LAADUKAS
PALVELULINJA

Puhelinseksiä?

Soita 0700-12000 

  2,95 €/min + pvm

 

 
10 minuuttia ilmaiseksi
Lumi, Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi numerot, Seksilinja, Seksilinjat, Seksipuhelin, Viihdenumerot,
Lumi
Lumi
Lumi
Lumi

Lumi (26 Ikä)

Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi numerot, Seksilinja, Seksilinjat, Seksipuhelin, Viihdenumerot 

Tervehdys sinulle ystäväni, olen Lumi, hekumallinen nainen, joka tahtoo kiihottaa sinut äärimmilleen eroottisten leikkien parissa!
0700-12000
  2,95 €/min + pvm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, olen Lumi, olen ikääni nähden todella kokenut ja kiihkeä nainen. Pidän erittäin paljon seksikkäistä alusvaatteista, kuten korsetista, stay up-sukista ja korkokengistä. Halukkaat huuleni ja kiimainen vartaloni odottavat täällä juuri sinun himokasta yhdeydenottoasi. Minulla on täällä kotona melkoinen seksilelukokoelma, jonka parissa odottelen soittoasi. Kun kuulen sinun ihanan matalan äänesi, pilluni kostuu entisestään ja voin aloittaa hyväilemään itseäni sormin ja kun haluan enemmän voin jatkaa loppuun saakka dildolla yhä enemmän sinun nautinnostasi kiihottuen. Olen aina valmis leikkiin, joka vie meidät ekstaasin äärimmäisille huipuille. Haluan imeä kyrpääsi kiihkeästi ja pitkään, se on parasta mitä tiedän. Tahdon nuolaista ensin touhutippasi pehmeällä kielelläni hellästi, ja sen jälkeen tahdon imeä kovaa ja paksua suonikasta kyrpääsi nautinnollisesti ja pitkään. Sitten haluan, että otat minut rajusti takaapäin, tahdon tuntea valtavan kullisi syvällä sisälläni aiheuttamassa minulle mitä valtavinta mielihyvää. Nai minua oikein kunnolla, niin että huudan kiimaisesta nautinnostani. Olen jo valmiina sinua varten, soita, tule ja ota, ennenkuin kukaan muu ennättää ensin.

[@lang.availablelangs]
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon

Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon

1206 näyttökerrat
Naisen koskettaminen tai naiseen koskeminen on taitolaji, jonka voi oppia. On yllin kyllin erilaisia seksistä kertovia, kuvitettuja oppaita, joissa kerrotaan kuvien kera naisen erogeenisesti herkät alueet. Kaikki naiset eivät ole kuitenkaan samanlaisia, vaan yksilölliset erot on syytä ottaa huomioon.
 
Lätisevän pillun ääni

Lätisevän pillun ääni

2152 näyttökerrat
Unelmoin ryhmäseksistä kahden tytön kanssa. Tyttökaverini mielestä kuitenkin riittää kaikki seksilelut, joita me lesboparina käytämme.
 
Parempi kuin Meg elokuvassa Harry tapasi Sallyn

Parempi kuin Meg elokuvassa Harry tapasi Sallyn

1726 näyttökerrat
Ihmetteletkö joskus mitä sinun tyttöystäväsi ajattelee sinusta, ja tiedätkö, että hän on teeskennellyt orgasmin? Lue tästä, ja saa vastaukset kaikkeen!
 
Livelinjat

Livelinjat

1078 näyttökerrat
Livelinjat tarjoavat sinulle monipuolisen ja kiihkeän nautinnollisen kokemuksen.
 
Nico ja aurinko

Nico ja aurinko

1374 näyttökerrat
Ensimmäistä kertaa elämässäni lähdin seuramatkalle tuntemattomien kanssa, kohteena Italian Riviera. Halusin lämpöön ja valoon pitkän ja kolean kevään jälkeen. Olin varannut itselleni äkkilähdön, koska esimies ymmärsi minun olevan loman tarpeessa. Muutamaa kuukautta aiemmin olin tehnyt bänät poikaystäväni kanssa, joten mieli oli siitäkin vielä alamaissa. Halusin levätä ja nauttia auringosta ilman huolen häivää.
 
Kieli keskellä sitä itseään

Kieli keskellä sitä itseään

1000 näyttökerrat
Tapasin Laren kesällä 2012, jolloin toivoin kaikkea muuta kuin poikaystävää itselleni. Lare oli minua paljon nuorempi ja viriilimpi. Hän halusi minua puistossa ja pientareilla ja kosi minua monta kertaa lemmenleikkeihin keskellä kirkasta päivää. Minua huvitti nuoren miehen innokkuus, johon en oikein osannut vastata. Mieleni askarteli siihen aikaan paljon muussa kuin seksissä.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa   2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi.

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-12000  2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy