Kuuma hotelliyö Tukholmassa

Kuuma hotelliyö Tukholmassa rankan työpäivän jälkeen muuttui todella kiimaiseksi puhelinseksisessioksi


Kuuma hotelliyö Tukholmassa
Kuuma hotelliyö Tukholmassa

Kerron sinulle kuinka hitaasti otan pois kireät farkkuni. Olen laihtunut 7 kiloa kevään aikana. Minulla ei ole alushousuja, koska se on niin ihanaa tuntea kuinka pillu hieroo karkeaa farkkukangasta vasten kun olen töissä. Jos vain autan hiukan itse, istun tuolilla ja keinutan lantiooni edes takaisin, niin voin saada orgasmin ilman, että kosken pilluani käsilläni. Joskus saan orgasmin töissä palaverin aikana. Teeskentelen että aivastan, mutta itseasiassa se on kiimaisuuteni, joka puskee ulos.

Lennän paljon työni takia, ja joskus jos tunnen itseni oikein seksikkääksi ja villiksi, niin piilotan dildon pilluuni ja pienen tapin anaaliini ennen kuin menen lentokoneeseen. Riittää, että ajattelen koneessa alastomia miehiä ja kovia kulleja, tullakseni lentotuolissa. Joskus laitan silmäni kiinni kun laukean, sillä silloin voin syyttää laukeamistani, näkemästäni painajaisesta. Haaveilen kuitenkin useasti kunnon puhelinseksi sessiosta.

Tänään olen yksin hotellissa. Kuuma hotelliyö Tukholmassa. Olen juuri tehnyt tärkeän sopimuksen yritykselle, ja päättänyt että juhlin yrityksen menestystä puhelin-seksi sessiolla. Soitan erotiikkalinja palveluun, ja annan ihanan miesäänen hoitaa nännini kovaksi ja klitorikseni turvonneeksi. Sinä vastaat livelinjat palvelussa, ja annat minulle parasta puhelin seksiä mitä olen ikinä saanut. Kuuma hotelliyö Tukholmassa rankan työpäivän jälkeen muuttuu todella kiimaiseksi puhelinseksisessioksi.

Kysyt mitä minulla on päälläni. ”Paita ja alaston pillu” minä vastaan. Pyydät minun kertomaan mitä teen itseni kanssa. ”Makaan valkoisella suurella hotellin sängyllä, ja annan oikean käteni liukua klitorikseni yli, ja vasemman käteni leikkiä vasemman nännini kanssa”, minä vastaan.

Kerron kuinka hetken päästä otan pois paitani, ja annan molempien käteni leikkiä vaginallani. Oikealla kädelläni hieron ja vedän klitoristani, ja vasemmalla keskisormella hipelöin itseäni. Pyydät minua rauhoittumaan. Haluat, että saan aikaan uskomattoman halun ennen kuin laukean, ja minulla ei ole oikeutta tulla vielä pitkään aikaan.

Sillä aikaa kun leikin itseni kanssa, sinä kerrot puhelinseksi juttuja, joita sinulla on ollut erotiikkalinja palvelussa. Kerrot yhdestä puhelintytöstä, joka harrasti tantra puhelinseksi hommia, ja soitti kuutena päivänä viikossa ja onanoi tunnin joka kerta, mutta ei antanut itsensä laueta kuin vasta kuudentena päivänä. Todella kiimaisena oleminen viikon ajan ilman, että antaa itsellensä luvan laueta kuin vasta lauantaina, oli todellakin kiihottavaa tantra-tytön mielestä.

Kerroit eräästä puhelintytöstä, joka halusi että häntä määräillään, ja joka oli sitonut jalkansa kiinni sängynpäätyyn kun hän soitti sinulle. Välillä hän kuitenkin yritti olla puhelinseksi domina, mutta hiljensit hänet aika nopeasti. Hän rakasti kun piiskasit hänen pyöreää pyllyään ja tungit kylmän metallisen dildon hänen ahtaaseen pilluunsa. ”Puhelinseksin pitää olla kovaa, puhelinseksin täytyy olla aitoa, puhelinseksi session täytyy täyttää kaikki villeimmät unelmat”. Se on sinun mottosi. Kerrot, että et saa koskaan tarpeeksesi puhelinseksi sessioista, ja soitat itsekin joko viihdelinja numeroon tai erotiikkalinja numeroon, joka ilta kun tulet kuntosalilta.

Kun olen hieronut sormillani klitoristani kaksikymmentä minuuttia, pyydät minua laittamaan sormeni suuhuni, jotta tuntisin oman makuni. Minulla ei ole sinun lupaasi laueta, ennen kuin olen nuollut niin paljon pillunesteitä sormistani kuin mahdollista.

Kun on minun aikani laueta, pyydät minua hakemaan alushousut. Minun tulee laittaa alushousut jalkaani ja hieroa reunaa edes takaisin klitoriksen yli samalla kun nussin itseäni kahdella sormella. Sinä lasket kahdestakymmenestä alaspäin, ja kun sanot yksi, hengitän vihdoinkin ulos ja pilluni tärisee ja taivutan selkäni ja painan rintani ja hoikan vatsani kattoa kohti kun orgasmi huuhtelee ylitseni. Aah, mikä paratiisi isolla P:lla. Kuuma hotelliyö Tukholmassa rankan työpäivän jälkeen muuttui todella kiimaiseksi puhelinseksisessioksi.

Murisen ja voihkin, ja orgasmi jonka saan, on ihanin mitä olen saanut pitkään aikaan. Kun krampit ovat menneet ohi, laitan uudestaan sormeni suuhuni ja maistan itseäni. Ennen kuin ilta on ohi, ehdin laukeamaan viisi kertaa tässä seksipalvelu sessiossa. Yhden kerran kundin kanssa seksipalvelut palvelusta, ja kerran tytön kanssa viihdenumerot palvelusta. Myös kerran kahden tytön kanssa seksilinjat palvelusta, kerran kundin kanssa viihdelinjat palvelusta, sekä kerran sinun kanssasi. Mitä elämä olisikaan ilman seksilinja palveluita.

 
 
bloggaa
 
Vivian
EI TÖISSÄ
 

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen. Miehet ovat elämäni tärkein asia, haluan vietellä juuri sinut, hetkellä minä...

 
Maria
EI TÖISSÄ
 

Maria on uhkea, seksikäs, kiimainen ja halukas aikuinen nainen. Hän on valmis toteuttamaan kaikki salaisetkin toiveesi ja haaveesi. Voi kokea Marian kanssa kaiken, mistä olet...

 
Katariina
EI TÖISSÄ
 

Katariina tihkuu seksiä ja erotiikkaa. Rinnat ja pakarat huutavat sinua leikkiin mukaan. Aina kosteana ja halukkaana, valmiina tyydyttämään juuri sinut.

 
Satu
EI TÖISSÄ
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen, kiimainen ja kiihkeä nainen. Satu odottaa soittoasi heti

Viihdyttävät seksinovellit

Yö sidottuna

Yö sidottuna

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen...
 
Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

Olen huono ja villi tyttö. Kaahailin öisellä ajamisella niin, että kohta olinkin rikollinen...
 
Unen innoittamana

Unen innoittamana

Unen innoittamana, täysin intohimon valtaamana, tartuin häneen ja työnsin hänet tiukasti seinää...
 
Märkä pimppi

Märkä pimppi

Linjoillamme olevilla tytöillä on märkä pimppi, joka tarjoaa sinulle kuumaa kiihkoa. Märkä pimppi, joka kaipaa...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_