Puhelinseksiä?

Soita 0700-12000 

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
10 minuuttia ilmaiseksi

Intuition voima rakkaudessa

Moni ajattelee, että intuitio on tarkoitettu vain tarot-korttien tulkitsijoille, selvänäkijöille tai muille henkimaailman auttajille.


Intuition voima rakkaudessa

Voin kumota tämän ennakkoluulon ja uskomuksen saman tien. Kaikilla ihmisillä on intuition voima, joka toimii, kun olemme riittävän herkkiä huomaamaan, mitä alitajuntamme viestii meille. Yksinkertaisesti se on niin sanottu "vatsanpohjatuntuma” tai tunne siitä, että hälytyskellot soivat mielessämme, kun ajattelemme jonkin päätöksemme seurauksia. Intuition ja mielikuvituksen yhdistäminen omaan rakkauselämään antaa todennäköisesti parempia, toivomiasi tuloksia kuin järkiajattelusi. Aivotutkijoiden mukaan järjen osuus kaikesta käyttäytymisestämme on vain noin 10 prosenttia, kun taas tiedostamattoman mielen osuus on noin 90 prosenttia.

Intuitio lepää alitajunnassa

Moni ihminen, joka soittaa minulle päivystyksen aikana, haluaa joko paremman parisuhteen, ylipäänsä parisuhteen tai parempaa seksiä kuin mitä tällä hetkellä suhteessaan saa. Suurin osa näistä toiveista tulee alitajunnasta, joka ilmoittaa sen, mitä jo intuitiivisesti tiedämme. Intuitio antaa hyviä viestejä, kun sitä osaa kuunnella oikein. Kun joku soittaa ja kysyy, mitä näen hänen rakkauselämästään, niin kysyjä itse jo tietää intuitiolla vastaukset omiin kysymyksiinsä. Tämä kertoo juuri siitä, ettemme nykyisin oikein luota omaan intuitioomme, vaan kaipaamme vastausta ulkopuoliselta ihmiseltä. Silloin kun elämässä on paljon kuormitusta, myös intuitio jää helposti huomiotta, vaikka juuri sellaisina hetkinä olisi hyvä rauhoittaa oma mieli ja myös keho ja kuunnella, mitä sieltä kumpuaa. Niissä tilanteissa onkin hyvä soittaa jollekin, joka ymmärtää sekä rakkaudesta että mielen maailmasta.

Kun kellot soivat

Jokainen on toivottavasti elämänsä aikana tavannut ihmisen, jonka kanssa tuntuu kaikki olevan heti kohdallaan. Kemia, luottamus, yhteys ja seksi. Ne ovat harvinaislaatuisia lahjoja, joita meille matkan varrella tarjotaan. Kun luotat intuitioosi, uskallat tarttua näihin hetkiin. Olet varma, että tämä ihminen on sinua varten, etkä pelkää tutustua häneen syvällisesti. Toki on ihmisiä, jotka saattavat ensi hetkellä tuntua vähän liiankin hyviltä, mutta useimmiten intuitio osaa soittaa myös "hälytyskelloja”, joita on syytä kuunnella.

Intuition ymmärtäminen rakkauselämässä

Mitä enemmän ihminen on sinut omien sisäisten toiveidensa kanssa ja uskaltaa olla läsnä myös läheisesti kumppanin kanssa, sitä parempaa seksielämä on. Intuitio, joka on auttanut meitä löytämään oikean kumppanin, johon olemme tutustuneet, auttaa meitä herkästi lukemaan toisen ihmisen toiveita ja haluja. Parisuhteessa seksi on aina parasta, sanovat niin miehet kuin naisetkin. Silloin on hyvä tilanne käyttää intuitiota hyväksi, koska se kertoo sen, mikä toisesta tuntuu hyvältä. Mikä on hyvä tapa kulloinkin edetä, mikä tuottaa toiselle nautintoa. Hyvin intuitiivisten ihmisten parisuhteessa seksi lähentelee tantra-seksiä, jossa oma tyydytys monikertaistuu hyvin ylevällä tavalla, mutta joka antaa valtaisan läsnäolon ja hyvänolontunteen myös kumppanille.

Intuitio antaa puitteet hyville värähtelyille myös seksielämään

Eräs parhaimmista rakastelukokemuksistani liittyy meditaatio-kurssiin, jonka jälkeen menin poikaystäväni luokse. Olin niin meditatiivisessa tilassa ja läsnä oman kehoni kanssa, että poikaystäväni tunnisti värähtelyn, joka minusta heijastui. Hän oli hyvin läsnä ja hellä, mutta kiihkeä rakastellessamme. Ikään kuin hän olisi halunnut päästä henkisesti ja fyysisesti samalle värähtelytaajuudelle kuin missä minä olin. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että kun opimme luottamaan intuitioomme esimerkiksi meditaation ja rentoutusharjoitusten avulla, avaa se myös aivan uusia ulottuvuuksia rakkauselämään.

Intuitio apuna lemmenleikissä

Kuuntele itseäsi ja ole herkkänä sille, mikä sinusta oikeasti tuntuu hyvältä. Jos olet mies ja nautit kovasta siittimen puristelusta, kerro se partnerillesi. Jos taas nautit enemmän pussien hivelystä takaapäin, kannattaa se ilmaista joko sanallisesti tai sanattomasti. Nainen yrittää usein mukautua miehen tarpeisiin ja miellyttää miestä. Samalla hän saattaa unohtaa tai pelätä ilmaista, mitä hän itse haluaa. Moni nainen rakastaa esimerkiksi sitä, että mies hivelee klitoriksen ympäristöä ja sitä, että yhdynnän aikana mies työntää sormensa naisen anaaliaukkoon. Peräpään koskettaminen sisältäpäin saa sekä naisen että miehen hurmoksiin. Intuitiolla ja leikkimielisyydellä opitte kuuntelemaan omia toiveitanne ja tarpeitanne sekä kumppanin tarpeita jo ilman sanojakin.

Puhetta vai hiljaisuutta

Herkkyyttä myös tälle puolelle, kiitos. Jotkut haluavat kuulla, kuinka kiihottava ja ihana olet, kun toinen koskettaa sinua. Toiset naiset ja miehet nauttivat enemmän pelkästä tunteesta ja virityksestä välillään, jolloin liiallinen puheella puskeminen jopa pilaa ihanan rakastelukokemuksen. Monissa halvoissa seksileffoissa miehet ja naiset huutavat koko ajan orgasmiaan ääneen, mikä kuuluu näytelmään. Tosielämässä jatkuva ääntely ei välttämättä johda klimaksiin, vaan jopa vähentää herkkyyttä kokea ihana täyttymys. Mutta jos ja kun saat valtavan orgasmin ja haluat tuoda sen kovaäänisesti julki ihan luonnollisesti, niin uskon, että kumppanisi pitää siitä, että sai sinut ihanasti tyydytettyä.

Herkkyyttä käyttäen ja intuitiota kuunnellen saat varmasti tyydyttävän rakkauselämän myös seksuaalisesti.

Halutko puhua Intuition voima rakkaudessa kanssa, soita!

 
Veera
VeeraPuhelinseksi, Seksilinja, Seksipuhelin, Viihdelinjat
Odottaa soittoasi
 
Veera on kutkuttava yhdistelmä ujoa ja herttaista tyttöä sekä kiimaista narttua!
 
Minttu
MinttuLive puhelinseksi, Seksilinjat, Seksipuhelu, Viihdenumerot
Ei paikalla
 
Minttu on seksikäs nainen, joka etsii uusia kokemuksia.
 
Annabel
AnnabelPuhelinseksi, Seksipuhelu, Viihdelinjat, Viihdenumerot
Ei paikalla
 
Annabel on todellinen enkeli, jonka ulkokuoren alla piilee kuuma ja himokas kissa.
 
Sirpa
SirpaSeksilinja, Puhelin seksiä, Viihdelinjat, Seksilinjat
Ei paikalla
 
Sirpa on 41-vuotias tulisen tumma ja aikuinen nainen, joka haastaa sinut hurjaan...
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Ihana kylpy

Ihana kylpy

847 näyttökerrat
Poikaystäväni oli pettänyt minua jo jonkin aikaa toisen tai toisten naisten kanssa. Kun sain sen selville, en halunnut vilkaista yhteenkään mieheen päin. Saati, että olisin ollut jonkun miehen kanssa. Suhteemme oli aina ollut ns. ”vapaa”, mutta se kirveli kovasti, kun tajusin olevani riittämätön hänelle kumppanina. Halusin miestä, mutta en halunnutkaan. Toimimaton yhtälö, joka aiheutti vain levottomuutta.
 
Nico ja aurinko

Nico ja aurinko

838 näyttökerrat
Ensimmäistä kertaa elämässäni lähdin seuramatkalle tuntemattomien kanssa, kohteena Italian Riviera. Halusin lämpöön ja valoon pitkän ja kolean kevään jälkeen. Olin varannut itselleni äkkilähdön, koska esimies ymmärsi minun olevan loman tarpeessa. Muutamaa kuukautta aiemmin olin tehnyt bänät poikaystäväni kanssa, joten mieli oli siitäkin vielä alamaissa. Halusin levätä ja nauttia auringosta ilman huolen häivää.
 
Neljä elefantti kullia ja yksi kireä pillu

Neljä elefantti kullia ja yksi kireä pillu

2456 näyttökerrat
Puhelintyttönä oleminen seksilinjat palvelussa, on paras työ mitä minulla on ikinä ollut. Minä, joka aina olen kiimainen ja hipelöin pilluani heti kuin saan mahdollisuuden.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi.

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy