Puhelinseksiä?

Soita 0700-12000 

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
10 minuuttia ilmaiseksi

Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon

Naisen koskettaminen tai naiseen koskeminen on taitolaji, jonka voi oppia. On yllin kyllin erilaisia seksistä kertovia, kuvitettuja oppaita, joissa kerrotaan kuvien kera naisen erogeenisesti herkät alueet. Kaikki naiset eivät ole kuitenkaan samanlaisia, vaan yksilölliset erot on syytä ottaa huomioon.


Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon

Miehen on hyvä oppia tuntemaan oma naisensa, jos mielii antaa nautintoa naiselleen. Kun nainen nauttii, antaa se miehelle tunteen siitä, että hän on antanut lahjan naiselle. Mitä se onkin. Mikä on ihanampaa kuin se, että voi tuottaa nautintoa toiselle ihmiselle.

Naisen koskettamisessa on pääpaino liikkeessä ylhäältä alaspäin. Eli ensin on syytä huomioida nuo ihanat korvantaustat. Huom. Lipominen ja märät korvat eivät aiheuta väristyksiä. Sen jälkeen liikuta pehmeästi sormia ja kieltäsi niskassa, se on useimmille naisille äärettömän herkkää aluetta. Sitten suu. Pelkät tiukkahuuliset pusut eivät kanna, vaan muista mies avata suusi hitaasti. Tutki naisen huulten muotoja, koskettele hellästi huulia ikään kuin tunnustellen toista varovasti. Sitten, kun nainen avaa suunsa, sinulla on valtuutus työntää kielesi toisen suuhun. Hitaasti, pyöritellen, nauttien. Yleensä tässä vaiheessa molemmilla pää pyörii jo, eikä loppua näy.

Malttia vielä. Kuljeta hitaasti kättäsi minun alaselässäni. Hyväile pakaroitani, niiden yläpuolta, ennen kunnon rutistusta alempaa. Pyöritä käsiäsi rinnoillani. Avaat paitani hitaasti samalla kun katselet minun esiin tulevia rintojani. Nautin siitä, kun mies sen jälkeen nopeasti riisuu paitani ja napsauttaa rintaliivini auki, jos minulla on ne päälläni. Suutele nännejäni, rinnan ympärystä ja solisluun kuoppaani. Anna kätesi valua pitkin kehoani määrätietoisesti, mutta hellästi, koska kohta olen sinun ihan kokonaan. Keskity hetkeksi rintoihini, myös minä keskityn rintoihisi ja nänneihisi, sillä mieskin rakastaa nännien koskettamista.

Sitten alaspäin hitaasti alaosani riisuen voit koskettaa pakaroitani hellästi tai jopa rajustikin. Rakastan, kun kosketat ja rutistat pakaroitani. Pikkuhiljaa hivutat sormesi pikkuhousujeni reunan alle ja riisut ne päältäni. Voihkin halusta ja sinusta. Haluan sinua paljon. Sen jälkeen voit kosketella reisieni sisäpintaa ja hitaasti kuljettaa sormesi kohti häpyhuuliani. Avaa ne varovasti ja käsittele niitä kuin hentoja kukan terälehtiä. Hivele minua hiljaa, samalla kun minä kosketan pakaroitasi, nivusiasi, penistäsi ja pussejasi, joita puristan hellästi samalla kun työnnät sormesi sisälleni. Ah, tunnen kuinka häpyhuuleni paisuvat kosketuksestasi. Olen jo märkä. Voit varovasti hinkata klitorikseni ympäriltä ja työntää sitten sormesi syvälle sisälleni. Samalla tunnustelen siitintäsi, joka paisuu halusta enemmän ja enemmän.

Haluan sinut sisälleni, kun olen valmis. Kun sinä olet valmis ja haluat pitkittää nautintoamme. Odotamme molemmat yhteistä retkeämme kohti hekuman huippua. Kosketuksesi kertoo minulle, että haluat minua ja minut kokonaan. Antaudun kosketuksellesi, joka tuntuu niin kiihottavalta, että voisin laueta pelkästään käsistäsi. Mutta haluan sinua enemmän ja syvemmin. Puristelen pakaroitasi ja hivelen reisiäsi. Otan ihanan paisuneen terskasi suuhun ja hyväilen sitä hellästi pitkin vartta ja päätä. Pyörittelen huuliani ja kieltäni sinun herkän elimesi ympärillä. Hitaasti ja nautiskellen samalla kun työnnät sormesi yhä syvemmälle sykkivään, kosteaan sisimpääni.

Käännät minut määrätietoisesti ympäri makuuasentoon ja työnnyt sisälleni. Hitaasti liukumalla ja sitten rytmikkäästi, johon vastaan koko lantioni voimalla, selkä kaarella. Olen silmät kiinni ja avaan ne. Kohtaan katseesi ja tuijotamme toisiamme syvälle silmiin samalla kun kalusi liikkuu sisälläni kosteikossa. Käännät minut jälleen ympäri, ettei hekuma tule liian nopeasti. Istun päällesi levittäen jalkani auki lantiosi ympärille ja työnnän kalusi sisälleni. Rakastan sitä, kun saan keinuttaa koko kehoani päälläsi kuin ratsun selässä. Imen kalusi ytimeen asti ja tunnen, kuinka klitorikseni hankaa alavatsaasi. Pidät minusta kiinni lanteista ja vyötäisiltä hellästi ja sitten kovaa, kun huomaat, että lähestyn huippua. Huohotamme ja tuijotamme toisiamme samalla kun tunnen ihanien väristyksen aaltojen nousevan ja leviävän joka paikkaan. Jatkan ja jatkan ja yhä uudelleen saan valtaisan orgasmin. Olet onnellinen ja nautit hekumastani. Käännät minut jälleen ja työnnyt takaapäin syvälle kosteaan ja nauttineeseen vaginaani, joka on niin valmis sinua varten. Työnnän itseäni rytmikkäästi sinua vasten niin, että saat maksimaalisen nautinnon työntyessäsi minuun aina uudelleen ja uudelleen, kunnes rutistat minua niin kovaa, että tiedän sinun tulevan ja räjähtävän sisälläni.

Olemme hikisiä ja onnellisia. Pidät minua sylissäsi ja minä hyväilen sinua hellästi joka puolelta. Makaamme hieman huohottaen, kunnes hengityksemme tasaantuu. Olemme aivan hiljaa lähekkäin. Kiinni toistemme vartaloissa, ilman mitään kiirettä minnekään.

Kosketuksen voimalla saimme valtavasti iloa, jota saimme jakaa keskenämme. Elämäni parasta seksiä ihanan miehen kanssa.

Halutko puhua Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon kanssa, soita!

 
Veera
VeeraPuhelinseksi, Seksilinja, Seksipuhelin, Viihdelinjat
Odottaa soittoasi
 
Veera on kutkuttava yhdistelmä ujoa ja herttaista tyttöä sekä kiimaista narttua!
 
Minttu
MinttuLive puhelinseksi, Seksilinjat, Seksipuhelu, Viihdenumerot
Odottaa soittoasi
 
Minttu on seksikäs nainen, joka etsii uusia kokemuksia.
 
Sirpa
SirpaSeksilinja, Puhelin seksiä, Viihdelinjat, Seksilinjat
Ei paikalla
 
Sirpa on 41-vuotias tulisen tumma ja aikuinen nainen, joka haastaa sinut hurjaan...
 
Henna
HennaLive puhelinseksi, Seksi numerot, Viihdenumerot, Seksipuhelin
Ei paikalla
 
Henna on ihana, lämmin ja antautuu sinulle ehdoitta.
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Kieli keskellä sitä itseään

Kieli keskellä sitä itseään

678 näyttökerrat
Tapasin Laren kesällä 2012, jolloin toivoin kaikkea muuta kuin poikaystävää itselleni. Lare oli minua paljon nuorempi ja viriilimpi. Hän halusi minua puistossa ja pientareilla ja kosi minua monta kertaa lemmenleikkeihin keskellä kirkasta päivää. Minua huvitti nuoren miehen innokkuus, johon en oikein osannut vastata. Mieleni askarteli siihen aikaan paljon muussa kuin seksissä.
 
Itsetyydytyksen ytimessä

Itsetyydytyksen ytimessä

857 näyttökerrat
Itsetyydys eli masturbaatio on turhan salamyhkäisenä pidetty asia. Mielestäni jokaisen ihmisen on hyvä opetella tyydyttämään itsensä omin käsin tai apuvälineiden avulla. Se on oivallinen tapa tutustua omaan kehoon ja sen aisteihin ilman, että siitä koituu harmia kenellekään. Päinvastoin, kun vakinaista kumppania ei ole tai kumppani on matkojen päässä, itsetyydytys on oivallinen tapa laukaista stressiä ja seksuaalisia paineita.
 
Nico ja aurinko

Nico ja aurinko

838 näyttökerrat
Ensimmäistä kertaa elämässäni lähdin seuramatkalle tuntemattomien kanssa, kohteena Italian Riviera. Halusin lämpöön ja valoon pitkän ja kolean kevään jälkeen. Olin varannut itselleni äkkilähdön, koska esimies ymmärsi minun olevan loman tarpeessa. Muutamaa kuukautta aiemmin olin tehnyt bänät poikaystäväni kanssa, joten mieli oli siitäkin vielä alamaissa. Halusin levätä ja nauttia auringosta ilman huolen häivää.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi.

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-120002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy