Naisen ejakulointi

Naisen ejakulointi ja suihkulähdeorgasmi kastelevat lakanat märiksi ja tekevät tunnelmasta kiimaisen 


Naisen ejakulointi
Naisen ejakulointi

Halukas soittamaan tytöille? Vaikka olen hetero, niin on olemassa joitain asioita, jotka tekevät minusta kiimaisemman, kuten soittaminen seksilinja tytöille, esimerkiksi naisen ejakulointi. Tykkään soitella seksilinjat palveluun tai muihin puhelinseksi linjoihin, ja jutella rivoja, ja kuulla tyttöjen voihkivan orgasmin saadessaan. Nyt aion kertoa miten puhelin-seksi sai aikaan elämäni ihanimman orgasmin. Olen 27 vuotias, ja olen aina tuntenut itseni turvalliseksi seksuaalisuuteni suhteen. Rakastan onanoida, mielellään samalla kun soitan puhelin seksiä tarjoaviin palveluihin kuten, viihdenumerot ja livelinjat, ja harrastan puhelinseksiä miesten tai naisten kanssa.

Olin 26 vuotias, kun sain ensimmäisen kramppityyppisen, litimärän suihkulähdeorgasmin. En ollut uskonut, että voisin saada suihkulähdeorgasmeja, koska olin testannut kaikkea mahdollista. Sidontaa, ryhmäseksiä, gangbangia, swingerklubeja Kööpenhaminassa, eroottista puhelinseksi palvelua, seksiä yöjunassa jne. Yllätyin todellakin kun raa´an eroottisen roolileikin jälkeen seksipalvelut numerossa nesteeni suihkusivat minun puhtaaseen, pehmeään tyttömäiseen sänkyyni. Aito ja oikea naisen ejakulointi kastelivat lakanani märiksi.

Ennen kuin soitin seksipuhelin numeroon, olin katsonut Basic Instinct leffan TV:sta. Oli tavallinen tiistai-ilta, ja olin väsynyt työpäiväni jälkeen, sihteerinä kiinteistöfirmassa. Kun näin Sharon Stonen voihkivan ja kiemurtelevan kiimaisena elokuvassa, tulin erittäin märäksi ja halukkaaksi. Soitin paratiisi24 linjalle ja valitsin heti ensimmäisen parhaan kundin, joka vastasi, sillä olin niin kiihottunut, että luulin räjähtäväni, jos en saisi tulla nussituksi pian. Kerroin kundille viihdelinjat numerossa että nussin itseäni kovaa kahdella sormella, samalla kun kuvittelin, että hänen kätensä olivat rinnoillani ja hän leikki nänneilläni.

Tunsin itseni kiimaisemmaksi kuin nunna, joka menetti neitsyytensä 50 selibaattivuoden jälkeen, kun teeskentelin, että kundi puhelinseksi palvelussa hipelöi minua sormillaan. Kun tunsin olevani todella turvonnut, ja nesteet lätisivät tiukassa pillussani, päätin että saan orgasmin sen sijaan että pidättelen sitä. Yhtäkkiä tunsin kuinka pilluni kramppasi kovempaa, ja kauemmin kuin koskaan, ja ruiskutin ulos nesteeni täkkini päälle.

Olin saanut ensimmäisen suihkulähdeorgasmini ja se oli kundi seksipalvelu linjalla, joka sen minulle antoi. Kundi oli kuullut kuinka huusin tärisevän orgasmini aikana, ja hän kysyi olenko ok, koska kuulosti kuin olisin lyönyt itseni johonkin, huutaessani niin kovaan ääneen. Kerroin, että en ole koskaan voinut paremmin. Tämä tuntui paremmalta kuin paratiisi konsanaan. Hän oli avullaan ja seksikkäällä äänellään nussinut minua kovemmin kuin kukaan koskaan aikaisemmin, ja että meidän puhelinseksi session aikana olin saanut mahtavimman ja uskomattomimman orgasmin koko elämäni aikana. Tältä tuntuu ja kuulostaa naisen ejakulointi.

Harrastanko seksipalvelu sessioita edelleen? Vähintään neljä kertaa viikossa. Joskus soitan erotiikkalinja palveluun ja pyydän kundia, joka vastaa, laittamaan eroottisen filmin esimerkiksi Eyes Wide Shut:in päälle, ja katsomme leffan yhdessä omissa asunnoissamme, ja samaan aikaan kiihotamme toisiamme, ja onanoimme yhdessä. Joskus olen todellinen puheliseksi domina, joka näyttää missä kaappi seisoo.

Rakastan olla miehen oma huoramainen lutka, ja harrastaa puhelinseksi sessioita kunnes pilluni lätisee kiimasta. Sinä olet ehkä seuraavaksi vuorossa, joka saa minun pilluni kosteaksi. Minulla on puhelimessani maan parhaat puhelinseksi numerot.

 
 
 
Elisa
EI TÖISSÄ
 

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa nauttii suunnattomasti seksistä - missä sinä haluaisit leikkiä Elisan...

bloggaa
 
Vivian
EI TÖISSÄ
 

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen. Miehet ovat elämäni tärkein asia, haluan vietellä juuri sinut, hetkellä minä...

 
Satu
EI TÖISSÄ
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen, kiimainen ja kiihkeä nainen. Satu odottaa soittoasi heti

 
Veronica
EI TÖISSÄ
 

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään pukeutua mustaan nahkaan ja korkokenkiin, käytän myös PVC asuja.

Viihdyttävät seksinovellit

Yö sidottuna

Yö sidottuna

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen...
 
Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

Olen huono ja villi tyttö. Kaahailin öisellä ajamisella niin, että kohta olinkin rikollinen...
 
Unen innoittamana

Unen innoittamana

Unen innoittamana, täysin intohimon valtaamana, tartuin häneen ja työnsin hänet tiukasti seinää...
 
Livelinjat

Livelinjat

Livelinjat tarjoavat sinulle monipuolisen ja kiihkeän nautinnollisen kokemuksen. Livelinjat ovat kuin erottisia...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_