Ihana kylpy

Ihana kylpy yksin rentouttaa, mutta ihana kylpy yksin komean miehen katsellessa saa minut kiihottumaan


Ihana kylpy
Ihana kylpy

Poikaystäväni oli pettänyt minua jo jonkin aikaa toisen tai toisten naisten kanssa. Kun sain sen selville, en halunnut vilkaista yhteenkään mieheen päin. Saati, että olisin ollut jonkun miehen kanssa. Suhteemme oli aina ollut ns. ”vapaa”, mutta se kirveli kovasti, kun tajusin olevani riittämätön hänelle kumppanina. Halusin miestä, mutta en halunnutkaan. Toimimaton yhtälö, joka aiheutti vain levottomuutta.

Oli keskikesän ilta ja päätin lähteä kaupungille katsomaan, mitä siellä tapahtuu. Ensin ajattelin mennä elokuviin, mutta se ei kiinnostanutkaan. Istuin kahvilassa juomassa tuplaespressoa ja söin voileivän. Mietin, mitä teen. Lähellä oli tanssiravintola, jossa olin välillä käynyt, mutta koin itseni yksinäiseksi ja loukatuksi, joten epäröin näyttäytyä yksin ulkona myöhään illalla. Aiemmin en ollut antanut sellaisen vaivata mieltäni, mutta nyt epävarmuus jotenkin kaihersi mieltäni.

Hetkellisen pohdinnan jälkeen päätin ryhdistäytyä ja käydä ainakin katsomassa ihmisiä ja kuuntelemassa musiikkia. Rakastin tanssia, mutta en halunnut tanssia kenenkään tuntemattoman kanssa. Toisaalta, jos tanssin yksin, oli heti rinki epämääräisiä miehiä tuijottamassa minua. Olin kuin avointa kauppatavaraa, vaikka halusin vain tanssia. Mutta rohkea rokan syö. Eihän sitä koskaan tiedä, mitä ilta toisi tullessaan.

Kävelin sisälle ravintolaan ja menin suoraan sisäterassille, joka velloi täynnä ihmisiä. Katselin ympärilleni ja etsin edes yhtä kiinnostavaa miestä, jota voisin vain katsella. Kiinnitin huomioni kolmen miehen seurueeseen, joka seisoskeli vähän erillään muista ihmisistä. He olivat mielestäni hieman eksyneen näköisiä ja ihonvärin perusteella selkeästi ulkomaalaisia. En tiedä, mikä minut sai menemään juttusille heidän kanssaan. Juttu lähti jollakin tavalla käyntiin joukon pisimmän, professorin näköisen miehen kanssa. Kyselin heidän kuulumisiaan ja he kertoivat olevansa Suomessa business-matkalla. He olivat käyneet Keski-Suomessa asti ja tänään oli heidän viimeinen iltansa Suomessa.

Miehet eivät selkeästi olleet ihastuneita taustalla soivaan Suomi-musiikkiin, koska "professori” kysyi minulta, tiesinkö ravintolan nimeltä Cobaca Bana. Kerroin tietäväni paikan, olin käynyt siellä muutaman kerran tanssimassa. Paljastui, että miehet olivat Senegalista kotoisin olevia IT-alan spesialisteja, jotka pitivät enemmän lattarimusiikista. Niinpä päätimme yhdessä tuumin mennä kyseiseen paikkaan, joten toimin heidän oppaanaan.

Päästyämme sisälle ravintolaan se oli vielä melko tyhjä, koska kello oli vasta noin 22. Yleensä yökerhoihin saavutaan lähempänä puoltayötä. Musiikki soi ja ihmiset tanssivat, ainakin muutama pari pyöri lattialla salsan rytmeissä.

Herra professori eli Vic tarjosi minulle baarissa juotavaa. Törmäsin siellä tuttuun naiseen, joka myös piti tanssimisesta. Nainen pyysi minua kanssaan tanssimaan ja lähdinkin innoissani hetkuttamaan itseäni lattarirytmien tahtiin. Nautin tanssista, minkä myös Vic huomasi. Hän alkoi katsella minua aivan eri tavalla kuin aikaisemmin. Hän tarjosi minulle kuohuviiniä aluksi ja sitten aika reilustikin. Hänkin halusi tanssia. Meillä oli oikein hauskaa sekalaisen seurueemme kesken. Välillä pidin Vicin olkihattua päässäni.

Menimme välillä baaritiskin ääreen istumaan ja juttelemaan. Puhuimme kaikenlaista työhön liittyvää asiaa. Mitään henkilökohtaista emme vaihtaneet keskenämme. Katseemme lipuivat toistemme katseissa. Tapahtui se jokin, selittämätön kosketus kahden ihmisen välillä. Joskus tuntuu siltä, että se tapahtuu helpommin täysin tuntemattoman kanssa kuin vanhan tutun. Lisäksi ulkomaalaisen kanssa ei ole niin paljon pidätteitä kuin kantasuomalaisten miesten kanssa. Ainakaan minulla.

Vic katseli minua hiljaa ja sanoi, että hän halusi viedä minut hotelliinsa. Olin jotenkin turta sisältä, mutta päätin tarttua hetkeen. Vic oli viehättävä tavalla, joka kuuluu yleensä hyvin älykkäille miehille, mitä hän selvästi olikin sen perusteella, mitä hän kertoi omista tuotekehityksistään. Hänellä oli kaksi korkeakoulututkintoa arvostetuista yliopistoista, joten mielessäni nimeämä ”professori” ei ollut kaukana totuudesta.

Lähdimme kävelemään kohti hotellia käsi kädessä. Hän kutsui minua ”my baby -nimellä. Hän oli ylpeä siitä, että olin hänen naisensa. Kaupunki oli kaaoksen vallassa, koska kevään abiturientit juhlivat läpi yön kaikkialla kaduilla. Varmoin ja suojelevin ottein Vic luotsasi minut läpi väentungoksen kohti hotelliaan.

Hotellihuone oli kahden hengen huone, jonka toinen sänky kuului hänen kollegalleen, joka oli jäänyt vielä ravintolaan. Vic suuteli minua ja otti vaatteet pois päältäni. Hän meni kylpyhuoneeseen, jossa puuhasteli jotakin. Kuulin veden valuvan. Hän tuli ulos kylpyhuoneesta ja sanoi, että hän on laittanut minulle kylvyn valmiiksi. Ihana kylpy yhdessä, ajattelin. Ihmettelin asiaa ääneen ja kysyin, miksi hän teki niin. ”Että sinä muistaisit minut paremmin”, vastasi Vic. Totta, se ihana kylpy jäi pysyvästi mieleeni.

Pulahdin alastomana veden sekaan. Vic istui hiljaa ammeen äärellä katsellen minua, virutteli vettä päälleni ja sekoitti sitä ympärilleni. Laitoin silmät kiinni ja yritin rentoutua. Olin ensimmäistä kertaa elämässäni miehen nähden kylvyssä. Ihana kylpy, komean miehen katsellessa sai minut kiihottumaan, mutta myös hieman hermostumaan. Mutta se ei haitannut Vicin edessä. Se tuntui hyvin luonnolliselta.

Hetken kuluttua hän nosti minut ylös ammeesta. Ihana kylpy oli ohi ja kuivasi minut joka paikasta. Vic talutti minut vuoteelle, jossa hän minun avullani sai omat vaatteensa pois. Hän etsi kondomia, jota ei tietenkään ollut, ei minullakaan. Kumpikaan meistä ei yleensä ajautunut heti tuntemattoman kanssa sänkyyn.

Hitaasti hän tuli sisälleni ja liikkui varovasti ja hellästi. Hän laukesi melko nopeasti, enkä kokenut orgasmia, mutta tunsin syvää tyydytystä, kun sain olla hänen kanssaan. Se oli rakastelua, eikä mitään panemista. Irrottauduttuaan minusta hän sanoi: ”Kun olen ollut kolme kertaa sinun kanssasi, sinä olet minun.” Aika itsevarmasti sanottu, mutta ilmeisesti hän tiesi, mistä puhui.

Nukahdimme melkein heti. Heräsin melko pian, koska minulla oli tunne, että minun on syytä lähteä kotiin. Hän halusi minun jäävän aamiaiselle kanssaan. Koin itseni kuitenkin jonkin verran nuhruiseksi, enkä halunnut mennä meikit päällä nukkumaan. Hän oli pettynyt päätöksestäni, mutta olin tyytyväinen päästyäni omaan sänkyyni. Vaihdoimme puhelinnumeroita ja käyntikortteja. Muutaman viestin ehdimme lähettää, mutta se jäi siihen. Mutta muisto on hyvä.

 
 
bloggaa
 
Vivian
EI TÖISSÄ
 

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen. Miehet ovat elämäni tärkein asia, haluan vietellä juuri sinut, hetkellä minä...

 
Satu
EI TÖISSÄ
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen, kiimainen ja kiihkeä nainen. Satu odottaa soittoasi heti

 
Elisa
EI TÖISSÄ
 

Lähde mukaan leikkiin. Elisa odottaa kiimaisena soittoasi. Hänellä riittää elämänkokemusta ja Elisa nauttii suunnattomasti seksistä - missä sinä haluaisit leikkiä Elisan...

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Yö sidottuna

Yö sidottuna

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen...
 
Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

Olen huono ja villi tyttö. Kaahailin öisellä ajamisella niin, että kohta olinkin rikollinen...
 
Unen innoittamana

Unen innoittamana

Unen innoittamana, täysin intohimon valtaamana, tartuin häneen ja työnsin hänet tiukasti seinää...
 
Livelinjat

Livelinjat

Livelinjat tarjoavat sinulle monipuolisen ja kiihkeän nautinnollisen kokemuksen. Livelinjat ovat kuin erottisia...
 
 
 
 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää