LAADUKAS
PALVELULINJA

 Puhelinseksiä? 

 Soita 0700-12000 

   2,95 €/min + pvm 

 

 
10 minuuttia ilmaiseksi

Itsetyydytyksen ytimessä

Itsetyydys eli masturbaatio on turhan salamyhkäisenä pidetty asia. Mielestäni jokaisen ihmisen on hyvä opetella tyydyttämään itsensä omin käsin tai apuvälineiden avulla. Se on oivallinen tapa tutustua omaan kehoon ja sen aisteihin ilman, että siitä koituu harmia kenellekään. Päinvastoin, kun vakinaista kumppania ei ole tai kumppani on matkojen päässä, itsetyydytys on oivallinen tapa laukaista stressiä ja seksuaalisia paineita.


Itsetyydytyksen ytimessä
Itsetyydytyksen ytimessä

Miten voit kertoa kumppanillesi, mistä pidät, jos et itsekään tiedä sitä?

Monet naispuoliset kaverini, siis ne, jotka ylipäänsä uskaltavat puhua seksuaalisuudestaan, ovat sanoneet, etteivät ole koskaan kokeneet orgasmia miehen kanssa. Siinä vaiheessa olen ollut aina hiljaa. Vasta kypsempänä eli noin neljänkymmenen iässä aloin rohkaistua puhumaan ystävilleni avoimemmin seksistä. En edes pitkässä parisuhteessani paljastanut koskaan kumppanilleni, että harrastin säännöllisesti itsetyydytystä. Koin masturboinnin kuuluvan vain itselleni ja omaan seksuaalisuuteeni ilman, että kumppanillani oli asian kanssa tekemistä. Ehkä se entisaikojen häpeän leima kaikkeen, mikä liittyi itsetyydytykseen oli edelleen takaraivossani, vaikken sitä juurikaan ajatellut.

Se oma juttu ja mieli

Tyydyttäessäni itseäni voin rauhassa kuvitella, kenen kanssa olen ja miten hän kohtelee minua. Jos en ole heti oikealla taajuudella, saatan katsoa romanttista elokuvaa ennen kuin koen tarvetta masturboimiseen. Enkä kiellä sitä, etteikö hyvin tehty porno toimisi useimmille naisille samalla tavalla miten se toimii yleensä miehille. Itsetyydytyshimossani saatan katsella miehen ihanaa, sykkivää penistä ja haaveilla sen tunkeutuvan minuun samalla kun hieron klitoristani. Koskettelemalla omaa herkkää nipukkaani ja sen ympäristöä olen oppinut sen, mistä pidän ja mihin minua on hyvä koskea. Sen tiedon voin kertoa myös rakastelukumppanilleni ja ohjata häntä samalla, kun koskettelen häntä.

Masturboinnissa parasta on juuri se, ettei siihen tarvitse varata erikseen aikaa, vaan voin tehdä sen melkein mihin aikaan tahansa vuorokaudesta. Olen oppinut sen verran taitavaksi itseni tyydyttämisessä, että parhaimmillaan olen masturboinut jopa kesken työpäivän vessassa. Toki niin, ettei viereisessä kopissa ole ollut ketään.

Itsetyydytyksen ydin on juuri se, että olen vain itseni kanssa

On ihanaa saada orgasmi omin käsin ilman minkäänlaista syyllisyyttä tai painetta selitellä, miltä se tuntui. Saan vain nauttia hetkestä, ummistaa silmäni ja tuntea, kuinka ihanat orgasmin aallot alkavat leviämään kuin salaman iskuina läpi lantioni. Parhaimmillaan olen saanut orgasmin jopa useamman kerran masturboidessani. Ihan samalla tavalla kuin olisin rakastellut miehen kanssa. Sen jälkeen reiteni ovatkin tutisseet jonkin aikaa, koska jännitän koko alavatsani ja reiteni aina juuri ennen hekuman huippua.

Dildo ja lantionpohjan lihakset

Hyvä dildo on a ja o, kun harjoittelet orgasmin saamista. Kun olet sopivasti virittynyt ja tunnet tarvetta seksiin, mutta et koe saavasi tyydytystä pelkästään käsin, suosittelen hyvän dildon hankkimista. Lemmen apuvälineet ovatkin nykyään varmasti suositumpia kuin koskaan. Dildoja on monenkokoisia ja -näköisiä, niissä on varaa valita. Alkuun kannattaa ottaa pehmeä malli ja mielellään kooltaan vähän pienempi, ettei tule yllätyksiä. Dildon avulla voit opetella supistamaan emättimen lihaksia, niin opit tunnistamaan alavatsan ja lantionpohjan lihakset rakastelussa. Niillä on merkitystä oman orgasmin saamisessa, koska naisen emätin turpoaa hetkeä ennen orgasmia, vähän samalla tavalla kuin miehen siitin jännittyy äärimmilleen ennen orgasmia ja siemennesteen purkautumista.

Dildon avulla voit treenata myös vaginan lihasten jännittämistä tiukoiksi, mikä lisää omaa ja kumppanisi nautintoa rakastellessanne. Huomaat varmaan ennen pitkää, että kun supistat emättimesi lihaksia, saat tiukan otteen miehen peniksestä samalla tavalla kuin dildon avulla. Lupaan, että kumppanisi saa paljon iloa näistä harjoituksista.

Lisäksi dildon avulla tai vaikkapa ilmankin apuvälineitä voit kokeilla erilaisia lantion asentoja. Mikä kulma saa sinut nauttimaan eniten ja millaisella lantion rytmikkäällä liikkeellä saat parhaan ilon omasta lemmenhetkestäsi.

Mies ja oman erektion kanssa nauttiminen

Miehet harrastavat keskimäärin ehkä enemmän itsetyydytystä, koska miehellä on luontainen tarve purkautua aika ajoin. Lisäksi erektioon tarvitaan lihaksia, joita miehen on hyvä treenata säännöllisesti, että lihas pysyy kunnossa. Se on omaa "saliharjoittelua” kaikkein herkimmällä lihaksellasi aivoja lukuunottamatta. Voit nauttia ja opetella pitkittämään ejakulaatiota masturboidessasi. Mitä pidempään opit itsetyydytyksen avulla pitkittämään omaa purkautumistasi ja orgasmiasi, sen suuremman nautinnon voit antaa myös kumppanillesi.

Toivotan sinulle nautinnolisia hetkiä oman herkän kehosi kanssa. Annathan itsellesi luvan nauttia myös yksin ja vapaasti. Siten opit tuntemaan oman kehosi ja sen, miten voit antaa enemmän nautintoa myös kumppanillesi.

Halutko puhua Itsetyydytyksen ytimessä kanssa, soita!

 
Milla
MillaPuhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksilinja, Live puhelinseksi,...
Ei paikalla
 

Milla on kyltymätön ja kiimainen. Älä odota. Soita pian!

 
Moona
MoonaLive puhelinseksi, Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi...
Ei paikalla
 

Esittely tulossa pian..

 
Lumi
LumiPuhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi numerot, Seksilinja,...
Ei paikalla
 
Tervehdys sinulle ystäväni, olen Lumi, hekumallinen nainen, joka tahtoo kiihottaa...
 
Minttu
MinttuLive puhelinseksi, Seksilinjat, Seksipuhelu, Viihdenumerot
Ei paikalla
 
Minttu on seksikäs nainen, joka etsii uusia kokemuksia.
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon

Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon

1316 näyttökerrat
Naisen koskettaminen tai naiseen koskeminen on taitolaji, jonka voi oppia. On yllin kyllin erilaisia seksistä kertovia, kuvitettuja oppaita, joissa kerrotaan kuvien kera naisen erogeenisesti herkät alueet. Kaikki naiset eivät ole kuitenkaan samanlaisia, vaan yksilölliset erot on syytä ottaa huomioon.
 
Kieli keskellä sitä itseään

Kieli keskellä sitä itseään

1100 näyttökerrat
Tapasin Laren kesällä 2012, jolloin toivoin kaikkea muuta kuin poikaystävää itselleni. Lare oli minua paljon nuorempi ja viriilimpi. Hän halusi minua puistossa ja pientareilla ja kosi minua monta kertaa lemmenleikkeihin keskellä kirkasta päivää. Minua huvitti nuoren miehen innokkuus, johon en oikein osannut vastata. Mieleni askarteli siihen aikaan paljon muussa kuin seksissä.
 
Intuition voima rakkaudessa

Intuition voima rakkaudessa

1041 näyttökerrat
Moni ajattelee, että intuitio on tarkoitettu vain tarot-korttien tulkitsijoille, selvänäkijöille tai muille henkimaailman auttajille.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa   2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi.

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-12000  2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy