LAADUKAS
PALVELULINJA

Puhelinseksiä?

Soita 0700-12000 

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
10 minuuttia ilmaiseksi

Kotiläksy puhelinseksi Dominalta

”Stina, olen nyt niin kiimainen…”, lukee kännykässäni. Hitto kun on vaikeaa keskittyä tylsiin Excel dokumentteihin, kun Henry lähettää kiimaisia puhelin seksiä koskevia tekstareita.


Kotiläksy puhelinseksi Dominalta
Kotiläksy puhelinseksi Dominalta

Rakastan oikeasti tehdä töitä kotoa käsin, voin pitää pieniä taukoja silloin kun haluan ja treenata lounasaikaan, jos siltä tuntuu. Mutta joskus kun saan omaan söpöön seksipuhelin kännyyni seksikkäitä tekstareita Henrylta, on vaikea keskittyä työtehtäviin. Päätän, että otan esiin dildoni ja leikin klitoriksellani. Henrylla on palaveri töissä, joten en voi soittaa hänelle, mutta toiseksi parasta Henryn kullin jälkeen on puhelinseksi erotiikkalinja palvelussa. Soitan erotiikkalinja numeroon ja valitsen heidän puhelintytöistä yhden, jonka nimi on Veronica.

Puhelin-seksi Veronica pyytää minun laittamaan vibraattorin pienimmälle nopeudelle, ja antaa dildon hieroa pilluani, sillä aikaa kun vasemmalla kädelläni hyväilen vasenta nänniäni. Veronica erotiikkalinja palvelussa kysyy mitä minulla on päälläni ja vastaan, että minulla on leninki jossa on ohuet olkapäänauhat, ja kiristetty vyötärö, sekä mustat pitsialushousut, jotka olen saanut entiseltä poikaystävältäni, mutta jotka edelleen ovat suosikki alushousuni.

Veronica livelinjat palvelussa pyytää minua ottamaan pois alushousuni, ja ottamaan esiin suuret, täyteläiset rintani leningin sisältä, ja antaa rintani roikkua vapaasti leningin ulkopuolella. ”Älä vain uskalla laueta ilman lupaani, sinä kiimainen lutka” sanoo puhelinseksi Veronica. ”Minä päätän tänä iltana, etkä saa päästää enempää kuin huokaisevaa voihkintaa kunnes annan sinulle luvan! Kuuletko sen, sinä kiimainen pikku huora? Kuuletko sen?”

Pilluni paisuu enemmän ja enemmän joka kerta kun Veronica kutsuu minua huoraksi. Rakastan olla alistettu eikä ole mitään, mikä kiihottaa minua niin paljon tai antaa minulle niin mahtavan halu tunteen kuin tulla määrätyksi ja piiskatuksi. Olen niin kiihottunut, että haluan voihkia ja huutaa kovaa, mutta koska minulla ei ole Veronican lupaa äännellä, niin puren huultani. Keskityn etten laukea, ennen kuin domina antaa minulle luvan, tämä seksilinja kuningatar.

Kymmenen minuuttia kuuman kuumaa puhelinseksiä ja klitoriksella leikkimistä, ja vihdoin antaa domina minulle luvan dildon hieroa nopeammalla nopeudella häpyhuulieni välissä. Olen niin märkä, että dildo levittää helpolla häpyhuuleni ja tulen vain kiimaisemmaksi, ja ajattelen vain kuinka niin mielelläni haluaisin laittaa dildon kokonaan pilluuni ja antaa g-pisteeni kiihottua hopeisella, hierovalla ja kostealla metallikullillani. 

Vasemmalla kädellä nussin itseäni vibraattorilla, ja tunnen kuinka vibraattorin liikkeet löytävät g-pisteeni. Kun olen niin sairaan kiimainen, että en voi enää pidättää itseäni huutamasta hyvän tunteen takia, saan vihdoinkin Veronicalta erotiikkalinja palvelussa luvan laueta. Työnnän kovaa dildon sisään pilluuni ja tunnen, kuinka pilluni supistelee metallikullin ympärillä kun laukean.  Supistukseni ovat kovia ja pitkiä ja taivutan päätäni taaksepäin, ja avaan suuni, ja painan rintojani ylös samalla kun reiteni tärisevät niin kovaa, että heittelehdin sängyssä ympäriinsä.

Orgasmi kuin paratiisi ei ole ohi vielä kahdenkymmenen sekunnin jälkeen, otan dildon pois sisältäni, ja laitan sormet suuhuni imien niitä ja samalla ajattelen kuinka hyvälle minun pillunesteeni maistuu, ja kuinka rakastan makua ja hajua onanointini jälkeen.

Veronica erotiikkalinja palvelussa sanoo, että olin yksi taitavimmista seksipalvelut numeron asiakkaista, mutta voin olla vielä parempi. Minun kotiläksyni seuraavalle viikolle on pitää anaalitappiani anaalissani kaksi tuntia päivässä, kun olen ihmisten ilmoilla, sekä pitää puhelinseksi sessio uuden henkilön kanssa, jonka kanssa en ole koskaan ennen seksipalvelu linjalla jutellut. Odotan jännityksellä kun seuraavan kerran soitan joko seksilinjat tai viihdenumerot palveluun, jossa Veronica myös satunnaisesti vastaa.

Veronica viihdelinjat palvelussa on minun dominani, ja minä olen säädytön, mutta tottelevainen alistuva pieni lutka, sillä teen aina minun dominani antamat kotiläksyt. Maan parhaat puhelinseksi numerot aina läydettävissä kännykässäni, kun haluan soittaa seksipalvelut numeroon.

Kirjoittaja: T. Ahonen

Halutko puhua Kotiläksy puhelinseksi Dominalta kanssa, soita!

 
Evelyn
EvelynPuhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksilinja, Viihdenumerot,...
Odottaa soittoasi
 
Evelyn on kokenut ja leikkisä kypsä nainen, joka haluaa johdattaa sinut kiihkeälle...
 
Veera
VeeraPuhelinseksi, Seksilinja, Seksipuhelin, Viihdelinjat
Odottaa soittoasi
 
Veera on kutkuttava yhdistelmä ujoa ja herttaista tyttöä sekä kiimaista narttua!
 
Annabel
AnnabelPuhelinseksi, Seksipuhelu, Viihdelinjat, Viihdenumerot
Ei paikalla
 
Annabel on todellinen enkeli, jonka ulkokuoren alla piilee kuuma ja himokas kissa.
 
Lumi
LumiPuhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi numerot, Seksilinja,...
Ei paikalla
 
Tervehdys sinulle ystäväni, olen Lumi, hekumallinen nainen, joka tahtoo kiihottaa...
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Kaksi tyttöä. Yksi ja suihkulähdeorgasmi

Kaksi tyttöä. Yksi ja suihkulähdeorgasmi

1693 näyttökerrat
Tunnen intohimoa 24 tuntia vuorokaudessa. Olin etsinyt ympäri nettiä erilaisia puhelinseksi linjoja, kuten viihdenumerot ja viihdelinjat.
 
Ihana kylpy

Ihana kylpy

1242 näyttökerrat
Poikaystäväni oli pettänyt minua jo jonkin aikaa toisen tai toisten naisten kanssa. Kun sain sen selville, en halunnut vilkaista yhteenkään mieheen päin. Saati, että olisin ollut jonkun miehen kanssa. Suhteemme oli aina ollut ns. ”vapaa”, mutta se kirveli kovasti, kun tajusin olevani riittämätön hänelle kumppanina. Halusin miestä, mutta en halunnutkaan. Toimimaton yhtälö, joka aiheutti vain levottomuutta.
 
Itsetyydytyksen ytimessä

Itsetyydytyksen ytimessä

1196 näyttökerrat
Itsetyydys eli masturbaatio on turhan salamyhkäisenä pidetty asia. Mielestäni jokaisen ihmisen on hyvä opetella tyydyttämään itsensä omin käsin tai apuvälineiden avulla. Se on oivallinen tapa tutustua omaan kehoon ja sen aisteihin ilman, että siitä koituu harmia kenellekään. Päinvastoin, kun vakinaista kumppania ei ole tai kumppani on matkojen päässä, itsetyydytys on oivallinen tapa laukaista stressiä ja seksuaalisia paineita.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi.

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy