LAADUKAS
PALVELULINJA

 Puhelinseksiä? 

 Soita 0700-12000 

 2,95 €/min + pvm 
 

Seksiä netistä

Miten löydät seksiä netistä? Miten pitää käyttäytyä? Tässä muutamia sääntöjä.


Seksiä netistä
Seksiä netistä

Oletko tylsistynyt? Vähän himokas? No ratkaisu on tietokoneellasi, padilläsi, ja kännykässäsi. Ratkaisu on online seksi, voit siis etsiä seksiä netistä. Kyberseksi eli nettiseksi on suhteellisen uusi ilmiö, jossa eri puolilla maailmaa asuvat ihmiset käyttävät teknologiaa flirttailuun, kiusoitteluun, uusien ihmisten tavoittelemiseen ja sitten lopulta masturboimiseen täysin vieraan ihmisen kanssa. Tarvitset vain laitteen, jolla pääset nettiin. Voit myös käyttää web-kameraa. Ehdottomasti tarvitset toimivan käden, sukupuolielimiäsi ja likaisen mielikuvituksen. Muista käyttää näitä huippuluokan vinkkejä, ja pääset haluamaasi tavoitteeseen lyhyessä netti seksitilanteessa. Ja sitten vain etsimään seksiä netistä!

1. Hankkiudu nettiin. Helpoin tapa löytää seksiä netistä on internet-yhteyden kautta ja chat-huoneessa. Paras juttu on videochatti Facebookissa. Riisuudu kameran edessä ja pyydä toista osallistujaa tekemään samoin. Vaatteet häiritsevät kun aloittelet kyberseksiä. Et voi harrastaa online-seksiä täysissä pukeissa. Vedä alushousut polviisi, jos olet tyttö, vedä toppisi yläosa alas ja riisu rintaliivisi.

2. Tee olosi mukavaksi! Yksi tai molemmat kädet liikkuvat online-seksissä todella nopeasti, joten asetu sellaiseen asentoon, jonka avulla voit liikkua vapaasti. Jos olet mies, haluat ehkä vetää jalkasi ylös niin pitkälle kuin ne menevät, ja aseta jalat molemmille puolille tietokonettasi niin, että verkkokamera on jalkojesi välissä. Jos olet nainen, saatat ehkä haluta asettua nelinkontin ja asettua niin, että pyllysi on kameraa kohti ja voit kääntää pääsi niin, että näet kameran. Kätesi voi kulkea jalkojesi väliin. Ja tästä päästäänkin neuvoon kolme:

3. Pidä yksi käsi vapaana. Me kaikki tarvitsemme erilaisen määrän käsiä, jotta voimme saavuttaa seksuaalisen huippumme, yleensä sääntö on yksi pojille ja kaksi tytöille, jotta he voivat koskettaa sekä rintojaan että heidän haarojaan. Kun harrastat kybersexiä ja sinulla ei ole mikrofonia, sinun on kirjoitettava, kun saat itsesi laukeamaan, joten harjoittele kirjoittamaan yhdellä kädellä, kun taas masturboit vapaalla kädellä, esimerkiksi töissä tai junassa.

4. Puhu seksikkäitä asioita! Muista, että et vain halua suoraan huikeaan huipentumiseen, haluat olla avuksi myös kumppanillesi. Älä siis ole itsekäs! Kirjoita kuumia asioita, kuten "Mmm, kosketan penistäni kädelläni" (haarojani, jos olet tyttö) ja "haluatko koskettaa sisäreittäni?" Ja "hivelen juuri rintojani ja nännejäni ”

5. Älä lopeta liian nopeasti! On todella kiusallista, jos valmistelette kliimaksia pitkään ja olette jutelleet puoli tuntia ja kun on itse aktin aika, sinä laukeat sekunneissa ja toinen jää katselemaan tätä webbikameran kautta, eikä ole itse vielä läheskään valmis. Jos olet liian kiihottunut, älä koske itseäsi kunnolla ennenkuin seksipartnerisi näyttää tai kuulostaa siltä, että hän on valmis toimintaan. Muista kysyä, onko toinen kiihottunut. Muista puhua siitä, että olet itse todella kiihottunut. Kerro, kuinka kiihottava toinen osapuoli on, näin toinen ymmärtää, että tässä on tosi kyseessä ja ymmärtää alkaa hoitamaan itseään siihen tilaan, missä sinä jo olet. Mutta että tilanne olisi molemmille nautinnollinen, sinun tulee osata pidätellä. Älä siis tule liian pian!

6. Älä sotke. Muutkin ihmiset kirjastossa käyttävät samaa näppämistöä, joten pidä ulottuvilla kosteuspyyhkeitä. Ja jos vain mahdollista, hoida asiat kotonasi, mutta ei sielläkään kannata sotkea näppäimistöä. Naisilla tätä ongelmaa ei ole, ja miehetkin pystyvät hoitamaan asian niin, että ei ole paljon siivottavaa.

7. Muista kiittää. Et useinkaan voi lähettää kyberseksi-kumppanillesi kukkia tai silitellä häntä seksin jälkeen. Joten muista kiittää. Kiitä hetkestänne ja kerro mikä siinä oli ihanaa. Näin teille molemmille jää hyvä mieli myös seksin jälkeen.

Halutko puhua Seksiä netistä kanssa, soita!

 
Satu
Vapaa
Uusi! SatuPuhelin seksiä, Live puhelinseksi, Puhelinseksi, Seksi...
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

 
Juulia
Kutsu minua
Uusi! JuuliaLive puhelinseksi, Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi...
 

Haluaisitko kuumille puhelintreffeille Juulian kanssa? Juulia etsii rinnalleen vielä...

 
Sari
Kutsu minua
Sari Live puhelinseksi, Seksipuhelu, Viihdenumerot, Puhelin...
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Seksi chat

Seksi chat

2150 näyttökerrat

Seksi chat ja tekstarit: rentoudu ja anna mennä! Parhaat vinkit koottuna sinulle tähän.

 
Neljä elefantti kullia ja yksi kireä pillu

Neljä elefantti kullia ja yksi kireä pillu

3619 näyttökerrat

Puhelintyttönä oleminen seksilinjat palvelussa, on paras työ mitä minulla on ikinä ollut. Minä, joka aina olen kiimainen ja hipelöin pilluani heti kuin saan mahdollisuuden.

 
Kotiläksy puhelinseksi Dominalta

Kotiläksy puhelinseksi Dominalta

3174 näyttökerrat

”Stina, olen nyt niin kiimainen…”, lukee kännykässäni. Hitto kun on vaikeaa keskittyä tylsiin Excel dokumentteihin, kun Henry lähettää kiimaisia puhelin seksiä koskevia tekstareita.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi.

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy