Seksi24

Seksi24 - himokkaat tytöt aina valmiina kiihkeisiin palveluksiin. Seksi24 tarjoaa myös roolileikkejä


Seksi24
Seksi24

Seksi24 - himokkaat tytöt aina valmiina kiihkeisiin palveluksiin. Seksi24 tarjoaa myös roolileikkejä. Leikkikäämme nyt kahden tuntemattoman ihmisen kohtaamista varastossa. Tyttö ja poika kohtaavat ensimmäistä kertaa ja kummankin mielessä on eilen tapahtunut puhelu seksilinjalle. Kumpikin miettii, missä voisi harrastaa seksiä ihan livenä, sitten heidän katseensa tavoittaa toisensa. Tyttö päätti kiusoitella kiimaista miestä lisää. Hän valittelee kuumuutta ja riisui jumpperinsa. Hän antoi nuoren miehen katseen harhailla litteän vatsansa paljastavan topin reunoja pitkin kohti kauniin kiinteitä D-kuppisia rintojaan, jotka näkyivät topista juuri sopivasti paljastaen ihanan rintavaon.

Tunnelman kuumetessa tyttö avasi ikkunan ja nojasi tuuletusikkunasta ulos niin, että hänen soma pyllynsä oli kuin tarjottimella. Hän sylkäisi savukkeensa sammuksiin ja kurkotti ikkunasta niin pitkälle kuin kykeni, heittääkseen tupakantumpin maahan kolmannen kerroksen ikkunasta. Kurkotellessaan tytön hameenhelma nousi kiusoittelevasti epäsiveellisen korkealle ja paljasti persikkaiset pakaranmuodot, joihin kiihkeä mies jo mielessään upotti hampaansa ja hieman muutakin. Kiimaisen miehen etumus oli pullottunut entisestään ja hän nieleskeli himoissaan.

Tyttö kertoi, että hän haluaa näyttää miehelle erään korkealla olevan esineen. Nuori mies nosti tikapuut ylös kaappia vasten. Kuuma seksi24 nainen kipusi läheltä miehen kroppaa ja kasvoja, niin läheltä, että nuori mies saattoi nuuhkaista ihanaa nuorta mehua, jota tytön täydellisen pinkissä pimpsassa kehittyi hänen keikistellessään miehen kiusaksi. Jokainen tikkaan askelma, jonka pimu otti, oli miehelle lähempänä täyttymystä. Pian tyttö oli ylhäällä ja ryhtyi viekoittelevin pyörityksin tutkimaan kaapin ylähyllyä. Nuori mies tajusi kalunsa jäykistyneen, kun hän näki, mitä tytön hameen alla pilkotti. Persikkaiset pakarat. Niiden välistä pilkahtivat kauniit häpyhuulet, jotka liukuivat edestakaisin nuoren miehen silmien edessä, samassa tahdissa typykän pölyjen pyyhkimisen kanssa. Tyttö oli hyvin kiihottunut jo valmiiksi ajatellessaan saavansa kohta isoa kyrpää.

Nuori mies ei voinut enää vastustaa kiusausta. Kun pimu alkoi laskeutua askelmia, nuori mies ojensi kätensä ja kuin itsestään se kulki naisen hameen alle, kohti pehmeää, persikkaista pakaraa. Nainen hätkähti ensimmäistä kosketusta, mutta hymyili itsekseen tyytyväisenä. Hän alkoi pyörittää lantiotaan niin, että hänen persikkaiset pakaransa liukuivat nuoren miehen kädessä kahdeksikkoa. Nuori mies ymmärsi kiimaisen naisen haluavan tätä. Hän oli muutaman askelman miestä ylempänä ja kasvot kaapin ovea päin. Mies repäisi housunsa alas samalla, kun siveli nuoren seksi24 naisen täydellisen kiinteitä, ihanan pehmoisia muotoja. Nuori mies halusi edetä varovasti, mutta tajusi samalla olevansa työpaikallaan. Ei siis ollut ehkä aikaa jäädä haaveilemaan. Hän löysi tytön häpyhuulet ja tunsi kosteuden jalkovälissä. Hellästi mies etsi huulien välistä klitoriksen ja sai tytön huokaamaan, kun hän siveli tytön herkkunappulaa.

Nuoren miehen sormi liukui naisen pilluun, mikä sai hänet naukaisemaan tyytyväisyydestä. Nussitko mua? Pimu huohotti saatuaan sormea kiimaiseen pilluunsa muutaman työnnön ajan. Nuori mies ei voinut puhua. Hän nosti kiimaisen naisen lattialle, kasvot yhä kaappiin päin. Hän laski toppiaan niin, että nuori mies pääsi hieromaan hänen ihania, samettisia rintojaan, jotka olivat täyteläiset, mutta terhakkaat - niin kuin nuorella naisella vain voi olla. Rintojen täydellisyyden voitti ainoastaan näky, jonka nuori mies koki nostaessaan naisen hameen pakaroiden yli. Jumalaiset muodot. Aivan täydellistä.

Pimun nännit olivat kovina, ja hän nojautui käsillään tikkaita vasten, työntäen pakaroitaan kohti nuoren miehen paljasta, sykkivää kalua. Nuori mies levitti naisen pakaroita ja etsi pillunreiän, jonne hän työnsi kalunsa kärjen varovasti. Pillumehut tuoksuivat jumalaiselta nektarilta. Nuori mies työnsi kalunsa vartta myöten sisään ja alkoi nussia naista rytmikkäästi. Hänen oli vaikea pidätellä nautintonsa ääniä. Hän sai kovaa kalua ehkä vasta kymmenettä kertaa eläissään. Mutta se tuntui niin hyvältä, että hän halusi vain lisää nuorelta mieheltä. Syvemmälle, nopeammin, kiimaisesti. Nuori mies veti seisovan kyrpänsä pois naisen sisältä ja käänsi tytön ympäri. Ota poskeen, nuori mies huohotti.

Nainen kävi polvilleen ja tarttui hanakasti nuoren miehen kaluun. Hän upotti kalun punaisten huuliensa väliin, imi, nuoli ja lutkutti, kuin kokeneempikin nainen, mutta vähän innokkaammin. Samalla hän hieroi rintojaan, hän halusi itsekin laueta. Pimu työnsi kätensä haaraväliinsä ja houkutteli herkkunappinsa esiin. Nuori mies oli väistämättä tulossa. Hän katsoi tytön nuoria, viattomia kasvoja. Hän halusi räjäyttää lastinsa hänen kasvoilleen. Siinä se tyttö oli, arkistohuoneen lattialla, hieromassa itseään polvillaan, imemässä nuoren miehen kovaa ja sykkivää tykkiä. Ei mennyt kuin muutama sekunti, ja nuori mies laukesi orgasmiinsa.

Sperma ruiskahti tytön suuhun, hän nieli sen kiimaisena. Ai helvetti, miten hyvä pikapano, nuori mies ajatteli. Seksi24 toi meidät yhteen, tyttö huohotti vielä kiimoissaan. Tätä tosiaan voisi tehdä vuorokauden ympäri, kuten seksi24, hän sai sanottua. Samassa paikalle saapui miehen esimies, joka käski nuoren miehen jatkaa töitään muualla. Hän haistoi kiiman tuoksun ja myös hänellä alkoi seisoa, kun huomasi, mitä on tapahtunut. Haluaisitko maistaa tätä, hän kysyi ja näytti pimulle isoa kovettunutta kyrpäänsä, et tainnut laueta vielä, vai mitä? En, tyttö huokasi. Mies käski hänet makuulle ja samassa suuri ja jäykkä kyrpä työntyi hänen sisäänsä ja se tuntui ennenkokemattoman ihanalta. Työntö työnnöltä hän oli lähempänä laukeamista. Nainen oli jo niin valmis, että sai suurimman orgasmin, mitä koskaan oli kokenut. Kokenut mies vei hänet muutamalla työnnöllä ekstaasin huipulle.

 
 
 
Veronica
EI TÖISSÄ
 

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään pukeutua mustaan nahkaan ja korkokenkiin, käytän myös PVC asuja.

 
Satu
EI TÖISSÄ
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen, kiimainen ja kiihkeä nainen. Satu odottaa soittoasi heti

bloggaa
 
Vivian
EI TÖISSÄ
 

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen. Miehet ovat elämäni tärkein asia, haluan vietellä juuri sinut, hetkellä minä...

 
Elisa
EI TÖISSÄ
 

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa nauttii suunnattomasti seksistä - missä sinä haluaisit leikkiä Elisan...

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Yö sidottuna

Yö sidottuna

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen...
 
Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

Olen huono ja villi tyttö. Kaahailin öisellä ajamisella niin, että kohta olinkin rikollinen...
 
Unen innoittamana

Unen innoittamana

Unen innoittamana, täysin intohimon valtaamana, tartuin häneen ja työnsin hänet tiukasti seinää...
 
Livelinjat

Livelinjat

Livelinjat tarjoavat sinulle monipuolisen ja kiihkeän nautinnollisen kokemuksen. Livelinjat ovat kuin erottisia...
 
 
 
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää