Tyttöjenillat joista tulee seksi-iltoja

Me neljä kutsumme ryhmäämme Yön Enkeleiksi. Tyttöjenillat joista tulee seksi-iltoja, ovat meille arkipäivää


Tyttöjenillat joista tulee seksi-iltoja
Tyttöjenillat joista tulee seksi-iltoja

Olemme puhelintyttöjä, jotka rakastavat puhua seksistä puhelinseksilinjoilla. Olemme neljä tyttöä, jotka kokoonnumme joka torstai jonkun kotona syödäksemme illallista. Tyttöjenillat joista tulee seksi-iltoja. Harrastamme seksiä ja puhelinseksi sessioita keskenämme ja seksikkäiden äänten omaavien miesten, jotka keksimme viihdenumerot linjoilta, kanssa. Riisumme aina itsemme alasti heti kun astumme sisälle, niin että voimme katsella toistemme alastomia ja kauniita vartaloita samaan aikaan kun valmistamme illallista. Lina on meistä vanhin, hän on 33, ja hänen pyllynsä on upein pylly minkä olette koskaan nähneet. Se on suuri ja täyteläinen ”Kardashian-pylly”, josta tulee kaksi kertaa seksikkäämpi, koska se yhtyy Linan upean ja kapean vyötärön kanssa.

Linan rinnat ovat B-kuppia, hänellä on tapana sanoa haluavansa suuremmat rinnat, mutta me muut tiedämme, että hän on aika tyytyväinen rintoihinsa, koska ne ovat kiinteät, ja Linan ei koskaan tarvitse käyttää rintaliivejä. Me muut Yön Enkeleissä olemme 25, 27 ja 29 -vuotiaita. Rakastumme vain miehiin, mutta mielestämme naisten vartalot ovat niin hirvittävän kauniita, että emme voi olla nuolematta toisiamme, koskematta toistemme rintoja ja nussimatta toistemme pilluja, kerran viikossa, meidän hoidettujen kynsiemme ja sormiemme kanssa.

Minä, joka kirjoitan tätä, olen nimeltäni Charlotte, ja minulla on todella komea poikaystävä kotona. Poikaystävä, jolla ei ole aavistustakaan siitä, että tyttöjenillat joista tulee seksi-iltoja, ovat oikeasti seksi-illallisia ja puhelinseksiä, joita minulla on kolmen kauneimman ystäväni kanssa. Kukaan ei tiedä, että olen oikea puhelinseksi domina.

Kun minä ja Lina, ja kaksi muuta likkakaveriamme olemme syöneet illallisen, haemme pakkasesta jäätelöä ja vuorotellen levitämme jäätelöä toistemme pilluihin, ja sitten nuolemme toistemme vaginat puhtaaksi. Rakastan tosin kun saan turvonneen upean kullin sisääni, mutta ei ole mitään mikä voittaa sen, että kaunis tyttö nuolee pilluni puhtaaksi, tietäen tarkalleen miten pyörittää kieltä klitoriksen ympärillä.

Kun olemme kiimaisimmillamme ja vauhdikkaillamme soitamme seksipalvelut linjalle tai viihdelinjat linjalle, jutellaksemme kundien kanssa, jotka ovat yhtä vauhdikkaita ja kiimaisia kuin me itse. Minä ja minun puhelintyttö kaverit olemme nyt aika tunnettuja seksilinja ja erotiikkalinja linjoilla, joten jos olet onnekas voit saada jutella meidän kanssamme, jos siis rakastat puhelintyttöjä ja puhelin-seksi sessioita.

Kun löydämme kundin, jolla on kiva ääni, ja josta kaikki tykkäämme, pyydämme häntä sanomaan mitä hän haluaa meidän tekevän alastomien vartaloidemme kanssa. Jos kundi sanoo, että minun tulee hipelöidä kahta likkakaveriani sillä aikaa, kun kolmas tyttö nussii kanssani, haluavan kielensä kanssa, niin teemme työtä käskettyä. Jos kundi sanoo, että kaikki neljä nussii itseään dildoa käyttäen, ja että laukeamme samaan aikaan, niin teemme sen, ja rakastamme sitä. Ei ole mitään parempaa tunnetta tai seksikkäämpää ääntä, kuin kuulla alastomien likkakavereiden tulevan kiimaisemmaksi ja kiimaisemmaksi, ja hengittävän nopeammin ja nopeammin, ja tulla lähemmäksi ja lähemmäksi kosteaa, puhdistavaa, tärisyttävää räjähdysmäistä orgasmia.

Joskus jokainen tyttö ottaa oman kännykkänsä, ja soittaa omalle kundille seksipalvelu numeroon, kuumalinja numeroon ja hotline numeroon, ja siten meillä kaikilla on puhelinseksi sessio samaan aikaan eri miesten kanssa. Jokaisella meistä on puhelinseksi numerot tallennettuna omiin seksipuhelin nimisiin kännyköihimme. Siinä samalla kun onanoimme toisiamme, ja tunnemme kuinka pillumme saa vahvempia ja vahvempia supistuksia, ja tulemme lähemmäksi ja lähemmäksi orgasmia. Kun olemme valmiita meidän puhelinseksiä tihkuvan kuuman session kanssa, ovat kaikkien neljän pillut litimärkiä.

Vuorottelemme nuolemalla pois pillunesteet toistemme vaginoista ja sormista, ja pidämme puolen tunnin tauon makaamalla ja juttelemalla sängyllä. Ennen kuin me, Yön Enkelit, tulemme taas kiimaiseksi ja alamme leikkimään toistemme nänneillä toisen kerran illan aikana. Tätä voi varmaan verrata paratiisi tyyliseen paikkaan, niin ihanaa tämä on meidän kaikkien mielestä. Tyttöjenillat joista tulee seksi-iltoja, ovat elämämme parhaita iltoja.

 
 
 
Elisa
EI TÖISSÄ
 

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa nauttii suunnattomasti seksistä - missä sinä haluaisit leikkiä Elisan...

 
Satu
EI TÖISSÄ
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen, kiimainen ja kiihkeä nainen. Satu odottaa soittoasi heti

bloggaa
 
Vivian
EI TÖISSÄ
 

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen. Miehet ovat elämäni tärkein asia, haluan vietellä juuri sinut, hetkellä minä...

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Yö sidottuna

Yö sidottuna

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen...
 
Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

Olen huono ja villi tyttö. Kaahailin öisellä ajamisella niin, että kohta olinkin rikollinen...
 
Unen innoittamana

Unen innoittamana

Unen innoittamana, täysin intohimon valtaamana, tartuin häneen ja työnsin hänet tiukasti seinää...
 
Livelinjat

Livelinjat

Livelinjat tarjoavat sinulle monipuolisen ja kiihkeän nautinnollisen kokemuksen. Livelinjat ovat kuin erottisia...
 
 
 
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää