LAADUKAS
PALVELULINJA

 Puhelinseksiä? 

 Soita 0700-12000 

 2,95 €/min + pvm 
 

Tyttöjenillat joista tulee seksi-iltoja

Minä ja kolme likkakaveriani kutsumme itseämme Yön Enkeleiksi. Olemme puhelintyttöjä, jotka rakastavat puhua seksistä puhelinseksi linjoilla, kuten seksilinjat ja livelinjat.


Tyttöjenillat joista tulee seksi-iltoja
Tyttöjenillat joista tulee seksi-iltoja

Olemme neljä tyttöä, jotka kokoonnumme joka torstai jonkun kotona syödäksemme illallista ja harrastaaksemme seksiä ja puhelinseksi sessioita keskenämme ja seksikkäiden äänten omaavien miesten, jotka keksimme viihdenumerot linjoilta, kanssa. Riisumme aina itsemme alasti heti kun astumme sisälle, niin että voimme katsella toistemme alastomia ja kauniita vartaloita samaan aikaan kun valmistamme illallista. Lina on meistä vanhin, hän on 33, ja hänen pyllynsä on upein pylly minkä olette koskaan nähneet! Se on suuri ja täyteläinen ”Kardashian-pylly”, josta tulee kaksi kertaa seksikkäämpi, koska se yhtyy Linan upean ja kapean vyötärön kanssa.

Linan rinnat ovat B-kuppia, hänellä on tapana sanoa haluavansa suuremmat rinnat, mutta me muut tiedämme, että hän on aika tyytyväinen rintoihinsa, koska ne ovat kiinteät, ja Linan ei koskaan tarvitse käyttää rintaliivejä. Me muut Yön Enkeleissä olemme 25, 27 j 29 vuotiaita. Rakastumme vain miehiin, mutta mielestämme naisten vartalot ovat niin hirvittävän kauniita, että emme voi olla nuolematta toisiamme, koskematta toistemme rintoja ja nussimatta toistemme pilluja, kerran viikossa, meidän hoidettujen kynsiemme ja sormiemme kanssa.

Minä, joka kirjoitan tätä, olen nimeltäni Charlotte, ja minulla on todella komea poikaystävä kotona. Poikaystävä, jolla ei ole aavistustakaan siitä, että tyttöjen illat ovat oikeasti seksi-illallisia ja puhelinseksiä, joita minulla on kolmen kauneimman ystäväni kanssa. Kukaan ei tiedä, että olen oikea puhelinseksi domina.

Kun minä ja Lina, ja kaksi muuta likkakaveriamme olemme syöneet illallisen, haemme pakkasesta jäätelöä ja vuorotellen levitämme jäätelöä toistemme pilluihin, ja sitten nuolemme toistemme vaginat puhtaaksi. Rakastan tosin kun saan turvonneen upean kullin sisääni, mutta ei ole mitään mikä voittaa sen, että kaunis tyttö nuolee pilluni puhtaaksi, tietäen tarkalleen miten pyörittää kieltä klitoriksen ympärillä.

Kun olemme kiimaisimmillamme ja vauhdikkaillamme soitamme seksipalvelut linjalle tai viihdelinjat linjalle, jutellaksemme kundien kanssa, jotka ovat yhtä vauhdikkaita ja kiimaisia kuin me itse. Minä ja minun puhelintyttö kaverit olemme nyt aika tunnettuja seksilinja ja erotiikkalinja linjoilla, joten jos olet onnekas voit saada jutella meidän kanssamme, jos siis rakastat puhelintyttöjä ja puhelin-seksi sessioita!

Kun löydämme kundin, jolla on kiva ääni, ja josta kaikki tykkäämme, pyydämme häntä sanomaan mitä hän haluaa meidän tekevän alastomien vartaloidemme kanssa. Jos kundi sanoo, että minun tulee hipelöidä kahta likkakaveriani sillä aikaa, kun kolmas tyttö nussii kanssani, haluavan kielensä kanssa, niin teemme työtä käskettyä. Jos kundi sanoo, että kaikki neljä nussii itseään dildoa käyttäen, ja että laukeamme samaan aikaan, niin teemme sen, ja rakastamme sitä! Ei ole mitään parempaa tunnetta tai seksikkäämpää ääntä, kuin kuulla alastomien likkakavereiden tulevan kiimaisemmaksi ja kiimaisemmaksi, ja hengittävän nopeammin ja nopeammin, ja tulla lähemmäksi ja lähemmäksi kosteaa, puhdistavaa, tärisyttävää räjähdysmäistä orgasmia!

Joskus jokainen tyttö ottaa oman kännykkänsä, ja soittaa omalle kundille seksipalvelu numeroon, kuumalinja numeroon ja hotline numeroon, ja siten meillä kaikilla on puhelinseksi sessio samaan aikaan eri miesten kanssa. Jokaisella meistä on puhelinseksi numerot tallennettuna omiin seksipuhelin nimisiin kännyköihimme. Siinä samalla kun onanoimme toisiamme, ja tunnemme kuinka pillumme saa vahvempia ja vahvempia supistuksia, ja tulemme lähemmäksi ja lähemmäksi orgasmia. Kun olemme valmiita meidän puhelin seksiä tihkuvan kuuman session kanssa, ovat kaikkien neljän pillut litimärkiä.

Vuorottelemme nuolemalla pois pillunesteet toistemme vaginoista ja sormista, ja pidämme puolen tunnin tauon makaamalla ja juttelemalla sängyllä. Ennen kuin me, Yön Enkelit, tulemme taas kiimaiseksi ja alamme leikkimään toistemme nänneillä toisen kerran illan aikana. Tätä voi varmaan verrata paratiisi tyyliseen paikkaan, niin ihanaa tämä on meidän kaikkien mielestä.

 

 

Halutko puhua Tyttöjenillat joista tulee seksi-iltoja kanssa, soita!

 
Satu
Vapaa
Uusi! SatuPuhelin seksiä, Live puhelinseksi, Puhelinseksi, Seksi...
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

 
Filippa
Vapaa
FilippaPuhelin seksiä, Live puhelinseksi, Puhelinseksi, Seksi...
 
 
Miisa
Kutsu minua
Uusi! MiisaPuhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi numerot, Seksilinja,...
 

Olen kolmekymppinen Miisa ja aina kosteana ja kuumana kovaa kyrpääsi varten. Voit...

Bloggaajat
 
Ilona
Kutsu minua
Uusi! IlonaLive puhelinseksi, Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi...
 

Ilona on kurvikas, vaaleverinen ja sensuelli nainen. Hänen seurassaan ei tarvitse...

 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Puhelinseksiä vanhat naiset

Puhelinseksiä vanhat naiset

2032 näyttökerrat

Vanhat naiset antavat himokasta puhelinseksiä. Soita nyt!

 
Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon

Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon

1750 näyttökerrat

Naisen koskettaminen tai naiseen koskeminen on taitolaji, jonka voi oppia. On yllin kyllin erilaisia seksistä kertovia, kuvitettuja oppaita, joissa kerrotaan kuvien kera naisen erogeenisesti herkät alueet. Kaikki naiset eivät ole kuitenkaan samanlaisia, vaan yksilölliset erot on syytä ottaa huomioon.

 
Maailman kiimaisin tyttö

Maailman kiimaisin tyttö

3065 näyttökerrat

Kundikaverillani on tapana sanoa, että olen maailman kiimaisin tyttö, ja se on kyllä totta. Ajattelen kulleja, orgasmeja ja turvonneita pilluja 24 tuntia vuorokaudessa. Ne ovat kuin paratiisi isolla P-kirjaimella.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi.

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy