Eroottinen hieronta

Miltä tuntuu eroottinen hieronta. Tarina siitä miten tavallinen hieronta olikin yhtäkkiä eroottinen hieronta


Eroottinen hieronta
Eroottinen hieronta

Olen nuori nainen ja hieronta-alan ammattilainen. Minulta kysytään usein, onko hieronnassa seksiajatuksia mukana. Onko listoillani tilattava eroottinen hieronta? Hierojat vastaavat tähän aina saman kaavan mukaan, kuten esimerkiksi “hierominen on työtä." Näin kaikki vastaavat. Nyt kuitenkin tällä kertaa voisin paljastaa teille totuuden tästä alasta.Totuus mielestäni on, että lähes aina kun hieron miesasiakasta, on ilmassa pientä jännitettä. Mielestäni tämä on luonnollista. Tietenkään kaikkien miesasiakkaiden kanssa tällaista jännitettä ei välttämättä synny. Syitä jännitteen syntymiseen ja eroottiseen lataukseen on monenlaisia. Tähän vaikuttaa asiakkaan ulkonäkö, ikä, pukeutuminen jne. Enkä tietenkään ajattele seksiä ennen töitä sen enempää kuin muissakaan ammateissa ajatellaan.

Joskus on sellainen olo, joskus ei. Kun hierojan työtä on tehnyt pitkän aikaa, oppii ihmisen reaktiot tuntemaan todella tarkastikin. Siksi uskallan väittää, että tämä jännite on aina lähtöisin miesasiakkaastani, enkä minä kuvittele omiani heti kun komea asiakas sattuu kohdalle. Pieni viehätys muuttuu hyvin usein kiihottumiseksi, varsinkin jos on kyse kokovartalohieronnasta. Tällaisessa hieronnassa on pakko käydä lähellä intiimialueita ja esimerkiksi pakaroiden ja lonkan alueen hieronta on aika eroottista. Joskus miehet kiihottuvat ja häpeävät. Siksi hierojan tuleekin osata tulkita hierottavaa hyvin tarkasti ja tietää, kuinka pitkälle voi mennä. Hierojan tulee tietysti aina pitää mielessä oma ammatillinen maineensa. Jos haluaa olla arvostettu ja kunnioitettu ammatissaan, täytyy tilanne pitää täysin ammattimaisena hierontana. Uskon, ja tiedän, että eroottinen hieronta ei ole pahasta, ja jos hieronta on nautinnollinen, ei siitä kerrota kaikille. Halutessaan on fantastista kokea eroottinen hieronta, joka rentouttaa täydellisesti miehen kuin miehen.

Vastaanotolleni tulee usein miehiä joilla on muita motiiveja hieronnalle kuin lihasten rentoutus. Tämä asiakasryhmä tulee vastaanotolleni eroottinen hieronta ajatuksissaan. Eräs näistä miehistä on erittäin komea ja raamikas mies. Hän käy hieronnassani kerran kahdessa viikossa ja kerta kerralta hieronta meni intiimimpään suuntaan, hän ehkä vähän ohjasikin sitä siihen. Alussa hän oli häveliäs ja piti pyyhkeen päällään hieronnan ajan. Sitten pyyhe jotenkin luiskahti alas. Pyyhe ei enää peittänyt intiimialueita. Itsellänikin oli aika työ hillitä himoni, mies oli todella hyväkroppainen ja ihanasti ruskettunut. Hän selvästi harrasti liikuntaa säännöllisesti ja piti muutenkin huolen itsestään. Iho oli kuparinruskea. Käteni liukuivat hänen vartalollaan vaivattomasti rintakehältä alas. Aloitin hieromisen ylävartalosta miehen maatessa hierontapöydälläni selällään.

Tunsin pientä jännitystä välillämme heti alusta asti. Hieroin hänen niskaansa ja hartioita, siirryiin lapaluiden tienoille ja siitä lähdin hieromaan selkälihaksia siirtymällä pikkuhiljaa alapäin. Alaselän kohdalla mies voihkaisi, naamioiden sen muka jumittuneiden lihasten aiheuttaneeksi huokaisuksi. Seuraavaksi alotin hieromaan hänen jalkapohjiaan ja sen jälkeen siirryin hänen pohjelihastensa hieromiseen. Huomasin näiden olevan jonkun verran jumissa ja kulutinkin paljon aikaa niiden hieromiseen ja aukaisemiseen. Sen jälkeen siirryin yhä ylöspäin ja aloin hieromaan takareisiä ja siitä siirryin pyöreisiin ja kiinteisiin pakaralihaksiin. Annoin käsieni vaeltaa hänen takapuolellaan ja reisillään ja avasin erityisesti reisien sisäosia. Hetken hierottuani osuin vahingossa pyyhkeen peittämään elimeen. Se oli kova ja pystyssä. Siirryin hieromaan edelleen lisää hänen sisäreisiään ja aloin siirtymään siitä pikkuhiljaa ylemmäs.

Tässä kohtaa mies jo huohotti. Osuin uudelleen "vahingossa" pyyhkeeseen. Hän huomasi sen ja otti kädestäni kiinni. Ei lujaa, hyvin hellästi. Hän johdatti käteni suoraan hänen elimensä päälle. Hän ohjasi kättäni silittämään pyyhkeen kohoumaa. Silitin sitä hetken, mutta siirryin sitten uudelleen hieromaan reisiä. Mies yritti uudelleen johdattaa kättäni kohouman päälle, mutta käskin hänen kääntyä vatsalleen ja aloinkin hieromaan hänen alaselkäänsä. Mies murahti vähäsen hyväntahtoisesti. Seksuaalista energiaa välillämme olisi voinut leikata veitsellä, niin paksua se oli. Kun hieronta oli ohi, mies pukeutui ja tuli seisomaan eteeni. Hän tuijotti minua suoraan silmiin ja kiitti minua hyvästä hieronnasta. Tällä kertaa se ei ollut eroottinen hieronta. Ei ainakaan vielä. Sitten hän varasi uuden ajan viikon päähän. Olen siitä aika innoissani. Jännittävää nähdä minne hieronta johtaa. Eroottinen hieronta ei ole se mitä teen työkseni, mutta kun sellainen sattuu kohdalle, ammattini tuntuu entistäkin hienommalta.

 
 
 
Veronica
VAPAA
 

Olen Veronica. Olen 170cm, hoikka, minulla on tummat pitkät hiukset , F kupin isot rinnat, tykkään pukeutua mustaan nahkaan ja korkokenkiin, käytän myös PVC asuja.

bloggaa
 
Vivian
EI TÖISSÄ
 

Vivian on villi ja kokenut nainen odottaa soittoasi. Olen pian nelikymppinen, villi ja kokenut nainen. Miehet ovat elämäni tärkein asia, haluan vietellä juuri sinut, hetkellä minä...

 
Satu
EI TÖISSÄ
 

Satu. Mukava, lämmin, posliini. Nautiskeleva ja kuuma nainen juuri sinua varten. Satu on avoin, iloinen, kiimainen ja kiihkeä nainen. Satu odottaa soittoasi heti

 
Agneta
EI TÖISSÄ
 

Agnetan kanssa on mukava keskustella. Hän rakastaa seksiä, eikä hänen kanssaan ole koskaan tylsää. Hän on valmis ja odottaa soittoasi.

Viihdyttävät seksinovellit

Yö sidottuna

Yö sidottuna

Kesälomalla sain kokea, millaista on olla yö sidottuna. Koko yö sidottuna, vahingossa, oman miehen...
 
Rikollinen raudoissa

Rikollinen raudoissa

Olen huono ja villi tyttö. Kaahailin öisellä ajamisella niin, että kohta olinkin rikollinen...
 
Unen innoittamana

Unen innoittamana

Unen innoittamana, täysin intohimon valtaamana, tartuin häneen ja työnsin hänet tiukasti seinää...
 
Märkä pimppi

Märkä pimppi

Linjoillamme olevilla tytöillä on märkä pimppi, joka tarjoaa sinulle kuumaa kiihkoa. Märkä pimppi, joka kaipaa...
 
 
 
 
0700-12000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_