Lätisevän pillun ääni

Unelmoin ryhmäseksistä kahden tytön kanssa. Tyttöystäväni nuollessa minua, lätisevän pillun ääni on parasta, mitä tiedän


Lätisevän pillun ääni
Lätisevän pillun ääni

Unelmoin ryhmäseksistä kahden tytön kanssa. Tyttökaverini mielestä kuitenkin riittää kaikki seksilelut, joita me lesboparina käytämme. Tyttökaverini on todella taitava kielensä kanssa. Hän tietää tarkalleen mistä kohtaa klitorista hän nuolee minua, ja kuinka kovaa hän hipelöi minua, saadakseen minut räjähtämään suihkulähdeorgasmiin. Lätisevän pillun ääni on parasta, mitä tiedän. Osaan kuvitella paratiisi fiiliksen. Tyttöystäväni opetti minua suihkuttamaan orgasmin aikana. Katselimme yhdessä Youtubesta dokumentin, joka kertoi suihkulähdeorgasmista ja naisen halusta, ja sen jälkeen harjoittelimme tyttökaverini kanssa niin kauan, että molemmat opimme laukeamaan kovaa ja tulemaan märäksi. Minun tyttöystäväni on ollut vain tyttöjen kanssa, mutta minä en.

Olen ollut monen miehen kanssa, ja välillä kaipaan miehiä. En heidän vähemmän empaattisia aivojaan, vaan heidän kullejaan. Voi luoja kuinka ihanaa on saada todella turvonnut, sykkivä suonekas, vaaleanpunainen kulli sisäänsä. On itsestään selvää, että kiihotun myös naisellisista, punaiseksi lakatuista kynsistä sisälläni, mutta muutaman kuukauden jälkeen ainoastaan sormia ja dildoja, niin ikävöin sitä aitoa tavaraa.

Viime viikolla kun tunsin kovaa himoa tulla nussituksi lihaisalla kullilla, soitin erotiikkalinja palveluun jutellakseni miehen kanssa. (Soitan joskus erotiikkalinja palveluun jutellakseni puhtyttöjenkin kanssa, rakastan puhelinseksi sessioita ja rakastan seksikkäitä tyttöjä erotiikkalinja palvelussa, mutta tänään oli kulli jonka perässä olin). Miehen, joka vastasi erotiikkalinja numerossa, nimi oli Eemeli. Hän oli todella taitava kiihottamaan minua, ja tiedän kun hän kertoi, että hänellä on kädet muhkean kullinsa ympärillä, ja että hän hitaasti runkkasi itseään, niin hän todellakin teki oikeasti.

Olen itse ollut puhtyttö, ja koska olin todella taitava puhtyttö, niin tein aina siten kuten asiakkaat minun pyysivät tehdä - jos asiakkaat sanoivat, että minun pitää nussia itseäni kolmella sormella ja laueta tarkalleen kaksitoista minuuttia sen jälkeen - niin minä tein niin. Minusta on kivaa olla alistettu, ja tykkään ottaa ohjeita vanhemmilta miehiltä. On olemassa puhelin seksiä ja puhelinseksi, eli ensimainittu on todella jäätävää ja monipuolista. Toinen on usein vain nopeaa toimintaa.

Eemeli seksilinja palvelussa kutsui minua omaksi pieneksi puhelintyttö lutkakseen. Hän sanoi, että jos en tee tarkalleen kuten hän sanoo, niin hän ei antaisi minun laueta vaan kiusaisi minua tunti toisensa jälkeen, kunnes pilluni olisi niin märkä, ja itse olisin niin säälittävä, että huutaisin kullin perään.”Hyväile tissejäsi, sinä pieni puhelintyttö lutka” sanoi Eemeli minulle. Minulla on isot rinnat, melkein D-kuppi, ja yksi parasta mitä tiedän, on hyväillä tissejäni, joten teen sen mielelläni. ”Kun molemmat nännisi ovat kovettuneet, minun pikku lutka, avaat farkkusi ja annat hitaasti oikean käden liukua alas kosteaan pilluusi. Sitten alat hitaasti leikkimään klitoriksellasi oikean käden etusormella ja keskisormella”. Makasin sohvalla paitani auki ja käteni alushousujeni sisällä, ja ainoa mitä kuulin, oli lätisevän pillun ääni.

Eemeli seksipalvelu linjalla sanoi että olin taitava, ja että hän pystyi kuulemaan minun lätisevät nesteet puhelimessa … ”Nyt, minun puhelintyttö lutka, otat esiin dildosi ja nussit itseäsi kovempaa kuin koskaan aikaisemmin. Sinun tulee pitää suutasi auki, koska haluan kuulla kun hengität nopeammin ja nopeammin ja voihkit kovempaa ja kovempaa, kun olet laukeamassa. Minä, kuin alistettu pieni huora, rakastan saada ohjeita seksikkäiltä puhelintytöiltä ja puhelinmiehiltä seksilinjat palvelussa. Sen takia seuraan Eemelin neuvoja ja jatkan klitorikseni hieromista, mutta nussin nyt myös itseäni vasemmassa kädessäni olevalla dildolla.

Suuni on muodoltaan kuin o-kirjain, kun nussin itseäni nopeammin ja nopeammin, ja kovempaa ja kovempaa. Seitsemän minuutin jälkeen, olen niin kiimainen, etten enää kuule seksipalvelut Eemelin ohjeita, vaan tunnen sen sijaan, kuinka kroppani vääntyy ja orgasmi, jonka koen, ei ota loppuakseen. Voihkin ja huohotan, ja jatkan nussimistani ensimmäisen orgasmini jälkeen, katsoakseni saanko vielä yhden, ja kyllä saan. Ehdin saada viisi orgasmia, toinen toisensa jälkeen, ennen kuin pilluni on tyytyväinen, ja tärisen niin paljon, että kestää puoli minuuttia ennen kuin pystyn ajattelemaan taas järkevästi ja sen jälkeen kiittämään Eemeliä siitä, viihdelinjat palvelussa, että hän auttoi minua saamaan pisimmät orgasmini ikinä.

”Kiitos itsellesi kaikista ihanista äänistä joita päästit, pieni pikku lutkani. Lätisevän pillun ääni on taivaallista ”, vastaa Eemeli. Minä hymyilen ja päätän soittaa Eemelille pian uudelleen viihdenumerot palveluun, itseasiassa seuraavan kerran kun haluan kullia ja mahtavaa puhelinseksiä. Tallensin kaikki puhelinseksi numerot seksipuhelin kännyyni. En halua vain alistua, vaan olla myös puhelinseksi domina, ja sen tulen Eemelille vielä näyttämään seuraavassa puhelinseksi sessiossamme.

 
 
bloggaa
 
Vivian
VAPAA
 

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen. Miehet ovat elämäni tärkein asia, haluan vietellä juuri sinut, hetkellä minä...

 
Satu
VAPAA
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen, kiimainen ja kiihkeä nainen. Satu odottaa soittoasi heti

 
Elisa
VAPAA
 

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa nauttii suunnattomasti seksistä - missä sinä haluaisit leikkiä Elisan...

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Yö sidottuna

Yö sidottuna

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen...
 
Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

Olen huono ja villi tyttö. Kaahailin öisellä ajamisella niin, että kohta olinkin rikollinen...
 
Unen innoittamana

Unen innoittamana

Unen innoittamana, täysin intohimon valtaamana, tartuin häneen ja työnsin hänet tiukasti seinää...
 
Livelinjat

Livelinjat

Livelinjat tarjoavat sinulle monipuolisen ja kiihkeän nautinnollisen kokemuksen. Livelinjat ovat kuin erottisia...
 
 
 
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää