LAADUKAS
PALVELULINJA

 Puhelinseksiä? 

 Soita 0700-12000 

 2,95 €/min + pvm 
 

Kieli keskellä sitä itseään

Tapasin Laren kesällä 2012, jolloin toivoin kaikkea muuta kuin poikaystävää itselleni. Lare oli minua paljon nuorempi ja viriilimpi. Hän halusi minua puistossa ja pientareilla ja kosi minua monta kertaa lemmenleikkeihin keskellä kirkasta päivää. Minua huvitti nuoren miehen innokkuus, johon en oikein osannut vastata. Mieleni askarteli siihen aikaan paljon muussa kuin seksissä.


Kieli keskellä sitä itseään
Kieli keskellä sitä itseään

Lare oli vastikään muuttanut pääkaupunkiseudulle, eikä tuntenut täältä juuri ketään. Hän asui kaverinsa luona ja etsi töitä aktiivisesti, niitä vielä löytämättä, eikä siksi ollut vielä onnistunut saamaan omaa kotiakaan. Minä asuin yksin sinkkuna - sopivasti hänelle, muualta muuttaneelle.

Laressa oli parasta se, että hän halusi minulle aina pelkkää hyvää. Hän osasi keskustella ja kertoa omasta elämästään tavalla, jossa ei ollut turhia surkutteluja, mutta ei myöskään mahtipontisuutta. Tilanteestaan huolimatta hän oli hyvin maanläheinen suhtautumisessaan elämään ja sen tosiasioihin.

Seksin suhteen Lare oli samanlainen. Jos häntä halutti, niin hän myös kertoi sen. Hän kertoi minulle hiljaa, miten hän haluaa kielellä kosketella hänen mielestääni minun pyhimpääni eli emätintä ja klitorista. Minun pyhimpäni lepäsi jossakin pään, sydämen ja reisien välillä, enkä osannut eriyttää yhtä ilman toista.

Elämäni paras suuseksi oli Laren ansiota. Kun lopulta saimme tilaisuuden olla kahdestaan rauhassa luonani, hän ryhtyi tuumasta toimeen. Hän riisui minut hitaasti ja kosketteli rintojani, mutta keskittyi lopulta vain suuseksiin. Hän lirkutteli kielellään klitorikseni ympärillä ja imi hellästi häpyhuuliani sekä klitoristani tavalla, joka sai minut oikeasti voihkimaan ääneen.

Painoin selkäni kaarelle ja jännitin koko vartaloni, kun Laren kieli kieppui ja kiusasi minua. Hän osasi sen, mitä kukaan muu ei ollut ennen häntä osannut. Lare osasi imeä minua niin, että elämäni ensimmäisen, puhtaasti suulla tehdyn orgasmin sain hänen ansiostaan. Se oli kuin kova räjähdys lantioni sisällä. Vastaavaa en ole kokenut edes yhdynnässä, vaikka silloin saan yleensä orgasmin ensin klitoriksen kautta.

Laren suu oli juuri sopivan kieppuva ja nauttiva sekä riittävän hellä. Sain vain nauttia siitä olotilasta, kun hyvänolon aallot valuivat ympäri kehoani.

Naiselle tehty suuseksi on taitolaji, jonka voi oppia kuka tahansa, kun vain tietää, miten naista pitää lähestyä. Klitoris on äärettömän herkkä. Se on kuin miehen terskan pää, joten kohtele sitä kunnioittavasti ja silkkisin ottein.

Suuseksi on luonnollinen osa kahden ihmisen välistä seksisuhdetta. Kaikki eivät sitä halua tehdä, koska kokevat sen likaiseksi. Minä nautin, jos voin tuottaa miehelle tyydytyksen suuni avulla. Kosken hellästi terskan päätä ja sitten puristan voimakkaasti huulillani koko vartta. Loppuun asti viety suuseksi vaatii hyviä poskilihaksia, mikä saakin sen kuulostamaan työltä. Mutta parasta hyvässä rakastelussa onkin se, ettei yhtä ja samaa asiaa tarvitse tehdä koko ajan. Voi vaihtaa välillä osia ja kiihottaa kumppani äärimmilleen ennen lopullista nautintoa.

Parasta on se, kun miehen siitin on valmiiksi jäykkä, mutta huulieni ja suuni ansiosta se paisuu äärimmilleen. On äärettömän kiihottavaa tuottaa toiselle nautintoa, josta itsekin saa osansa. Mutta se, että mies haluaa aina suuseksiä yhdynnän jälkeen, ei luo hyvää tunnelmaa makuuhuoneeseen. Se tuntuu silloin vain panemiselta, eikä rakastelulta.

Hyvässä rakastelussa kumpikin haluaa nauttia ja tuottaa nautintoa kumppanilleen. Oli suuseksi teidän juttunne tai ei, kunnioittakaa kumppanin toiveita ja sitä, ettei joka kerta tarvitse olla samalla tavalla tai tasapuolisesti kivaa. Pääasia on, että kumpikin nauttii ja näyttää toiselle oman nautintonsa, koska nautinnon tuottaminen rakkaalle on elämän yksi lahja.

Seksin ja rakastelun tulee olla luonnollista, joskus jopa leikillistä, mutta ei vakavaa. Aito kohtaaminen ja toisesta nauttiminen on elämän onnea, johon kannustan kaikkia ihmisiä. Seksi on luonnollinen osa ihmisen perustarpeita rakastetuksi tulemisen ohella. Niiden yhdistyminen kahden ihmisen väliseksi jakamisen ja antamisen tilaksi on avain onnelliseen rakkauselämään.

Halutko puhua Kieli keskellä sitä itseään kanssa, soita!

 
Elisa
Odottaa soittoasi
ElisaPuhelinseksi, Seksilinja, Seksipuhelin, Viihdelinjat, Live...
 
 
Satu
On juuri vapautunut
Uusi! SatuPuhelin seksiä, Live puhelinseksi, Puhelinseksi, Seksi...
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini.... Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten....

 
Kaisa
Ei paikalla
KaisaLive puhelinseksi, Seksilinjat, Seksipuhelu, Viihdenumerot,...
 
 
Essi
Ei paikalla
EssiLive puhelinseksi, Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi...
 
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon

Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon

1724 näyttökerrat

Naisen koskettaminen tai naiseen koskeminen on taitolaji, jonka voi oppia. On yllin kyllin erilaisia seksistä kertovia, kuvitettuja oppaita, joissa kerrotaan kuvien kera naisen erogeenisesti herkät alueet. Kaikki naiset eivät ole kuitenkaan samanlaisia, vaan yksilölliset erot on syytä ottaa huomioon.

 
Nico ja aurinko

Nico ja aurinko

1861 näyttökerrat

Ensimmäistä kertaa elämässäni lähdin seuramatkalle tuntemattomien kanssa, kohteena Italian Riviera. Halusin lämpöön ja valoon pitkän ja kolean kevään jälkeen. Olin varannut itselleni äkkilähdön, koska esimies ymmärsi minun olevan loman tarpeessa. Muutamaa kuukautta aiemmin olin tehnyt bänät poikaystäväni kanssa, joten mieli oli siitäkin vielä alamaissa. Halusin levätä ja nauttia auringosta ilman huolen häivää.

 
Itsetyydytyksen ytimessä

Itsetyydytyksen ytimessä

1800 näyttökerrat

Itsetyydys eli masturbaatio on turhan salamyhkäisenä pidetty asia. Mielestäni jokaisen ihmisen on hyvä opetella tyydyttämään itsensä omin käsin tai apuvälineiden avulla. Se on oivallinen tapa tutustua omaan kehoon ja sen aisteihin ilman, että siitä koituu harmia kenellekään. Päinvastoin, kun vakinaista kumppania ei ole tai kumppani on matkojen päässä, itsetyydytys on oivallinen tapa laukaista stressiä ja seksuaalisia paineita.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi.

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy