Kotiläksy puhelinseksi dominalta

Kotiläksy puhelinseksi dominalta seuraavalle viikolle on pitää anaalitappiani anaalissani kaksi tuntia päivässä


Kotiläksy puhelinseksi dominalta
Kotiläksy puhelinseksi dominalta

”Stina, olen nyt niin kiimainen…”. Hitto kun on vaikeaa keskittyä tylsiin työasioihin, kun Henry lähettää kiimaisia puhelin seksiä koskevia tekstareita. Rakastan oikeasti tehdä töitä kotoa käsin, voin pitää pieniä taukoja silloin kun haluan ja treenata lounasaikaan, jos siltä tuntuu. Mutta joskus kun saan omaan söpöön seksipuhelin kännyyni seksikkäitä tekstareita Henrylta, on vaikea keskittyä työtehtäviin. Päätän, että otan esiin dildoni ja leikin klitoriksellani. Henrylla on palaveri töissä, joten en voi soittaa hänelle, mutta toiseksi parasta Henryn kullin jälkeen on puhelinseksi erotiikkalinja palvelussa. Soitan erotiikkalinja numeroon ja valitsen heidän puhelintytöistä yhden, jonka nimi on Veronica.

Puhelinseksi Veronica pyytää minun laittamaan vibraattorin pienimmälle nopeudelle, ja antaa dildon hieroa pilluani, sillä aikaa kun vasemmalla kädelläni hyväilen vasenta nänniäni. Veronica erotiikkalinja palvelussa kysyy mitä minulla on päälläni ja vastaan, että minulla on leninki jossa on ohuet olkapäänauhat, ja kiristetty vyötärö, sekä mustat pitsialushousut, jotka olen saanut entiseltä poikaystävältäni, mutta jotka edelleen ovat suosikki alushousuni.

Veronica livelinjat palvelussa pyytää minua ottamaan pois alushousuni, ja ottamaan esiin suuret, täyteläiset rintani leningin sisältä, ja antaa rintani roikkua vapaasti leningin ulkopuolella. ”Älä vain uskalla laueta ilman lupaani, sinä kiimainen lutka” sanoo puhelinseksi Veronica. ”Minä päätän tänä iltana, etkä saa päästää enempää kuin huokaisevaa voihkintaa kunnes annan sinulle luvan. Kuuletko sen, sinä kiimainen pikku huora? Kuuletko sen?”

Pilluni paisuu enemmän ja enemmän joka kerta kun Veronica kutsuu minua huoraksi. Rakastan olla alistettu eikä ole mitään, mikä kiihottaa minua niin paljon tai antaa minulle niin mahtavan halu tunteen kuin tulla määrätyksi ja piiskatuksi. Olen niin kiihottunut, että haluan voihkia ja huutaa kovaa, mutta koska minulla ei ole Veronican lupaa äännellä, niin puren huultani. Keskityn etten laukea, ennen kuin domina antaa minulle luvan, tämä seksilinja kuningatar.

Kymmenen minuuttia kuuman kuumaa puhelinseksiä ja klitoriksella leikkimistä, ja vihdoin antaa domina minulle luvan dildon hieroa nopeammalla nopeudella häpyhuulieni välissä. Olen niin märkä, että dildo levittää helpolla häpyhuuleni ja tulen vain kiimaisemmaksi, ja ajattelen vain kuinka niin mielelläni haluaisin laittaa dildon kokonaan pilluuni ja antaa g-pisteeni kiihottua hopeisella, hierovalla ja kostealla metallikullillani. 

Vasemmalla kädellä nussin itseäni vibraattorilla, ja tunnen kuinka vibraattorin liikkeet löytävät g-pisteeni. Kun olen niin sairaan kiimainen, että en voi enää pidättää itseäni huutamasta hyvän tunteen takia, saan vihdoinkin Veronicalta erotiikkalinja palvelussa luvan laueta. Työnnän kovaa dildon sisään pilluuni ja tunnen, kuinka pilluni supistelee metallikullin ympärillä kun laukean.  Supistukseni ovat kovia ja pitkiä ja taivutan päätäni taaksepäin, ja avaan suuni, ja painan rintojani ylös samalla kun reiteni tärisevät niin kovaa, että heittelehdin sängyssä ympäriinsä.

Orgasmi kuin paratiisi ei ole ohi vielä kahdenkymmenen sekunnin jälkeen, otan dildon pois sisältäni, ja laitan sormet suuhuni imien niitä ja samalla ajattelen kuinka hyvälle minun pillunesteeni maistuu, ja kuinka rakastan makua ja hajua onanointini jälkeen.

Veronica erotiikkalinja palvelussa sanoo, että olin yksi taitavimmista seksipalvelut numeron asiakkaista, mutta voin olla vielä parempi. Minun kotiläksy puhelinseksi dominalta seuraavalle viikolle on pitää anaalitappiani anaalissani kaksi tuntia päivässä, kun olen ihmisten ilmoilla, sekä pitää puhelinseksi sessio uuden henkilön kanssa, jonka kanssa en ole koskaan ennen seksipalvelu linjalla jutellut. Odotan jännityksellä kun seuraavan kerran soitan joko seksilinjat tai viihdenumerot palveluun, jossa Veronica myös satunnaisesti vastaa. Kotiläksy puhelinseksi dominalta on jännittävä.

Veronica viihdelinjat palvelussa on minun dominani, ja minä olen säädytön, mutta tottelevainen alistuva pieni lutka. Kotiläksy puhelinseksi dominalta on aina tehty ajallaan.

 
 
 
Elisa
EI TÖISSÄ
 

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa nauttii suunnattomasti seksistä - missä sinä haluaisit leikkiä Elisan...

bloggaa
 
Vivian
EI TÖISSÄ
 

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen. Miehet ovat elämäni tärkein asia, haluan vietellä juuri sinut, hetkellä minä...

 
Satu
EI TÖISSÄ
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen, kiimainen ja kiihkeä nainen. Satu odottaa soittoasi heti

 
Veronica
EI TÖISSÄ
 

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään pukeutua mustaan nahkaan ja korkokenkiin, käytän myös PVC asuja.

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Yö sidottuna

Yö sidottuna

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen...
 
Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

Olen huono ja villi tyttö. Kaahailin öisellä ajamisella niin, että kohta olinkin rikollinen...
 
Unen innoittamana

Unen innoittamana

Unen innoittamana, täysin intohimon valtaamana, tartuin häneen ja työnsin hänet tiukasti seinää...
 
Livelinjat

Livelinjat

Livelinjat tarjoavat sinulle monipuolisen ja kiihkeän nautinnollisen kokemuksen. Livelinjat ovat kuin erottisia...
 
 
 
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää