Itsetyydytyksen ytimessä

Itsetyydys eli masturbaatio on turhan salamyhkäisenä pidetty asia. Tässä artikkelissa ollaan itsetyydytyksen ytimessä


Itsetyydytyksen ytimessä
Itsetyydytyksen ytimessä

Itsetyydys eli masturbaatio on turhan salamyhkäisenä pidetty asia. Mielestäni jokaisen ihmisen on hyvä opetella tyydyttämään itsensä. Se on oivallinen tapa tutustua omaan kehoon ja sen aisteihin ilman, että siitä koituu harmia kenellekään. Päinvastoin, kun vakinaista kumppania ei ole tai kumppani on matkojen päässä, itsetyydytys on oivallinen tapa laukaista stressiä ja seksuaalisia paineita.

Miten voit kertoa kumppanillesi, mistä pidät, jos et itsekään tiedä sitä?

Monet naispuoliset kaverini, siis ne, jotka ylipäänsä uskaltavat puhua seksuaalisuudestaan, ovat sanoneet, etteivät ole koskaan kokeneet orgasmia miehen kanssa. Siinä vaiheessa olen ollut aina hiljaa. Vasta kypsempänä eli noin neljänkymmenen iässä aloin rohkaistua puhumaan ystävilleni avoimemmin seksistä. En edes pitkässä parisuhteessani paljastanut koskaan kumppanilleni, että harrastin säännöllisesti itsetyydytystä. Koin masturboinnin kuuluvan vain itselleni ja omaan seksuaalisuuteeni ilman, että kumppanillani oli asian kanssa tekemistä. Ehkä se entisaikojen häpeän leima kaikkeen, mikä liittyi itsetyydytykseen oli edelleen takaraivossani, vaikken sitä juurikaan ajatellut.

Se oma juttu ja mieli. Tyydyttäessäni itseäni voin rauhassa kuvitella, kenen kanssa olen ja miten hän kohtelee minua. Jos en ole heti oikealla taajuudella, saatan katsoa romanttista elokuvaa ennen kuin koen tarvetta masturboimiseen. Enkä kiellä sitä, etteikö hyvin tehty porno toimisi useimmille naisille samalla tavalla miten se toimii yleensä miehille. Itsetyydytyshimossani saatan katsella miehen ihanaa, sykkivää penistä ja haaveilla sen tunkeutuvan minuun samalla kun hieron klitoristani. Koskettelemalla omaa herkkää nipukkaani ja sen ympäristöä olen oppinut sen, mistä pidän ja mihin minua on hyvä koskea. Sen tiedon voin kertoa myös rakastelukumppanilleni ja ohjata häntä samalla, kun koskettelen häntä.

Masturboinnissa parasta on juuri se, ettei siihen tarvitse varata erikseen aikaa, vaan voin tehdä sen melkein mihin aikaan tahansa vuorokaudesta. Olen oppinut sen verran taitavaksi itseni tyydyttämisessä, että parhaimmillaan olen masturboinut jopa kesken työpäivän vessassa. Toki niin, ettei viereisessä kopissa ole ollut ketään.

Itsetyydytyksen ydin on juuri se, että olen vain itseni kanssa. On ihanaa saada orgasmi omin käsin ilman minkäänlaista syyllisyyttä tai painetta selitellä, miltä se tuntui. Saan vain nauttia hetkestä, ummistaa silmäni ja tuntea, kuinka ihanat orgasmin aallot alkavat leviämään kuin salaman iskuina läpi lantioni. Parhaimmillaan olen saanut orgasmin jopa useamman kerran masturboidessani. Ihan samalla tavalla kuin olisin rakastellut miehen kanssa. Sen jälkeen reiteni ovatkin tutisseet jonkin aikaa, koska jännitän koko alavatsani ja reiteni aina juuri ennen hekuman huippua. Olen silloin itsetyydytyksen ytimessä.

Dildo ja lantionpohjan lihakset. Hyvä dildo on a ja o, kun harjoittelet orgasmin saamista. Kun olet sopivasti virittynyt ja tunnet tarvetta seksiin, mutta et koe saavasi tyydytystä pelkästään käsin, suosittelen hyvän dildon hankkimista. Lemmen apuvälineet ovatkin nykyään varmasti suositumpia kuin koskaan. Dildoja on monenkokoisia ja -näköisiä, niissä on varaa valita. Alkuun kannattaa ottaa pehmeä malli ja mielellään kooltaan vähän pienempi, ettei tule yllätyksiä. Dildon avulla voit opetella supistamaan emättimen lihaksia, niin opit tunnistamaan alavatsan ja lantionpohjan lihakset rakastelussa. Niillä on merkitystä oman orgasmin saamisessa, koska naisen emätin turpoaa hetkeä ennen orgasmia, vähän samalla tavalla kuin miehen siitin jännittyy äärimmilleen ennen orgasmia ja siemennesteen purkautumista.

Dildon avulla voit treenata myös vaginan lihasten jännittämistä tiukoiksi, mikä lisää omaa ja kumppanisi nautintoa rakastellessanne. Huomaat varmaan ennen pitkää, että kun supistat emättimesi lihaksia, saat tiukan otteen miehen peniksestä samalla tavalla kuin dildon avulla. Lupaan, että kumppanisi saa paljon iloa näistä harjoituksista. Lisäksi dildon avulla tai vaikkapa ilmankin apuvälineitä voit kokeilla erilaisia lantion asentoja. Mikä kulma saa sinut nauttimaan eniten ja millaisella lantion rytmikkäällä liikkeellä saat parhaan ilon omasta lemmenhetkestäsi, itsetyydytyksen ytimessä.

Mies ja oman erektion kanssa nauttiminen. Miehet harrastavat keskimäärin ehkä enemmän itsetyydytystä, koska miehellä on luontainen tarve purkautua aika ajoin. Lisäksi erektioon tarvitaan lihaksia, joita miehen on hyvä treenata säännöllisesti, että lihas pysyy kunnossa. Se on omaa "saliharjoittelua” kaikkein herkimmällä lihaksellasi aivoja lukuunottamatta. Voit nauttia ja opetella pitkittämään ejakulaatiota masturboidessasi. Mitä pidempään opit itsetyydytyksen avulla pitkittämään omaa purkautumistasi ja orgasmiasi, sen suuremman nautinnon voit antaa myös kumppanillesi.

Toivotan sinulle nautinnolisia hetkiä oman herkän kehosi kanssa. Annathan itsellesi luvan nauttia myös yksin ja vapaasti. Siten opit tuntemaan oman kehosi ja sen, miten voit antaa enemmän nautintoa myös kumppanillesi. Nyt olet itsetyydytyksen ytimessä, nauti.

 
 
bloggaa
 
Vivian
EI TÖISSÄ
 

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen. Miehet ovat elämäni tärkein asia, haluan vietellä juuri sinut, hetkellä minä...

 
Satu
EI TÖISSÄ
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen, kiimainen ja kiihkeä nainen. Satu odottaa soittoasi heti

 
Elisa
EI TÖISSÄ
 

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa nauttii suunnattomasti seksistä - missä sinä haluaisit leikkiä Elisan...

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Yö sidottuna

Yö sidottuna

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen...
 
Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

Olen huono ja villi tyttö. Kaahailin öisellä ajamisella niin, että kohta olinkin rikollinen...
 
Unen innoittamana

Unen innoittamana

Unen innoittamana, täysin intohimon valtaamana, tartuin häneen ja työnsin hänet tiukasti seinää...
 
Livelinjat

Livelinjat

Livelinjat tarjoavat sinulle monipuolisen ja kiihkeän nautinnollisen kokemuksen. Livelinjat ovat kuin erottisia...
 
 
 
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää