Intuition voima rakkaudessa

Millainen on intuition voima rakkaudessa? Auttaako intuition voima löytämään kestävän ja rakastavan parisuhteen? 


Intuition voima rakkaudessa
Intuition voima rakkaudessa

Millainen on intuition voima rakkaudessa? Auttaako intuition voima löytämään kestävän ja rakastavan parisuhteen? Moni ajattelee, että intuitio on tarkoitettu vain tarot-korttien tulkitsijoille, selvänäkijöille tai muille henkimaailman auttajille. Voin kumota tämän ennakkoluulon ja uskomuksen saman tien. Kaikilla ihmisillä on intuition voima, joka toimii, kun olemme riittävän herkkiä huomaamaan, mitä alitajuntamme viestii meille. Yksinkertaisesti se on niin sanottu "vatsanpohjatuntuma” tai tunne siitä, että hälytyskellot soivat mielessämme, kun ajattelemme jonkin päätöksemme seurauksia. Intuition ja mielikuvituksen yhdistäminen omaan rakkauselämään antaa todennäköisesti parempia, toivomiasi tuloksia kuin järkiajattelusi. Aivotutkijoiden mukaan järjen osuus kaikesta käyttäytymisestämme on vain noin 10 prosenttia, kun taas tiedostamattoman mielen osuus on noin 90 prosenttia.

Intuition voima lepää alitajunnassa. Moni ihminen, joka soittaa minulle päivystyksen aikana, haluaa joko paremman parisuhteen, ylipäänsä parisuhteen tai parempaa seksiä kuin mitä tällä hetkellä suhteessaan saa. Suurin osa näistä toiveista tulee alitajunnasta, joka ilmoittaa sen, mitä jo intuitiivisesti tiedämme. Intuition voima antaa hyviä viestejä, kun sitä osaa kuunnella oikein. Kun joku soittaa ja kysyy, mitä näen hänen rakkauselämästään, niin kysyjä itse jo tietää intuitiolla vastaukset omiin kysymyksiinsä. Tämä kertoo juuri siitä, ettemme nykyisin oikein luota omaan intuitioomme, vaan kaipaamme vastausta ulkopuoliselta ihmiseltä. Silloin kun elämässä on paljon kuormitusta, myös intuitio jää helposti huomiotta, vaikka juuri sellaisina hetkinä olisi hyvä rauhoittaa oma mieli ja myös keho ja kuunnella, mitä sieltä kumpuaa. Niissä tilanteissa onkin hyvä soittaa jollekin, joka ymmärtää sekä rakkaudesta että mielen maailmasta.

Kun kellot soivat. Jokainen on toivottavasti elämänsä aikana tavannut ihmisen, jonka kanssa tuntuu kaikki olevan heti kohdallaan. Kemia, luottamus, yhteys ja seksi. Ne ovat harvinaislaatuisia lahjoja, joita meille matkan varrella tarjotaan. Kun luotat intuition voimaan, uskallat tarttua näihin hetkiin. Olet varma, että tämä ihminen on sinua varten, etkä pelkää tutustua häneen syvällisesti. Toki on ihmisiä, jotka saattavat ensi hetkellä tuntua vähän liiankin hyviltä, mutta useimmiten intuition voima osaa soittaa myös "hälytyskelloja”, joita on syytä kuunnella.

Intuition voiman ymmärtäminen rakkauselämässä. Mitä enemmän ihminen on sinut omien sisäisten toiveidensa kanssa ja uskaltaa olla läsnä myös läheisesti kumppanin kanssa, sitä parempaa seksielämä on. Intuitio, joka on auttanut meitä löytämään oikean kumppanin, johon olemme tutustuneet, auttaa meitä herkästi lukemaan toisen ihmisen toiveita ja haluja. Parisuhteessa seksi on aina parasta, sanovat niin miehet kuin naisetkin. Silloin on hyvä tilanne käyttää intuitiota hyväksi, koska se kertoo sen, mikä toisesta tuntuu hyvältä. Mikä on hyvä tapa kulloinkin edetä, mikä tuottaa toiselle nautintoa. Hyvin intuitiivisten ihmisten parisuhteessa seksi lähentelee tantra-seksiä, jossa oma tyydytys monikertaistuu hyvin ylevällä tavalla, mutta joka antaa valtaisan läsnäolon ja hyvänolontunteen myös kumppanille.

Intuition voima antaa puitteet hyville värähtelyille myös seksielämään. Eräs parhaimmista rakastelukokemuksistani liittyy meditaatio-kurssiin, jonka jälkeen menin poikaystäväni luokse. Olin niin meditatiivisessa tilassa ja läsnä oman kehoni kanssa, että poikaystäväni tunnisti värähtelyn, joka minusta heijastui. Hän oli hyvin läsnä ja hellä, mutta kiihkeä rakastellessamme. Ikään kuin hän olisi halunnut päästä henkisesti ja fyysisesti samalle värähtelytaajuudelle kuin missä minä olin. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että kun opimme luottamaan intuitioomme esimerkiksi meditaation ja rentoutusharjoitusten avulla, avaa se myös aivan uusia ulottuvuuksia rakkauselämään.

Intuitio apuna lemmenleikissä. Kuuntele itseäsi ja ole herkkänä sille, mikä sinusta oikeasti tuntuu hyvältä. Jos olet mies ja nautit kovasta siittimen puristelusta, kerro se partnerillesi. Jos taas nautit enemmän pussien hivelystä takaapäin, kannattaa se ilmaista joko sanallisesti tai sanattomasti. Nainen yrittää usein mukautua miehen tarpeisiin ja miellyttää miestä. Samalla hän saattaa unohtaa tai pelätä ilmaista, mitä hän itse haluaa. Moni nainen rakastaa esimerkiksi sitä, että mies hivelee klitoriksen ympäristöä ja sitä, että yhdynnän aikana mies työntää sormensa naisen anaaliaukkoon. Peräpään koskettaminen sisältäpäin saa sekä naisen että miehen hurmoksiin. Intuitiolla ja leikkimielisyydellä opitte kuuntelemaan omia toiveitanne ja tarpeitanne sekä kumppanin tarpeita jo ilman sanojakin.

Puhetta vai hiljaisuutta. Herkkyyttä myös tälle puolelle, kiitos. Jotkut haluavat kuulla, kuinka kiihottava ja ihana olet, kun toinen koskettaa sinua. Toiset naiset ja miehet nauttivat enemmän pelkästä tunteesta ja virityksestä välillään, jolloin liiallinen puheella puskeminen jopa pilaa ihanan rakastelukokemuksen. Monissa halvoissa seksileffoissa miehet ja naiset huutavat koko ajan orgasmiaan ääneen, mikä kuuluu näytelmään. Tosielämässä jatkuva ääntely ei välttämättä johda klimaksiin, vaan jopa vähentää herkkyyttä kokea ihana täyttymys. Mutta jos ja kun saat valtavan orgasmin ja haluat tuoda sen kovaäänisesti julki ihan luonnollisesti, niin uskon, että kumppanisi pitää siitä, että sai sinut ihanasti tyydytettyä.

Herkkyyttä käyttäen ja intuitiota kuunnellen saat varmasti tyydyttävän rakkauselämän myös seksuaalisesti.

 
 
 
Veronica
EI TÖISSÄ
 

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään pukeutua mustaan nahkaan ja korkokenkiin, käytän myös PVC asuja.

 
Satu
EI TÖISSÄ
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen, kiimainen ja kiihkeä nainen. Satu odottaa soittoasi heti

bloggaa
 
Vivian
EI TÖISSÄ
 

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen. Miehet ovat elämäni tärkein asia, haluan vietellä juuri sinut, hetkellä minä...

 
Elisa
EI TÖISSÄ
 

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa nauttii suunnattomasti seksistä - missä sinä haluaisit leikkiä Elisan...

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Yö sidottuna

Yö sidottuna

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen...
 
Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

Olen huono ja villi tyttö. Kaahailin öisellä ajamisella niin, että kohta olinkin rikollinen...
 
Unen innoittamana

Unen innoittamana

Unen innoittamana, täysin intohimon valtaamana, tartuin häneen ja työnsin hänet tiukasti seinää...
 
Livelinjat

Livelinjat

Livelinjat tarjoavat sinulle monipuolisen ja kiihkeän nautinnollisen kokemuksen. Livelinjat ovat kuin erottisia...
 
 
 
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää