LAADUKAS
PALVELULINJA

 Puhelinseksiä? 

 Soita 0700-12000 

 2,95 €/min + pvm 
 

Parempi kuin Meg elokuvassa Harry tapasi Sallyn

Ihmetteletkö joskus mitä sinun tyttöystäväsi ajattelee sinusta, ja tiedätkö, että hän on teeskennellyt orgasmin? Lue tästä, ja saa vastaukset kaikkeen!


Parempi kuin Meg elokuvassa Harry tapasi Sallyn
Parempi kuin Meg elokuvassa Harry tapasi Sallyn

Minun exälläni oli tapana sanoa, että hän oli ”hidas mutta luotettava”. Se piti oikein hyvin paikkaansa. Joskus ehdin laittaa tekstarin kokeestani exälleni, ennen kuin hän soitti, mutta soitti kuitenkin loppujen lopuksi. ”Hidas luotettava” on oikeastaan yksi parhaita mitä olen koskaan kuullut. Taidan alkaa käyttämään sitä ja sanoa, että se on minun mottoni, jonka olen keksinyt. Kun muutin Joensuuhun, ja aloin opiskelemaan yliopistossa psykologiaa, ja piti kertoa luokkakavereille, että tulen Kuopiosta, sanoin ” Kuopiossa elämme moton mukaan: Älä tee itse mitään sellaista, jota vanhempasi voi tehdä puolestasi”. Sen moton olen keksinyt itse. Itseasiassa se on lainaus Hai -elokuvan sitaatista ”Älä tee tänään mitään, mitä voit tehdä huomenna” sanoo kundi, kun heitä ei yhtään huvita opiskella simpukoiden elämää, vaan jahtaa sen sijaan Hai -elokuvaa. Sitaatti ” Älä tee tänään mitään, mitä voit tehdä huomenna”, on hyvä oikein hyvä lainaus tehdä muita sitaatteja.

Kun olin yhdessä exäni kanssa, jonka nimi oli Kalle, katselin paljon TV:ta. Sitä samaistuu toiseen, ja Kalle katseli paljon TV:ta, siitä minun toosan tuijottaminen. Onnetonta kuitenkin, emme Kallen kanssa tykänneet samoista TV ohjelmista. Tämä johti usein keskusteluihin. Kalle halusi katsella Game of Trones:ia ja Two And A Half Men:a, ja minä halusin katsella Geordie Shore:a ja Paratiisi Hotellia. Ennen kuin aloin seurustelemaan Kallen kanssa, en ollut yhtään kiinnostunut saippuaoopperoista, mutta elämästä Kallen kanssa tuli niin ikävää, että pian minulla oli vain TV:n katselu. Katselin saippuaoopperoita ja kuvittelin olevani niissä mukana. Öisin kuvittelin, että olin lukittuna Big Brother talossa, ja Joonas Hytönen kysyi, että olinko oppinut ajamaan yksipyöräisellä viikon aikana.

Kardashian perhe oli myös yksi suosikkisarja. Tykkäsin eniten Khloe siskosta, koska hän oli rumankaunis. Tunsin itseni usein rumankauniiksi, kun olin yhdessä Kallen kanssa. Olin rumankaunis. Vuosi ennen Kallea, olin vain kaunis. Silloin minulla oli makee fleda, lyhyet blondatut hiukset joissa oli marshmallowpyörylä päälaella, painoin 53 kiloa, ja tunsin, että olin kuin joku hahmo Gossip Girl sarjasta. Kun lihoin annoin hiukseni kasvaa, siinä pelossa, että näyttäisin miesmäiseltä lesbolta. Se oli vähintä mitä haluaisin, näyttää miesmäiseltä lesbolta. Minua luullaan säännöllisesti erehdyttävästi lesboksi, ja se on aika hankala tilanne, koska ei tiedä onko se kohteliaisuus vai ei – olla kaunis lesbo tyttö, ajattele Portia de Rossi tai Olivia Wilde House -sarjassa, se on kohteliaisuus. Mutta näyttää pullealta lesbolta – miesmäinen lesbo – ei paha ollenkaan.

Katselin paljon The Real L- word sarjaa, kun olin Kallen kanssa yhdessä. Senkin takia, että sain haaveilla olevani muualla. The Real L-word sarjassa on kaikki tytöt ovat hyvännäköisiä lesboja. Se että samaistuu toiseen, täytyy olla jokin fysiikan laki, ei vain sanonta, sillä L-word sarjan tytöt seurustelivat vain keskenään, ja kaikki näyttivät yhtä kauniilta kuin missit. Yhtenä yönä näin unta, että olin mukana L-word sarjassa. Olin parhaan ystäväni Whitneyn kanssa, kaunein koko sarjassa, ja me olimme menossa elokuviin. Nyt jälkeenpäin harmittaa, että päätin viedä Whitneyn elokuviin, ennen kuin menimme luokseni. (Vai oliko se Whitney joka pyysi minut ulos, en oikein muista). Joka tapauksessa, jos emme olisi menneet elokuviin, olisimme ehkä ehtineet tehdä paljon jotain muuta, ja se olisi ollut hauskaa kokeilla. Nyt heräsin kesken unien elokuvissa, joten en ehtinyt koskaan näkemään Whitneyn ottavan pois ohutta toppiaan ja vilauttamaan Maria Magdalena pyhimys tatuointiaan, joka hänellä on rintojensa välissä.

Kun heräsin unestani, katsoin Kallea. Hänen miehistä rintakehäänsä. Aloin miettimään, olenko biseksuaali, tai ”kokeilunhaluinen”, joksi sitä nykyään kutsutaan. Ehkä se oli niin, etten tiennyt haluanko olla tytön vai pojan kanssa, ja sen takia olin valinnut Kallen, koska Kallessa vähän molempia? Kallella oli rinnat, pitkät hiukset, ja hän tykkäsi ruoanlaitto-ohjelmista, aivan kuin tytöt. Mutta hänellä oli myös kaljamaha, aataminomena, ja tykkäsi Jackie-Chan leffoista, aivan kuin pojat.

Katsoin kauan Kallea. Kalle oli söpö, siitä ei ollut mitään epäilystä. Ensimmäisen kerran kun näin hänet, oli hän mielestäni kuin Seth Rogen. Ja hänhän on söpö. Seth Rogen oli söpömpi, ennen kuin hän laihtui, ja sama oli varmaan myös Kallen suhteen. Hän ei olisi ollut Kalle, jos hänellä ei olisi ollut korkeita poskipäitä, syönyt proteiinipulveria, painanut 80 kiloa, ja rasvaprosentti ollut 12. Kun olin tuijottanut Kallea noin kaksi tuntia, hän heräsi. (Voin tuijottaa ketä ja mitä vain kaksi tuntia. Aivoissani on niin paljon aktiviteetteja, etten oikeastaan tarvitse ulkopuolelta mitään aihetta).

”Hei baby”, sanoi Kalle. ”Hei baby”, niin hän sanoi aina. En sanonut koskaan ”hei baby” takaisin. En voi sanoa ”Hei baby”. Se kuulostaa mielestäni kuin uskoisin olevani mukana amerikkalaisessa romanttisessa komediassa, ja sitä en usko. Sanoin Kallelle ”Hei Kalleballe”. Kalle vastasi taas hei baby. ”Sekstaillaanko” sanoi hän sitten. Kalle ei tiennyt silloin, että minulla oli jo ollut seksiä. Itseni kanssa, vähän Whitneyn kanssa L-word sarjasta, jos niin voi sanoa. Ja suuni haisee myös hiukan pahalle aamuisin. Se ei minua häiritse, mutta en halua, että Kalle, sen jälkeen kun olemme lopettaneet suhteemme, sanoisi ”Stina oli ihan ok, mutta hänen suunsa haisi ihan kauhealle, kun meillä oli seksiä!” Vastasin sen takia ”juu tietenkin! käyn vain vessassa!” Sitten menin vessaan ja harjasin hampaani, ja menin takaisin. Olisin voinut välillä harrastaa aamuisin puhelin seksiä, ja saada sen paratiisi fiiliksen, josta moni puhui.

Leikin, että Kalle oli Whitney, kun meillä oli seksiä. Se onnistui yllättävän hyvin. Ainakin Kallen ilmeiden perusteella. Hän näytti jälkeenpäin iloiselta, ja siltä hän ei aina näyttänyt. Se johtuu siitä, että olen tullut huonommaksi ja huonommaksi seksissä. Ensimmäinen puoli vuotta Kallen kanssa, käytin suunnilleen 100 % energiaa siihen, että Kalle olisi tyytyväinen, ja 0 % energiaa siihen, että itse olin tyytyväinen. Siten se toimi hyvin Kallelle, mutta sitä huonommin minulle. Mutta Kalle ei tiennyt sitä, ymmärrettävästi. Olin nähnyt Meg Ryanin teeskentelevän orgasmia elokuvassa ”Kun Harry tapasi Sallyn”, ja jos sanomme näin, minun teeskennelty orgasmini oli sata kertaa parempi kuin Megin. Viimeisen puolen vuoden aikana oli tullut Kallen vuoro harjoitella näyttelijän lahjojaan. Ikävää ehkä Kallelle, mutta omasta mielestäni se tuntui naiselliselta ja oikeudenmukaiselta. Itse olisin halunnut joskus olla kuin puhelinseksi domina Kallen kanssa, ja näyttää missä kaappi seisoo.

Jos haluat itse harjoitella omia näyttelijän lahjojasi, voit soittaa tytöille seksilinjat ja viihdelinjat palveluun. Puhelintytöillä on aina suuri halu jutella kanssasi, ja kaikki seksipalvelut puhelintytöt ovat käyneet läpi työkokeen, jossa he todistavat olevansa iloisia ja railakkaita pimuja, jotka osaavat viihdyttää sinua. Puhelinseksi numerot tytöille löydät ensimmäiseltä sivulta seksilinja, seksipalvelu ja viihdenumerot. Livelinjat palvelun puhelintytöt ovat oikeita yön enkeleitä, jotka tekevät töitä seksipuhelin palvelussa 24 tuntia vuorokaudessa, mikä tarkoittaa, että voit jutella heidän kanssaan sekä päivä- että yöaikaan. Puhelinseksi tytöillä on helppoa keksiä uusia puheenaiheita, mutta kuumalinja tytöt ovat myös taitavia kuuntelijoita, jos haluat vain avautua. Jos sinulla on tunti ylimääräistä aikaa, älä epäröi, soita tytöille nyt! Pimut kuumalinja ja hotline palvelussa odottavat saada harrastaa kanssasi puhelinseksiä.

Kirjoittaja: P. Siltanen

Halutko puhua Parempi kuin Meg elokuvassa Harry tapasi Sallyn kanssa, soita!

 
Essi
Soita myöhemmin
EssiLive puhelinseksi, Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi...
 
 
Miisa
Kutsu minua
Uusi! MiisaPuhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi numerot, Seksilinja,...
 

Olen kolmekymppinen Miisa ja aina kosteana ja kuumana kovaa kyrpääsi varten. Voit...

Bloggaajat
 
Ilona
Kutsu minua
Uusi! IlonaLive puhelinseksi, Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi...
 

Ilona on kurvikas, vaaleverinen ja sensuelli nainen. Hänen seurassaan ei tarvitse...

 
Satu
Kutsu minua
Uusi! SatuPuhelin seksiä, Live puhelinseksi, Puhelinseksi, Seksi...
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Naisen ejakulointi

Naisen ejakulointi

2995 näyttökerrat

Halukas soittamaan tytöille? Vaikka olen hetero, niin on olemassa joitain asioita, jotka tekevät minusta kiimaisemman, kuten soittaminen seksilinja tytöille.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi.

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy