LAADUKAS PALVELULINJA

Puhelinseksiä?

0700-12000

2,95 €/min + pvm
 

Teini seksiä

Miksi ihmiset punastuvat, kun he muistelevat teiniseksiä? Koottuna muutamia syitä sille, miksi aikuisena seksi on parempaa kuin teininä


Teini seksiä
Teini seksiä

Miksi seksi on parempaa aikuisena kuin teininä? Harjoitus tekee mestarin myös seksin osalta. Mutta harjoittelu kannattaa jättää aikuisikään. Kaikki muistavat teini-iän kokemukset, tuntui siltä että olisi pakko kokeilla teini seksiä. Nopea sukellus poika- tai tyttöystävän sänkyyn peiton alle ja kömpelöt hyväilyt, kunnes kaivetaan esille kondomi tai pahimmassa tapauksessa ei kaiveta. Sitten nopeaa ähinää, luultavasti poika laukeaa ennen aikojaan ja tyttö jää ihmettelemään, että tätäkö tämä on. Tässä kohtaa voidaan todeta, että sitä se ei ole, eikä sen kuulu olla. Teini-iässä olisi ehkä hyvä vain keskittyä tutustumaan omaan vartaloonsa ja keskittyä siihen, että opit tunneälyä toimiessasi partnerisi kanssa.

Aikuisena asiat ovat niin todella monella tavalla helpompia. Jokaisen pitäisi saada kehittyä rauhassa ja tutustua seksiin omaan tahtiinsa. Ei missään nimessä kavereiden painostuksesta. Käydään seuraavassa läpi sitä miksi aikuisena seksi on parempaa, kuin teininä. Teinikokemukset ovat usein niitä, jotka hävettävät ja naurattavat myöhemmin. Useat aloittavat seksin harrastamisen teini-iässä ja kokemusta kertyy parikymppiseen mennessä jonkin verran, ja seksistä on todennäköisesti tullut parempaa.

Tässä muutama syy siihen, miksi seksi on parempaa parikymppisenä kuin teini-ikäisenä: olet varmempi itsestäsi, tunnet oman vartalosi, olet aikuinen myös aivoiltasi. Teini seksiä harrastaessa olo on usein epävarma, ja tuntuu, että on pakko, koska kaikki muutkin tekevät sitä. Mutta miksi kannattaa odottaa, että on aikuinen.

1. Seksiä voi harrastaa leveässä parisängyssä kuin aikuinen sen sijaan, että koettaa pärjätä kapeassa sängyssä tai ehkä jopa autossa tai jossain erikoisessa paikassa, mihin teini seksiä päädytään harrastamaan.

2. Et joudu poika- tai tyttöystäväsi kanssa yrittämään olla mahdollisimman hiljaa, koska ei ole vanhempia talossa, joiden takia pitää yrittää olla hiljaa.

3. Et joudu piilottelemaan tahroja, ja voit pestä lakanapyykkiä, koska tahansa. Ei tarvitse odottaa, että vanhempasi ovat pois kotoa.

4. Ehkäisyn hankkiminen on helpompaa ja rennompaa kuin teininä. Voit mennä lääkäriin ja päättää itse minkä ehkäisykeinon haluat, eikä tarvitse odottaa saarnaa.

5. Yhden illan tai yön kokemukset ovat tietoisia valintojasi, etkä kadu niitä viikkotolkulla.

6. Olet sinut kroppasi kanssa ja sinua ei pelota riisua alusvaatteitasi. Olet jo tottunut omiin kurveihisi tai niiden puuttumiseen, eikä se estä sinua nauttimasta seksistä.

7. Tiedät nyt, että kahden minuutin räpellys tai 20 minuutin sormetus ei johda orgasmiin.

8. Et lue Cosmopolitan-lehteä ja mieti miltä mikäkin asento tuntuu, uskallat ehdottaa niitä kumppanillesi.

9. Olet todennäköisesti saanut oikean orgasmin, ja tiedät jo miltä se tuntuu ja miten sen saavutat.

10. Uskallat sanoa miehelle mistä innostut ja mitä et halua kokeilla. Uskallat kertoa sen jo ennen seksiä. Uskallat ohjata tapahtumia.

11. Et enää usko, että makukondomit ovat olennainen osa yhdyntää.

12. Et joudu avaamaan kaikkia ikkunoita, silottelemaan lakanoita ja laittamaan hiuksiasi kuntoon heti aktin jälkeen vain, että et jäisi kiinni vanhemmillesi seksin harrastamisesta. Et harrasta enää teini seksiä, koska olet aikuinen ja sinulla on luultavasti oma asunto.

13. Voit harrastaa seksiä huoletta muuallakin kuin sängyssä eikä tarvitse pelätä, että vanhempasi yllättävät sinut kesken kaiken.

14. Osaat sanoa mikä toimii ja mikä on niin huonoa, että siitä kannattaa jo mainita. Aikuisena seksi on parempaa ja luultavasti orgasmitkin ovat parempia. Seksiin voi käyttää aikaa aina vain enemmän, koska siihen on mahdollisuus. Voit tuntea kovempaa kiihkoa kuin teiniseksiä harrastaessa, koska olet aikuinen ja tiedät jo mitä haluat. Ihanaa olla aikuinen, ja harrastaa aikuisten seksiä, eikä teiniseksiä.

Jos haluat puhua aiheesta "Teini seksiä", voit soittaa jollekin meistä:

 
Elisa
Soita myöhemmin
ElisaPuhelinseksi, Seksilinja, Seksipuhelin, Viihdelinjat, Live...
 

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää...

 
Amanda
Kutsu minua
Uusi! AmandaLive puhelinseksi, Puhelinseksi, Seksi numerot, Seksilinja,...
 

Amanda on se suloinen ja tiukka naapurintyttösi, joka kaipaa kypsän miehen kosketusta....

Bloggaajat
 
Ilona
Kutsu minua
IlonaLive puhelinseksi, Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi...
 

Ilona on kurvikas, vaaleverinen ja sensuelli nainen. Ilona on rento ja hänen...

 
Satu
Kutsu minua
SatuPuhelin seksiä, Live puhelinseksi, Puhelinseksi, Seksi...
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Livelinjat

Livelinjat

6136 näyttökerrat

Livelinjat tarjoavat sinulle monipuolisen ja kiihkeän nautinnollisen kokemuksen

 
Märkä pimppi

Märkä pimppi

3029 näyttökerrat

Linjoillamme olevilla tytöillä on märkä pimppi, joka tarjoaa sinulle kuumaa kiihkoa

 
Piukka pillu

Piukka pillu

3759 näyttökerrat

Märkä ja piukka pillu takaa sinulle ennenkokemattoman orgasmin

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy