LAADUKAS
PALVELULINJA

 Puhelinseksiä? 

 Soita 0700-12000 

 2,95 €/min + pvm 
 

Seksi24

Seksi24 - himokkaat tytöt aina valmiina kiihkeisiin palveluksiin.


Seksi24
Seksi24

Seksi24 tarjoaa myös roolileikkejä. Leikkikäämme nyt kahden tuntemattoman ihmisen kohtaamista varastossa. Tyttö ja poika kohtaavat ensimmäistä kertaa ja kummankin mielessä on eilen tapahtunut puhelu seksilinjalle. Kumpikin miettii, missä voisi harrastaa seksiä ihan livenä, sitten heidän katseensa tavoittaa toisensa. Tyttö päätti kiusoitella kiimaista miestä lisää. Hän valittelee kuumuutta ja riisui jumpperinsa. Hän antoi nuoren miehen katseen harhailla litteän vatsansa paljastavan topin reunoja pitkin kohti kauniin kiinteitä D-kuppisia rintojaan, jotka näkyivät topista juuri sopivasti paljastaen ihanan rintavaon.

Tunnelman kuumetessa tyttö avasi ikkunan ja nojasi tuuletusikkunasta ulos niin, että hänen soma pyllynsä oli kuin tarjottimella. Hän sylkäisi savukkeensa sammuksiin ja kurkotti ikkunasta niin pitkälle kuin kykeni, heittääkseen tupakantumpin maahan kolmannen kerroksen ikkunasta. Kurkotellessaan tytön hameenhelma nousi kiusoittelevasti epäsiveellisen korkealle ja paljasti persikkaiset pakaranmuodot, joihin kiihkeä mies jo mielessään upotti hampaansa ja hieman muutakin. Kiimaisen miehen etumus oli pullottunut entisestään ja hän nieleskeli himoissaan.

Tyttö kertoi, että hän haluaa näyttää miehelle erään korkealla olevan esineen. Nuori mies nosti tikapuut ylös kaappia vasten. Kuuma nainen kipusi läheltä miehen kroppaa ja kasvoja, niin läheltä, että nuori mies saattoi nuuhkaista ihanaa nuorta mehua, jota tytön täydellisen pinkissä pimpsassa kehittyi hänen keikistellessään miehen kiusaksi. Jokainen tikkaan askelma, jonka pimu otti, oli miehelle lähempänä täyttymystä. Pian tyttö oli ylhäällä ja ryhtyi viekoittelevin pyörityksin tutkimaan kaapin ylähyllyä. Nuori mies tajusi kalunsa jäykistyneen, kun hän näki, mitä tytön hameen alla pilkotti. Persikkaiset pakarat. Niiden välistä pilkahtivat kauniit häpyhuulet, jotka liukuivat edestakaisin nuoren miehen silmien edessä, samassa tahdissa typykän pölyjen pyyhkimisen kanssa. Tyttö oli hyvin kiihottunut jo valmiiksi ajatellessaan saavansa kohta isoa kyrpää.

Nuori mies ei voinut enää vastustaa kiusausta. Kun pimu alkoi laskeutua askelmia, nuori mies ojensi kätensä ja kuin itsestään se kulki naisen hameen alle, kohti pehmeää, persikkaista pakaraa. Nainen hätkähti ensimmäistä kosketusta, mutta hymyili itsekseen tyytyväisenä. Hän alkoi pyörittää lantiotaan niin, että hänen persikkaiset pakaransa liukuivat nuoren miehen kädessä kahdeksikkoa. Nuori mies ymmärsi kiimaisen naisen haluavan tätä. Hän oli muutaman askelman miestä ylempänä ja kasvot kaapin ovea päin. Mies repäisi housunsa alas samalla, kun siveli nuoren naisen täydellisen kiinteitä, ihanan pehmoisia muotoja. Nuori mies halusi edetä varovasti, mutta tajusi samalla olevansa työpaikallaan. Ei siis ollut ehkä aikaa jäädä haaveilemaan. Hän löysi tytön häpyhuulet ja tunsi kosteuden jalkovälissä. Hellästi mies etsi huulien välistä klitoriksen ja sai tytön huokaamaan, kun hän siveli tytön herkkunappulaa.

Nuoren miehen sormi liukui naisen pilluun, mikä sai hänet naukaisemaan tyytyväisyydestä. Nussitko mua? Pimu huohotti saatuaan sormea kiimaiseen pilluunsa muutaman työnnön ajan. Nuori mies ei voinut puhua. Hän nosti kiimaisen naisen lattialle, kasvot yhä kaappiin päin. Hän laski toppiaan niin, että nuori mies pääsi hieromaan hänen ihania, samettisia rintojaan, jotka olivat täyteläiset, mutta terhakkaat - niin kuin nuorella naisella vain voi olla. Rintojen täydellisyyden voitti ainoastaan näky, jonka nuori mies koki nostaessaan naisen hameen pakaroiden yli. Jumalaiset muodot. Aivan täydellistä.

Pimun nännit olivat kovina, ja hän nojautui käsillään tikkaita vasten, työntäen pakaroitaan kohti nuoren miehen paljasta, sykkivää kalua. Nuori mies levitti naisen pakaroita ja etsi pillunreiän, jonne hän työnsi kalunsa kärjen varovasti. Pillumehut tuoksuivat jumalaiselta nektarilta. Nuori mies työnsi kalunsa vartta myöten sisään ja alkoi nussia naista rytmikkäästi. Hänen oli vaikea pidätellä nautintonsa ääniä. Hän sai kovaa kalua ehkä vasta kymmenettä kertaa eläissään. Mutta se tuntui niin hyvältä, että hän halusi vain lisää nuorelta mieheltä. Syvemmälle, nopeammin, kiimaisesti. Nuori mies veti seisovan kyrpänsä pois naisen sisältä ja käänsi tytön ympäri. Ota poskeen, nuori mies huohotti.

Nainen kävi polvilleen ja tarttui hanakasti nuoren miehen kaluun. Hän upotti kalun punaisten huuliensa väliin, imi, nuoli ja lutkutti, kuin kokeneempikin nainen, mutta vähän innokkaammin. Samalla hän hieroi rintojaan, hän halusi itsekin laueta. Pimu työnsi kätensä haaraväliinsä ja houkutteli herkkunappinsa esiin. Nuori mies oli väistämättä tulossa. Hän katsoi tytön nuoria, viattomia kasvoja. Hän halusi räjäyttää lastinsa hänen kasvoilleen. Siinä se tyttö oli, arkistohuoneen lattialla, hieromassa itseään polvillaan, imemässä nuoren miehen kovaa ja sykkivää tykkiä. Ei mennyt kuin muutama sekunti, ja nuori mies laukesi orgasmiinsa.

Sperma ruiskahti tytön suuhun, hän nieli sen kiimaisena. Ai helvetti, miten hyvä pikapano, nuori mies ajatteli. Seksi24 toi meidät yhteen, tyttö huohotti vielä kiimoissaan. Tätä tosiaan voisi tehdä vuorokauden ympäri, kuten seksi24, hän sai sanottua! Samassa paikalle saapui miehen esimies, joka käski nuoren miehen jatkaa töitään muualla. Hän haistoi kiiman tuoksun ja myös hänellä alkoi seisoa, kun huomasi, mitä on tapahtunut. Haluaisitko maistaa tätä, hän kysyi ja näytti pimulle isoa kovettunutta kyrpäänsä, et tainnut laueta vielä, vai mitä? En, tyttö huokasi. Mies käski hänet makuulle ja samassa suuri ja jäykkä kyrpä työntyi hänen sisäänsä ja se tuntui ennenkokemattoman ihanalta. Työntö työnnöltä hän oli lähempänä laukeamista. Nainen oli jo niin valmis, että sai suurimman orgasmin, mitä koskaan oli kokenut. Kokenut mies vei hänet muutamalla työnnöllä ekstaasin huipulle.

 

Halutko puhua Seksi24 kanssa, soita!

 
Kaisa
Kutsu minua
KaisaLive puhelinseksi, Seksilinjat, Seksipuhelu, Viihdenumerot,...
 
 
Elisa
Kutsu minua
ElisaPuhelinseksi, Seksilinja, Seksipuhelin, Viihdelinjat, Live...
 
 
Essi
Kutsu minua
EssiLive puhelinseksi, Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi...
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Ihana kylpy

Ihana kylpy

1925 näyttökerrat

Poikaystäväni oli pettänyt minua jo jonkin aikaa toisen tai toisten naisten kanssa. Kun sain sen selville, en halunnut vilkaista yhteenkään mieheen päin. Saati, että olisin ollut jonkun miehen kanssa. Suhteemme oli aina ollut ns. ”vapaa”, mutta se kirveli kovasti, kun tajusin olevani riittämätön hänelle kumppanina. Halusin miestä, mutta en halunnutkaan. Toimimaton yhtälö, joka aiheutti vain levottomuutta.

 
Andreas ja puhelinseksi typykkä

Andreas ja puhelinseksi typykkä

1944 näyttökerrat

Useimmat kundit luulevat että olen ujo tyttö. Se pitää osittain paikkaansa. Kuitenkin puhelinseksiä työkseni viihdelinjat palvelussa tehden, on ollut pieni pelastukseni.

 
Naisen ejakulointi

Naisen ejakulointi

2916 näyttökerrat

Halukas soittamaan tytöille? Vaikka olen hetero, niin on olemassa joitain asioita, jotka tekevät minusta kiimaisemman, kuten soittaminen seksilinja tytöille.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi.

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy