Kieli keskellä sitä itseään

Sain vain nauttia olotilasta, kun hyvänolon aallot valuivat ympäri kehoani, kieli keskellä sitä itseään


Kieli keskellä sitä itseään
Kieli keskellä sitä itseään

Tapasin Laren sinä kesänä, jolloin toivoin kaikkea muuta kuin poikaystävää itselleni. Lare oli minua paljon nuorempi ja viriilimpi. Hän halusi minua puistossa ja pientareilla ja kosi minua monta kertaa lemmenleikkeihin keskellä kirkasta päivää. Minua huvitti nuoren miehen innokkuus, johon en oikein osannut vastata. Mieleni askarteli siihen aikaan paljon muussa kuin seksissä.

Lare oli vastikään muuttanut pääkaupunkiseudulle, eikä tuntenut täältä juuri ketään. Hän asui kaverinsa luona ja etsi töitä aktiivisesti, niitä vielä löytämättä, eikä siksi ollut vielä onnistunut saamaan omaa kotiakaan. Minä asuin yksin sinkkuna - sopivasti hänelle, muualta muuttaneelle.

Laressa oli parasta se, että hän halusi minulle aina pelkkää hyvää. Hän osasi keskustella ja kertoa omasta elämästään tavalla, jossa ei ollut turhia surkutteluja, mutta ei myöskään mahtipontisuutta. Tilanteestaan huolimatta hän oli hyvin maanläheinen suhtautumisessaan elämään ja sen tosiasioihin.

Seksin suhteen Lare oli samanlainen. Jos häntä halutti, niin hän myös kertoi sen. Hän kertoi minulle hiljaa, miten hän haluaa kielellä kosketella hänen mielestääni minun pyhimpääni eli kieli keskellä sitä itseään, emätintä ja klitorista. Minun pyhimpäni lepäsi jossakin pään, sydämen ja reisien välillä, enkä osannut eriyttää yhtä ilman toista.

Elämäni paras suuseksi oli Laren ansiota. Kun lopulta saimme tilaisuuden olla kahdestaan rauhassa luonani, hän ryhtyi tuumasta toimeen. Hän riisui minut hitaasti ja kosketteli rintojani, mutta keskittyi lopulta vain suuseksiin. Hän lirkutteli kielellään klitorikseni ympärillä ja imi hellästi häpyhuuliani sekä klitoristani tavalla, joka sai minut oikeasti voihkimaan ääneen.

Painoin selkäni kaarelle ja jännitin koko vartaloni, kun Laren kieli kieppui ja kiusasi minua. Hän osasi sen, mitä kukaan muu ei ollut ennen häntä osannut. Lare osasi imeä minua niin, että elämäni ensimmäisen, puhtaasti suulla tehdyn orgasmin sain hänen ansiostaan. Kieli keskellä sitä itseään, se oli kuin kova räjähdys lantioni sisällä. Vastaavaa en ole kokenut edes yhdynnässä, vaikka silloin saan yleensä orgasmin ensin klitoriksen kautta.

Laren suu oli juuri sopivan kieppuva ja nauttiva sekä riittävän hellä. Sain vain nauttia siitä olotilasta, kun hyvänolon aallot valuivat ympäri kehoani, kieli keskellä sitä itseään.

Naiselle tehty suuseksi on taitolaji, jonka voi oppia kuka tahansa, kun vain tietää, miten naista pitää lähestyä. Klitoris on äärettömän herkkä. Se on kuin miehen terskan pää, joten kohtele sitä kunnioittavasti ja silkkisin ottein.

Suuseksi on luonnollinen osa kahden ihmisen välistä seksisuhdetta. Kaikki eivät sitä halua tehdä, koska kokevat sen likaiseksi. Minä nautin, jos voin tuottaa miehelle tyydytyksen suuni avulla. Kosken hellästi terskan päätä ja sitten puristan voimakkaasti huulillani koko vartta. Loppuun asti viety suuseksi vaatii hyviä poskilihaksia, mikä saakin sen kuulostamaan työltä. Mutta parasta hyvässä rakastelussa onkin se, ettei yhtä ja samaa asiaa tarvitse tehdä koko ajan. Voi vaihtaa välillä osia ja kiihottaa kumppani äärimmilleen ennen lopullista nautintoa.

Parasta on se, kun miehen siitin on valmiiksi jäykkä, mutta huulieni ja suuni ansiosta se paisuu äärimmilleen. On äärettömän kiihottavaa tuottaa toiselle nautintoa, josta itsekin saa osansa. Mutta se, että mies haluaa aina suuseksiä yhdynnän jälkeen, ei luo hyvää tunnelmaa makuuhuoneeseen. Se tuntuu silloin vain panemiselta, eikä rakastelulta.

Hyvässä rakastelussa kumpikin haluaa nauttia ja tuottaa nautintoa kumppanilleen. Oli suuseksi teidän juttunne tai ei, kunnioittakaa kumppanin toiveita ja sitä, ettei joka kerta tarvitse olla samalla tavalla tai tasapuolisesti kivaa. Pääasia on, että kumpikin nauttii ja näyttää toiselle oman nautintonsa, koska nautinnon tuottaminen rakkaalle on elämän yksi lahja.

Seksin ja rakastelun tulee olla luonnollista, joskus jopa leikillistä, mutta ei vakavaa. Aito kohtaaminen ja toisesta nauttiminen on elämän onnea, johon kannustan kaikkia ihmisiä. Seksi on luonnollinen osa ihmisen perustarpeita rakastetuksi tulemisen ohella. Niiden yhdistyminen kahden ihmisen väliseksi jakamisen ja antamisen tilaksi on avain onnelliseen rakkauselämään.

 
 
 
Elisa
EI TÖISSÄ
 

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa nauttii suunnattomasti seksistä - missä sinä haluaisit leikkiä Elisan...

 
Satu
EI TÖISSÄ
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen, kiimainen ja kiihkeä nainen. Satu odottaa soittoasi heti

bloggaa
 
Vivian
EI TÖISSÄ
 

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen. Miehet ovat elämäni tärkein asia, haluan vietellä juuri sinut, hetkellä minä...

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Yö sidottuna

Yö sidottuna

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen...
 
Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

Olen huono ja villi tyttö. Kaahailin öisellä ajamisella niin, että kohta olinkin rikollinen...
 
Unen innoittamana

Unen innoittamana

Unen innoittamana, täysin intohimon valtaamana, tartuin häneen ja työnsin hänet tiukasti seinää...
 
Livelinjat

Livelinjat

Livelinjat tarjoavat sinulle monipuolisen ja kiihkeän nautinnollisen kokemuksen. Livelinjat ovat kuin erottisia...
 
 
 
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää