LAADUKAS
PALVELULINJA

Puhelinseksiä?

Soita 0700-12000 

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
10 minuuttia ilmaiseksi

Kaksi tyttöä. Yksi ja suihkulähdeorgasmi

Tunnen intohimoa 24 tuntia vuorokaudessa. Olin etsinyt ympäri nettiä erilaisia puhelinseksi linjoja, kuten viihdenumerot ja viihdelinjat.


Kaksi tyttöä. Yksi ja suihkulähdeorgasmi
Kaksi tyttöä. Yksi ja suihkulähdeorgasmi

Päätin lopuksi, että soitan seksipalvelut linjalle, ja katson jos löytyy jotakin oikein kuumaa, eroottista, kovaa ja hardcore puhelin-seksi seuraa. Olin jutellut likkakaverini kanssa, joka on lesbo, ja töissä puhelintyttönä Grand hotellissa, ja kysynyt häneltä tietäisikö hän, ovatko puhelintytöt, jotka soittivat seksipalvelu linjalle, hyviä nuolemaan pillua. Kaverini sanoi, että osa puhelintytöistä oli parempia kuin toiset, mutta jos en stressaisi, niin löytäisin varmasti joitakin puhelintyttöjä, jotka ovat todella taitavia hiplaamaan minun kosteaa ja vaaleanpunaista vaginaa.   

Minun vittu oli paisunut ja olin sairaan kiimainen ja halukas saamaan puhelinseksiä, joten soitin livelinjat nimiseen puhelin seksiä mainostavaan numeroon. Kuuntelin eri puhelintyttöjen esittelyt, ennen kuin päätin, että puhun tytön nimeltä Veronika kanssa, joka kertoi olevansa mahtava sekstailija puhelimessa. Veronika sanoi, että hänen pillunsa oli kireä kuin kahdeksantoista vuotiaalla. Soitin Veronikalle puhelimestani jota kutsun nimellä seksipuhelin. Se on roosanvärinen ja pörröinen ja pidän sitä yöpöydälläni sänkyni, jossa on roosanvärinen päiväpeitto, vieressä.

”Oletko kiihottunut?” kysyi Veronika. ”Kyllä, en ole ollut kiimaisempi koskaan” vastasin. Kello oli 11 illalla, kun makasin alastomana sängyllä reidet levitettyinä, ja hyväilin klitoristani samaan aikaan kun haaveilin, että Veronika makasi vieressäni ja hiplasi turvonnutta pilluani koko kädellään. Ikkuna sänkyni vieressä oli auki ja nautin viileästä ilmasta, joka viilensi kuuman ja kiimaisen vartaloni. Veronika kertoi samalla puhelimessa, että hän hieroi vaaleanpunaista pilluansa minun pilluuni, ja kuinka hän nuoli minun kovia nännejäni, hyväili rintojani ja hengitti nopeampaa ja nopeampaa. Lähennyin suihkulähdeorgasmia kun kuulin kuinka Veronika voihki ja huusi puhelimessa:

”Nussi minua suullasi!” Venytin ulos kieleni ilmaan ja samalla haaveilin, että kieleni oli Veronikan kireässä, kosteassa ja turvonneessa pillussa. Hyväilin itseäni kovempaa ja kovempaa, ja tunsin kuinka nesteet valuivat voimakkaammin ja voimakkaammin alas pillustani. Olin niin märkä, että nesteet valuivat vaaleanpunaisille vuodevaatteille, ja kun laitoin sormeni suuhuni ja nuolin niitä, kuvittelin, että ne olivat olleet Veronikan pillussa, omani sijaan. Vau, mikä puhelinseksi domina Veronika olikaan, huh! Siis apua, kuin paratiisi ja ihana sellainen.

Päätimme Veronikan kanssa, että laukeamme samaan aikaan, joten laskimme yhdessä kymmenestä alaspäin ja lupasimme toisillemme, että emme laukea ennen kuin olemme päässeet nollaan. Kymmenen … yhdeksän … kahdeksan … olin niin kiimainen, etten pystynyt pidättämään itseäni, ja huusin ja voihkin kovempaa kuin koskaan, kun koko vartaloni tärisi, ja sain ihanimman orgasmin koskaan!

Kuulin puhelimen läpi, että Veronika sai samanlaisen, ”Se oli voimakkain suihkulähdeorgasmi, jonka olen koskaan saanut!” sanoi Veronika. ”Samaan aikaan huomenillalla?” hän sitten sanoi. ”Todellakin!” vastasin. Laita ylös minun molemmat puhelinseksi numerot, mutta älä unohda seksilinjat palvelua, se on toinen kuuma seksilinja, jossa vastaan satunnaisesti.

Kirjoittaja: R. Siltanen

Halutko puhua Kaksi tyttöä. Yksi ja suihkulähdeorgasmi kanssa, soita!

 
Veera
VeeraPuhelinseksi, Seksilinja, Seksipuhelin, Viihdelinjat
Ei paikalla
 
Veera on kutkuttava yhdistelmä ujoa ja herttaista tyttöä sekä kiimaista narttua!
 
Lumi
LumiPuhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi numerot, Seksilinja,...
Ei paikalla
 
Tervehdys sinulle ystäväni, olen Lumi, hekumallinen nainen, joka tahtoo kiihottaa...
 
Minttu
MinttuLive puhelinseksi, Seksilinjat, Seksipuhelu, Viihdenumerot
Ei paikalla
 
Minttu on seksikäs nainen, joka etsii uusia kokemuksia.
 
Marianne
MarianneLive puhelinseksi, Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi...
Ei paikalla
 
Marianne on nuori himokas nainen, joka kiihottuu nopeasti ja vie sinutkin himon huipulle!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Ihana kylpy

Ihana kylpy

1242 näyttökerrat
Poikaystäväni oli pettänyt minua jo jonkin aikaa toisen tai toisten naisten kanssa. Kun sain sen selville, en halunnut vilkaista yhteenkään mieheen päin. Saati, että olisin ollut jonkun miehen kanssa. Suhteemme oli aina ollut ns. ”vapaa”, mutta se kirveli kovasti, kun tajusin olevani riittämätön hänelle kumppanina. Halusin miestä, mutta en halunnutkaan. Toimimaton yhtälö, joka aiheutti vain levottomuutta.
 
Livelinjat

Livelinjat

619 näyttökerrat
Livelinjat tarjoavat sinulle monipuolisen ja kiihkeän nautinnollisen kokemuksen.
 
Nico ja aurinko

Nico ja aurinko

1318 näyttökerrat
Ensimmäistä kertaa elämässäni lähdin seuramatkalle tuntemattomien kanssa, kohteena Italian Riviera. Halusin lämpöön ja valoon pitkän ja kolean kevään jälkeen. Olin varannut itselleni äkkilähdön, koska esimies ymmärsi minun olevan loman tarpeessa. Muutamaa kuukautta aiemmin olin tehnyt bänät poikaystäväni kanssa, joten mieli oli siitäkin vielä alamaissa. Halusin levätä ja nauttia auringosta ilman huolen häivää.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi.

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy