LAADUKAS PALVELULINJA

Puhelinseksiä?

0700-12000

2,95 €/min + pvm
 

Seksiä netistä

Miten löydät seksiä netistä? Miten pitää käyttäytyä? Tässä muutamia sääntöjä, kun etsit seksiä netistä


Seksiä netistä
Seksiä netistä

Miten löydät seksiä netistä? Miten pitää käyttäytyä? Tässä muutamia sääntöjä, kun etsit seksiä netistä.

Oletko tylsistynyt? Vähän himokas? No ratkaisu on tietokoneellasi, padilläsi, ja kännykässäsi. Ratkaisu on online seksi, voit siis etsiä seksiä netistä. Kyberseksi eli nettiseksi on suhteellisen uusi ilmiö, jossa eri puolilla maailmaa asuvat ihmiset käyttävät teknologiaa flirttailuun, kiusoitteluun, uusien ihmisten tavoittelemiseen ja sitten lopulta masturboimiseen täysin vieraan ihmisen kanssa. Tarvitset vain laitteen, jolla pääset nettiin. Voit myös käyttää web-kameraa. Ehdottomasti tarvitset toimivan käden, sukupuolielimiäsi ja likaisen mielikuvituksen. Muista käyttää näitä huippuluokan vinkkejä, ja pääset haluamaasi tavoitteeseen lyhyessä netti seksitilanteessa. Ja sitten vain etsimään seksiä netistä.

1. Hankkiudu nettiin. Helpoin tapa löytää seksiä netistä on internet-yhteyden kautta ja chat-huoneessa. Paras juttu on videochatti Facebookissa. Riisuudu kameran edessä ja pyydä toista osallistujaa tekemään samoin. Vaatteet häiritsevät kun aloittelet kyberseksiä. Et voi harrastaa online-seksiä täysissä pukeissa. Vedä alushousut polviisi, jos olet tyttö, vedä toppisi yläosa alas ja riisu rintaliivisi.

2. Tee olosi mukavaksi. Yksi tai molemmat kädet liikkuvat online-seksissä todella nopeasti, joten asetu sellaiseen asentoon, jonka avulla voit liikkua vapaasti. Jos olet mies, haluat ehkä vetää jalkasi ylös niin pitkälle kuin ne menevät, ja aseta jalat molemmille puolille tietokonettasi niin, että verkkokamera on jalkojesi välissä. Jos olet nainen, saatat ehkä haluta asettua nelinkontin ja asettua niin, että pyllysi on kameraa kohti ja voit kääntää pääsi niin, että näet kameran. Kätesi voi kulkea jalkojesi väliin. Ja tästä päästäänkin neuvoon kolme:

3. Pidä yksi käsi vapaana. Me kaikki tarvitsemme erilaisen määrän käsiä, jotta voimme saavuttaa seksuaalisen huippumme, yleensä sääntö on yksi pojille ja kaksi tytöille, jotta he voivat koskettaa sekä rintojaan että heidän haarojaan. Kun haet seksiä netistä ja sinulla ei ole mikrofonia, sinun on kirjoitettava, kun saat itsesi laukeamaan, joten harjoittele kirjoittamaan yhdellä kädellä, kun taas masturboit vapaalla kädellä, esimerkiksi töissä tai junassa.

4. Puhu seksikkäitä asioita. Muista, että et vain halua suoraan huikeaan huipentumiseen, haluat olla avuksi myös kumppanillesi. Älä siis ole itsekäs. Kirjoita kuumia asioita, kuten "Mmm, kosketan penistäni kädelläni" (haarojani, jos olet tyttö) ja "haluatko koskettaa sisäreittäni?" Ja "hivelen juuri rintojani ja nännejäni ”

5. Älä lopeta liian nopeasti. On todella kiusallista, jos valmistelette kliimaksia pitkään ja olette jutelleet puoli tuntia ja kun on itse aktin aika, sinä laukeat sekunneissa ja toinen jää katselemaan tätä webbikameran kautta, eikä ole itse vielä läheskään valmis. Jos olet liian kiihottunut, älä koske itseäsi kunnolla ennenkuin seksipartnerisi näyttää tai kuulostaa siltä, että hän on valmis toimintaan. Muista kysyä, onko toinen kiihottunut. Muista puhua siitä, että olet itse todella kiihottunut. Kerro, kuinka kiihottava toinen osapuoli on, näin toinen ymmärtää, että tässä on tosi kyseessä ja ymmärtää alkaa hoitamaan itseään siihen tilaan, missä sinä jo olet. Mutta että tilanne olisi molemmille nautinnollinen, sinun tulee osata pidätellä. Älä siis tule liian pian.

6. Älä sotke. Muutkin ihmiset kirjastossa käyttävät samaa näppämistöä, joten pidä ulottuvilla kosteuspyyhkeitä. Ja jos vain mahdollista, hoida asiat kotonasi, mutta ei sielläkään kannata sotkea näppäimistöä. Naisilla tätä ongelmaa ei ole, ja miehetkin pystyvät hoitamaan asian niin, että ei ole paljon siivottavaa.

7. Muista kiittää. Et useinkaan voi lähettää kyberseksi-kumppanillesi kukkia tai silitellä häntä seksin jälkeen. Joten muista kiittää. Kiitä hetkestänne ja kerro mikä siinä oli ihanaa. Näin teille molemmille jää hyvä mieli myös seksin jälkeen.

 
 

Tervetuloa soittamaan tytöillemme saadaksesi mahtavaa puhelinseksiä

 
Elisa
Kutsu minua
 

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa nauttii suunnattomasti seksistä - missä sinä haluaisit leikkiä Elisan...

 
Sini
Kutsu minua
 

Sini on se kiltti, kiva, kurvikas, pienikokoinen ja viaton blondi, joka on isien ja poikien unelma, äitien ja tyttärien painajainen...

Bloggaajat
 
Vivian
Kutsu minua
 

Vivian... villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen. Miehet ovat elämäni tärkein asia, haluan vietellä juuri Sinut, hetkellä minä...

 
Roosa
Kutsu minua
 

Olen nainen joka rakastaa tulla sidotuksi ja haluaa sitoa sinut. Haaveilen erilaisista roolileikeistä kanssasi.

 

Hyödyllisiä artikkeleita

Yö sidottuna

Yö sidottuna

396 näyttökerrat

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen vieressä 

 
Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

422 näyttökerrat

Olen huono ja villi tyttö. Kaahailin öisellä ajamisella niin, että kohta olinkin rikollinen raudoissa

 
Unen innoittamana

Unen innoittamana

756 näyttökerrat

Unen innoittamana, täysin intohimon valtaamana, tartuin häneen ja työnsin hänet tiukasti seinää vasten

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy