Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon

Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon. Naisen koskettaminen on herkkä taitolaji, jonka voi oppia


Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon
Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon

Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon. Naisen koskettaminen tai naiseen koskeminen on taitolaji, jonka voi oppia. On yllin kyllin erilaisia seksistä kertovia, kuvitettuja oppaita. Oppaissa kerrotaan kuvien kera naisen erogeenisesti herkät alueet. Kaikki naiset eivät ole kuitenkaan samanlaisia, vaan yksilölliset erot on syytä ottaa huomioon. Miehen on hyvä oppia tuntemaan oma naisensa, jos mielii antaa nautintoa naiselleen. Kun nainen nauttii, antaa se miehelle tunteen siitä, että hän on antanut lahjan naiselle. Mitä se onkin. Mikä on ihanampaa kuin se, että voi tuottaa nautintoa toiselle ihmiselle.

Naisen koskettamisessa on pääpaino liikkeessä ylhäältä alaspäin. Eli ensin on syytä huomioida nuo ihanat korvantaustat. Huom. Lipominen ja märät korvat eivät aiheuta väristyksiä. Sen jälkeen liikuta pehmeästi sormia ja kieltäsi niskassa, se on useimmille naisille äärettömän herkkää aluetta. Sitten suu. Pelkät tiukkahuuliset pusut eivät kanna, vaan muista mies avata suusi hitaasti. Tutki naisen huulten muotoja, koskettele hellästi huulia ikään kuin tunnustellen toista varovasti. Sitten, kun nainen avaa suunsa, sinulla on valtuutus työntää kielesi toisen suuhun. Hitaasti, pyöritellen, nauttien. Yleensä tässä vaiheessa molemmilla pää pyörii jo, eikä loppua näy.

Malttia vielä. Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon. Kuljeta hitaasti kättäsi minun alaselässäni. Hyväile pakaroitani, niiden yläpuolta, ennen kunnon rutistusta alempaa. Pyöritä käsiäsi rinnoillani. Avaat paitani hitaasti samalla kun katselet minun esiin tulevia rintojani. Nautin siitä, kun mies sen jälkeen nopeasti riisuu paitani ja napsauttaa rintaliivini auki, jos minulla on ne päälläni. Suutele nännejäni, rinnan ympärystä ja solisluun kuoppaani. Anna kätesi valua pitkin kehoani määrätietoisesti, mutta hellästi, koska kohta olen sinun ihan kokonaan. Keskity hetkeksi rintoihini, myös minä keskityn rintoihisi ja nänneihisi, sillä mieskin rakastaa nännien koskettamista.

Sitten alaspäin hitaasti alaosani riisuen voit koskettaa pakaroitani hellästi tai jopa rajustikin. Rakastan, kun kosketat ja rutistat pakaroitani. Pikkuhiljaa hivutat sormesi pikkuhousujeni reunan alle ja riisut ne päältäni. Voihkin halusta ja sinusta. Haluan sinua paljon. Sen jälkeen voit kosketella reisieni sisäpintaa ja hitaasti kuljettaa sormesi kohti häpyhuuliani. Avaa ne varovasti ja käsittele niitä kuin hentoja kukan terälehtiä. Hivele minua hiljaa, samalla kun minä kosketan pakaroitasi, nivusiasi, penistäsi ja pussejasi, joita puristan hellästi samalla kun työnnät sormesi sisälleni. Ah, tunnen kuinka häpyhuuleni paisuvat kosketuksestasi. Olen jo märkä. Voit varovasti hinkata klitorikseni ympäriltä ja työntää sitten sormesi syvälle sisälleni. Samalla tunnustelen siitintäsi, joka paisuu halusta enemmän ja enemmän.

Haluan sinut sisälleni, kun olen valmis. Kun sinä olet valmis ja haluat pitkittää nautintoamme. Odotamme molemmat yhteistä retkeämme kohti hekuman huippua. Kosketuksesi kertoo minulle, että haluat minua ja minut kokonaan. Antaudun kosketuksellesi, joka tuntuu niin kiihottavalta, että voisin laueta pelkästään käsistäsi. Mutta haluan sinua enemmän ja syvemmin. Puristelen pakaroitasi ja hivelen reisiäsi. Otan ihanan paisuneen terskasi suuhun ja hyväilen sitä hellästi pitkin vartta ja päätä. Pyörittelen huuliani ja kieltäni sinun herkän elimesi ympärillä. Hitaasti ja nautiskellen samalla kun työnnät sormesi yhä syvemmälle sykkivään, kosteaan sisimpääni.

Käännät minut määrätietoisesti ympäri makuuasentoon ja työnnyt sisälleni. Hitaasti liukumalla ja sitten rytmikkäästi, johon vastaan koko lantioni voimalla, selkä kaarella. Olen silmät kiinni ja avaan ne. Kohtaan katseesi ja tuijotamme toisiamme syvälle silmiin samalla kun kalusi liikkuu sisälläni kosteikossa. Käännät minut jälleen ympäri, ettei hekuma tule liian nopeasti. Istun päällesi levittäen jalkani auki lantiosi ympärille ja työnnän kalusi sisälleni. Rakastan sitä, kun saan keinuttaa koko kehoani päälläsi kuin ratsun selässä. Imen kalusi ytimeen asti ja tunnen, kuinka klitorikseni hankaa alavatsaasi. Pidät minusta kiinni lanteista ja vyötäisiltä hellästi ja sitten kovaa, kun huomaat, että lähestyn huippua. Huohotamme ja tuijotamme toisiamme samalla kun tunnen ihanien väristyksen aaltojen nousevan ja leviävän joka paikkaan. Jatkan ja jatkan ja yhä uudelleen saan valtaisan orgasmin. Olet onnellinen ja nautit hekumastani. Käännät minut jälleen ja työnnyt takaapäin syvälle kosteaan ja nauttineeseen vaginaani, joka on niin valmis sinua varten. Työnnän itseäni rytmikkäästi sinua vasten niin, että saat maksimaalisen nautinnon työntyessäsi minuun aina uudelleen ja uudelleen, kunnes rutistat minua niin kovaa, että tiedän sinun tulevan ja räjähtävän sisälläni.

Olemme hikisiä ja onnellisia. Pidät minua sylissäsi ja minä hyväilen sinua hellästi joka puolelta. Makaamme hieman huohottaen, kunnes hengityksemme tasaantuu. Olemme aivan hiljaa lähekkäin. Kiinni toistemme vartaloissa, ilman mitään kiirettä minnekään.

Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon. Kosketuksen voimalla saimme valtavasti iloa, jota saimme jakaa keskenämme. Elämäni parasta seksiä ihanan miehen kanssa.

 
 
 
Agneta
VAPAA
 

Agnetan kanssa on mukava keskustella. Hän rakastaa seksiä, eikä hänen kanssaan ole koskaan tylsää. Hän on valmis ja odottaa soittoasi.

 
Veronica
VARATTU
 

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään pukeutua mustaan nahkaan ja korkokenkiin, käytän myös PVC asuja.

bloggaa
 
Vivian
EI TÖISSÄ
 

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen. Miehet ovat elämäni tärkein asia, haluan vietellä juuri sinut, hetkellä minä...

 
Maria
EI TÖISSÄ
 

Maria on uhkea, seksikäs, kiimainen ja halukas aikuinen nainen. Hän on valmis toteuttamaan kaikki salaisetkin toiveesi ja haaveesi. Voi kokea Marian kanssa kaiken, mistä olet...

Viihdyttävät seksinovellit

Yö sidottuna

Yö sidottuna

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen...
 
Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

Olen huono ja villi tyttö. Kaahailin öisellä ajamisella niin, että kohta olinkin rikollinen...
 
Unen innoittamana

Unen innoittamana

Unen innoittamana, täysin intohimon valtaamana, tartuin häneen ja työnsin hänet tiukasti seinää...
 
Märkä pimppi

Märkä pimppi

Linjoillamme olevilla tytöillä on märkä pimppi, joka tarjoaa sinulle kuumaa kiihkoa. Märkä pimppi, joka kaipaa...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_