrat

Olen huono ja villi tyttö. Kaahailin öisellä ajamisella niin, että kohta olinkin rikollinen raudoissa

 
Unen innoittamana

Unen innoittamana

755 näyttökerrat

Unen innoittamana, täysin intohimon valtaamana, tartuin häneen ja työnsin hänet tiukasti seinää vasten

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy