LAADUKAS
PALVELULINJA

Puhelinseksiä?

Soita 0700-12000 

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
10 minuuttia ilmaiseksi

Kiimainen nainen

Millainen on kiimainen nainen? Mikä naista oikein kiihottaa? Tässä tietoa naisen kiihoittumisesta.


Kiimainen nainen
Kiimainen nainen

Myös naiset ovat kiimaisia tai himokkaita, yhtä monesta ja satunnaisesta ​​syystä kuin miehetkin. Tietenkin toiset naiset voivat olla vähän rajoittuneita ja häveliäitä, eivätkä uskalla kertoa siitä. Mutta monen miehen unelma on kohdata todella kiimainen nainen edes kerran elämässään. Silti näyttää siltä, että miehet rakastavat sitä, kun naiset kertovat sen, mutta harva nainen uskaltaa. Yhdellä foorumilla mies sanoi, että hänen tyttöystävänsä lakkasi haluamasta seksiä vain pari kertaa viikossa 1,5-vuotisen suhteen aikana ja halusi yhtäkkiä harrastaa sitä koko ajan. Hän sanoi, ettei hän valittanut, mutta se ihmetytti miestä. Miksi seksi kiinnosti yhtäkkiä naista koko ajan ja aivan liikaa. Keskustelun kommentoija yrittää selittää hänelle: ”Hän on juuri siinä vaiheessa ja iässä, jolloin tytöt ovat todella kiimaisia.” Ei ole totta! Ei!

Ensisijaisen himokkaaseen ei ole "tarkkaa vaihetta ja ikää". Se voi iskeä milloin tahansa kenelle tahansa naiselle, ja naisten seksuaalinen ihanneikä on potaskaa. (Lisätietoja tästä myöhemmin). Seuraavassa on otos mahdollisista syistä: Hän on saattanut laittaa sen yhden paidan, josta hän pitää, ja pyöritti hihansa paljastamaan käsivarret. Hän on voinut viedä kädet hiusten läpi, pehmentänyt silmänsä, katsellessaan häntä, on ollut ystävällinen, tai helvetti, yksinkertaisesti ajanut autoa hullussa ruuhkassa komeasti ja sujuvalla tavalla. Se voi olla jotain, joka liittyy liikkumiseen, eleeseen tai jonkinlaiseen huolenpitoon, jota hän toivoi, tai jotain, josta hänellä ei ollut aavistustakaan, ja se vain vaikutti ihanasti häneen.

Ehkä hoidit jotain aikuisella, huolehtivalla tavalla, ehkä ennakoit hänen tarpeitaan ilman, että niistä piti huomauttaa. Hoidit pyykit, palautit jääkaapin, kuorit perunat, imuroit, vaihdoit lampun. Naisille kirjoitetaan oppaita seksikkäistä asioista, mutta nämä seksikkäät asiat ovat useimmiten esineitä, jotka on tarkoitettu seksikkäiksi. Tutustu naiseesi, että saat selville, mistä hän kiihottuu. Älä vain hanki esineitä, jotka on tarkoitettu seksileikkeihin. Reaktio on päinvastainen, kuin mitä haluat, jos vain otat esille jonkin seksilelun. Voit spontaanisti kehua häntä, kuinka kaunis hän on. Ehkä sanoit joitakin todella oivaltavia asioita Gilmore Girls -ohjelmasta tai käytit parasta Keanu Reeves -repliikkiä ja George Clooney asentoa ja onnistuit tekemään naisestasi kiimaisen. Kun miehet valittavat, ettei naisilta saa, he usein yrittävät jokaisen fyysisen kosketuksen avulla päästä sänkyyn.

Tällä tavalla päädytään luultavasti aivan päinvastaiseen reaktioon. Sinun pitää olla valmis odottamaan. Sinun pitää olla valmis koskettamaan, halailemaan, suutelemaan, jopa hyväilemään ilman, että se johtaa suoraan sänkyhommiin. Jos loukkaannut torjunnasta ja lakkaat koskemasta kokonaan: kotoasi puuttuu kokonaan kiimainen nainen. Te päädytte luultavasti eri sänkyihin, mykkäkouluun ja riitelemään. Mutta luonnolla on sinulle lahja, joka voi auttaa sinua edellä mainittujen asioiden lisäksi: hormonit. Naisia ohjaavat hormonit. Naisen kuukautiskierto vaikuttaa siihen kuinka kiimainen nainen on. Se vaihtelee jokaisen naisen kohdalla, mutta useimmilla naisilla on kuukautiskierron kiimainen huippu Joskus se on ennen kuin he ovuloivat. Joskus se on, kun he ovuloivat.

Joskus se on ovulaation jälkeen. Sinun tehtäväsi on kiinnittää huomiota siihen, miten himokkuus iskee suhteessa hänen hormooneihinsa. Pienen ahkeruuden avulla saat selville asioita, joita muuten et tietäisi. Ja lopuksi: jopa vuodenajat vaikuttavat tähän. Keväällä ja kesällä saat varmasti enemmän toimintaa kuin talvella. Kesä ja kesämekot, mikä voi olla parempaa. Vie naisesi rannalle, ja laita hänen selkäänsä aurinkorasvaa. Koskettele häntä pienillä hipaisuilla, kuljeta jääpalaa pitkin hänen vartaloaan, tarjoa hänelle juotavaa, jäätelöä, hae kaupasta pieni tuuletin. Tee kaikkesi, että hänen olonsa on mukava ja sinulla on tuota pikaa käsissäsi kiimainen nainen.

 

Halutko puhua Kiimainen nainen kanssa, soita!

 
Veera
VeeraPuhelinseksi, Seksilinja, Seksipuhelin, Viihdelinjat
Odottaa soittoasi
 
Veera on kutkuttava yhdistelmä ujoa ja herttaista tyttöä sekä kiimaista narttua!
 
Annabel
AnnabelPuhelinseksi, Seksipuhelu, Viihdelinjat, Viihdenumerot
Ei paikalla
 
Annabel on todellinen enkeli, jonka ulkokuoren alla piilee kuuma ja himokas kissa.
 
Evelyn
EvelynPuhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksilinja, Viihdenumerot,...
Ei paikalla
 
Evelyn on kokenut ja leikkisä kypsä nainen, joka haluaa johdattaa sinut kiihkeälle...
 
Minttu
MinttuLive puhelinseksi, Seksilinjat, Seksipuhelu, Viihdenumerot
Ei paikalla
 
Minttu on seksikäs nainen, joka etsii uusia kokemuksia.
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Kieli keskellä sitä itseään

Kieli keskellä sitä itseään

873 näyttökerrat
Tapasin Laren kesällä 2012, jolloin toivoin kaikkea muuta kuin poikaystävää itselleni. Lare oli minua paljon nuorempi ja viriilimpi. Hän halusi minua puistossa ja pientareilla ja kosi minua monta kertaa lemmenleikkeihin keskellä kirkasta päivää. Minua huvitti nuoren miehen innokkuus, johon en oikein osannut vastata. Mieleni askarteli siihen aikaan paljon muussa kuin seksissä.
 
Nico ja aurinko

Nico ja aurinko

1234 näyttökerrat
Ensimmäistä kertaa elämässäni lähdin seuramatkalle tuntemattomien kanssa, kohteena Italian Riviera. Halusin lämpöön ja valoon pitkän ja kolean kevään jälkeen. Olin varannut itselleni äkkilähdön, koska esimies ymmärsi minun olevan loman tarpeessa. Muutamaa kuukautta aiemmin olin tehnyt bänät poikaystäväni kanssa, joten mieli oli siitäkin vielä alamaissa. Halusin levätä ja nauttia auringosta ilman huolen häivää.
 
Livelinjat

Livelinjat

383 näyttökerrat
Livelinjat tarjoavat sinulle monipuolisen ja kiihkeän nautinnollisen kokemuksen.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi.

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy