LAADUKAS
PALVELULINJA

 Puhelinseksiä? 

 Soita 0700-12000 

   2,95 €/min + pvm 

 

 
10 minuuttia ilmaiseksi

Teini seksiä

Miksi ihmiset punastuvat, kun he muistelevat teini seksiä? Koottuna muutamia syitä sille, miksi aikuisena seksi on parempaa kuin teininä.


Teini seksiä
Teini seksiä

Miksi seksi on parempaa aikuisena kuin teininä? Harjoitus tekee mestarin myös seksin osalta. Mutta harjoittelu kannattaa jättää aikuisikään. Kaikki muistavat teini-iän kokemukset, tuntui siltä että olisi pakko kokeilla teini seksiä. Nopea sukellus poika- tai tyttöystävän sänkyyn peiton alle ja kömpelöt hyväilyt, kunnes kaivetaan esille kondomi tai pahimmassa tapauksessa ei kaiveta. Sitten nopeaa ähinää, luultavasti poika laukeaa ennen aikojaan ja tyttö jää ihmettelemään, että tätäkö tämä on. Tässä kohtaa voidaan todeta, että sitä se ei ole, eikä sen kuulu olla. Teini-iässä olisi ehkä hyvä vain keskittyä tutustumaan omaan vartaloonsa ja keskittyä siihen, että opit tunneälyä toimiessasi partnerisi kanssa.

Aikuisena asiat ovat niin todella monella tavalla helpompia. Jokaisen pitäisi saada kehittyä rauhassa ja tutustua seksiin omaan tahtiinsa. Ei missään nimessä kavereiden painostuksesta. Käydään seuraavassa läpi sitä miksi aikuisena seksi on parempaa, kuin teininä. Teinikokemukset ovat usein niitä, jotka hävettävät ja naurattavat myöhemmin. Useat aloittavat seksin harrastamisen teini-iässä ja kokemusta kertyy parikymppiseen mennessä jonkin verran, ja seksistä on todennäköisesti tullut parempaa. Tässä muutama syy siihen, miksi seksi on parempaa parikymppisenä kuin teini-ikäisenä: olet varmempi itsestäsi, tunnet oman vartalosi, olet aikuinen myös aivoiltasi. Teini seksiä harrastaessa olo on usein epävarma, ja tuntuu, että on pakko, koska kaikki muutkin tekevät sitä. Mutta miksi kannattaa odottaa, että on aikuinen.

1. Seksiä voi harrastaa leveässä parisängyssä kuin aikuinen sen sijaan, että koettaa pärjätä kapeassa sängyssä tai ehkä jopa autossa tai jossain erikoisessa paikassa, mihin teini seksiä päädytään harrastamaan.

2. Et joudu poika- tai tyttöystäväsi kanssa yrittämään olla mahdollisimman hiljaa, koska ei ole vanhempia talossa, joiden takia pitää yrittää olla hiljaa.

3. Et joudu piilottelemaan tahroja, ja voit pestä lakanapyykkiä, koska tahansa. Ei tarvitse odottaa, että vanhempasi ovat pois kotoa.

4.Ehkäisyn hankkiminen on helpompaa ja rennompaa kuin teininä. Voit mennä lääkäriin ja päättää itse minkä ehkäisykeinon haluat, eikä tarvitse odottaa saarnaa.

5. Yhden illan tai yön kokemukset ovat tietoisia valintojasi, etkä kadu niitä viikkotolkulla.

6. Olet sinut kroppasi kanssa ja sinua ei pelota riisua alusvaatteitasi. Olet jo tottunut omiin kurveihisi tai niiden puuttumiseen, eikä se estä sinua nauttimasta seksistä.

7. Tiedät nyt, että kahden minuutin räpellys tai 20 minuutin sormetus ei johda orgasmiin.

8. Et lue Cosmopolitan-lehteä ja mieti miltä mikäkin asento tuntuu, uskallat ehdottaa niitä kumppanillesi.

9. Olet todennäköisesti saanut oikean orgasmin, ja tiedät jo miltä se tuntuu ja miten sen saavutat.

10. Uskallat sanoa miehelle mistä innostut ja mitä et halua kokeilla. Uskallat kertoa sen jo ennen seksiä. Uskallat ohjata tapahtumia.

11. Et enää usko, että makukondomit ovat olennainen osa yhdyntää.

12. Et joudu avaamaan kaikkia ikkunoita, silottelemaan lakanoita ja laittamaan hiuksiasi kuntoon heti aktin jälkeen vain, että et jäisi kiinni vanhemmillesi seksin harrastamisesta. Et harrasta enää teini seksiä, koska olet aikuinen ja sinulla on luultavasti oma asunto.

13. Voit harrastaa seksiä huoletta muuallakin kuin sängyssä eikä tarvitse pelätä, että vanhempasi yllättävät sinut kesken kaiken.

14. Osaat sanoa mikä toimii ja mikä on niin huonoa, että siitä kannattaa jo mainita. Aikuisena seksi on parempaa ja luultavasti orgasmitkin ovat parempia. Seksiin voi käyttää aikaa aina vain enemmän, koska siihen on mahdollisuus. Voit tuntea kovempaa kiihkoa kuin teini seksiä harrastaessa, koska olet aikuinen ja tiedät jo mitä haluat. Ihanaa olla aikuinen, ja harrastaa aikuisten seksiä, eikä teini seksiä.

Halutko puhua Teini seksiä kanssa, soita!

 
Lumi
LumiPuhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi numerot, Seksilinja,...
Ei paikalla
 
Tervehdys sinulle ystäväni, olen Lumi, hekumallinen nainen, joka tahtoo kiihottaa...
 
Milla
MillaPuhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksilinja, Live puhelinseksi,...
Ei paikalla
 

Milla on kyltymätön ja kiimainen. Älä odota. Soita pian!

 
Minttu
MinttuLive puhelinseksi, Seksilinjat, Seksipuhelu, Viihdenumerot
Ei paikalla
 
Minttu on seksikäs nainen, joka etsii uusia kokemuksia.
 
Moona
MoonaLive puhelinseksi, Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi...
Ei paikalla
 

Esittely tulossa pian..

 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Lätisevän pillun ääni

Lätisevän pillun ääni

2281 näyttökerrat
Unelmoin ryhmäseksistä kahden tytön kanssa. Tyttökaverini mielestä kuitenkin riittää kaikki seksilelut, joita me lesboparina käytämme.
 
Neljä elefantti kullia ja yksi kireä pillu

Neljä elefantti kullia ja yksi kireä pillu

3008 näyttökerrat
Puhelintyttönä oleminen seksilinjat palvelussa, on paras työ mitä minulla on ikinä ollut. Minä, joka aina olen kiimainen ja hipelöin pilluani heti kuin saan mahdollisuuden.
 
Kuuma hotelliyö Tukholmassa

Kuuma hotelliyö Tukholmassa

1910 näyttökerrat
Kerron sinulle kuinka hitaasti otan pois kireät farkkuni. Olen laihtunut 7 kiloa kevään aikana ja mahdun nyt kokoon 36. Odotan innolla illan puhelinseksiä.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa   2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi.

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-12000  2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy