LAADUKAS
PALVELULINJA

 Puhelinseksiä? 

 Soita 0700-12000 

 2,95 €/min + pvm 
 

Kiimainen nainen

Millainen on kiimainen nainen? Mikä naista oikein kiihottaa? Tässä tietoa naisen kiihoittumisesta.


Kiimainen nainen
Kiimainen nainen

Myös naiset ovat kiimaisia tai himokkaita, yhtä monesta ja satunnaisesta ​​syystä kuin miehetkin. Tietenkin toiset naiset voivat olla vähän rajoittuneita ja häveliäitä, eivätkä uskalla kertoa siitä. Mutta monen miehen unelma on kohdata todella kiimainen nainen edes kerran elämässään. Silti näyttää siltä, että miehet rakastavat sitä, kun naiset kertovat sen, mutta harva nainen uskaltaa. Yhdellä foorumilla mies sanoi, että hänen tyttöystävänsä lakkasi haluamasta seksiä vain pari kertaa viikossa 1,5-vuotisen suhteen aikana ja halusi yhtäkkiä harrastaa sitä koko ajan. Hän sanoi, ettei hän valittanut, mutta se ihmetytti miestä. Miksi seksi kiinnosti yhtäkkiä naista koko ajan ja aivan liikaa. Keskustelun kommentoija yrittää selittää hänelle: ”Hän on juuri siinä vaiheessa ja iässä, jolloin tytöt ovat todella kiimaisia.” Ei ole totta! Ei!

Ensisijaisen himokkaaseen ei ole "tarkkaa vaihetta ja ikää". Se voi iskeä milloin tahansa kenelle tahansa naiselle, ja naisten seksuaalinen ihanneikä on potaskaa. (Lisätietoja tästä myöhemmin). Seuraavassa on otos mahdollisista syistä: Hän on saattanut laittaa sen yhden paidan, josta hän pitää, ja pyöritti hihansa paljastamaan käsivarret. Hän on voinut viedä kädet hiusten läpi, pehmentänyt silmänsä, katsellessaan häntä, on ollut ystävällinen, tai helvetti, yksinkertaisesti ajanut autoa hullussa ruuhkassa komeasti ja sujuvalla tavalla. Se voi olla jotain, joka liittyy liikkumiseen, eleeseen tai jonkinlaiseen huolenpitoon, jota hän toivoi, tai jotain, josta hänellä ei ollut aavistustakaan, ja se vain vaikutti ihanasti häneen.

Ehkä hoidit jotain aikuisella, huolehtivalla tavalla, ehkä ennakoit hänen tarpeitaan ilman, että niistä piti huomauttaa. Hoidit pyykit, palautit jääkaapin, kuorit perunat, imuroit, vaihdoit lampun. Naisille kirjoitetaan oppaita seksikkäistä asioista, mutta nämä seksikkäät asiat ovat useimmiten esineitä, jotka on tarkoitettu seksikkäiksi. Tutustu naiseesi, että saat selville, mistä hän kiihottuu. Älä vain hanki esineitä, jotka on tarkoitettu seksileikkeihin. Reaktio on päinvastainen, kuin mitä haluat, jos vain otat esille jonkin seksilelun. Voit spontaanisti kehua häntä, kuinka kaunis hän on. Ehkä sanoit joitakin todella oivaltavia asioita Gilmore Girls -ohjelmasta tai käytit parasta Keanu Reeves -repliikkiä ja George Clooney asentoa ja onnistuit tekemään naisestasi kiimaisen. Kun miehet valittavat, ettei naisilta saa, he usein yrittävät jokaisen fyysisen kosketuksen avulla päästä sänkyyn.

Tällä tavalla päädytään luultavasti aivan päinvastaiseen reaktioon. Sinun pitää olla valmis odottamaan. Sinun pitää olla valmis koskettamaan, halailemaan, suutelemaan, jopa hyväilemään ilman, että se johtaa suoraan sänkyhommiin. Jos loukkaannut torjunnasta ja lakkaat koskemasta kokonaan: kotoasi puuttuu kokonaan kiimainen nainen. Te päädytte luultavasti eri sänkyihin, mykkäkouluun ja riitelemään. Mutta luonnolla on sinulle lahja, joka voi auttaa sinua edellä mainittujen asioiden lisäksi: hormonit. Naisia ohjaavat hormonit. Naisen kuukautiskierto vaikuttaa siihen kuinka kiimainen nainen on. Se vaihtelee jokaisen naisen kohdalla, mutta useimmilla naisilla on kuukautiskierron kiimainen huippu Joskus se on ennen kuin he ovuloivat. Joskus se on, kun he ovuloivat.

Joskus se on ovulaation jälkeen. Sinun tehtäväsi on kiinnittää huomiota siihen, miten himokkuus iskee suhteessa hänen hormooneihinsa. Pienen ahkeruuden avulla saat selville asioita, joita muuten et tietäisi. Ja lopuksi: jopa vuodenajat vaikuttavat tähän. Keväällä ja kesällä saat varmasti enemmän toimintaa kuin talvella. Kesä ja kesämekot, mikä voi olla parempaa. Vie naisesi rannalle, ja laita hänen selkäänsä aurinkorasvaa. Koskettele häntä pienillä hipaisuilla, kuljeta jääpalaa pitkin hänen vartaloaan, tarjoa hänelle juotavaa, jäätelöä, hae kaupasta pieni tuuletin. Tee kaikkesi, että hänen olonsa on mukava ja sinulla on tuota pikaa käsissäsi kiimainen nainen.

 

Halutko puhua Kiimainen nainen kanssa, soita!

 
Elisa
Kutsu minua
ElisaPuhelinseksi, Seksilinja, Seksipuhelin, Viihdelinjat, Live...
 
 
Essi
Kutsu minua
EssiLive puhelinseksi, Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi...
 
Bloggaajat
 
Ilona
Kutsu minua
Uusi! IlonaLive puhelinseksi, Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi...
 

Ilona on kurvikas, vaaleverinen ja sensuelli nainen. Hänen seurassaan ei tarvitse...

 
Kaisa
Kutsu minua
KaisaLive puhelinseksi, Seksilinjat, Seksipuhelu, Viihdenumerot,...
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Eroottinen hieronta

Eroottinen hieronta

1765 näyttökerrat

Miltä tuntuu eroottinen hieronta. Tarina siitä miten tavallinen hieronta muuttui eroottisemmaksi.

 
Intuition voima rakkaudessa

Intuition voima rakkaudessa

1401 näyttökerrat

Moni ajattelee, että intuitio on tarkoitettu vain tarot-korttien tulkitsijoille, selvänäkijöille tai muille henkimaailman auttajille.

 
Kuuma hotelliyö Tukholmassa

Kuuma hotelliyö Tukholmassa

2295 näyttökerrat

Kerron sinulle kuinka hitaasti otan pois kireät farkkuni. Olen laihtunut 7 kiloa kevään aikana ja mahdun nyt kokoon 36. Odotan innolla illan puhelinseksiä.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi.

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy