LAADUKAS
PALVELULINJA

 Puhelinseksiä? 

 Soita 0700-12000 

   2,95 €/min + pvm 

 

 
10 minuuttia ilmaiseksi
Lumi, Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi numerot, Seksilinja, Seksilinjat, Seksipuhelin, Viihdenumerot,
Lumi
Lumi
Lumi
Lumi

Lumi (26 Ikä)

Puhelin seksiä, Puhelinseksi, Seksi numerot, Seksilinja, Seksilinjat, Seksipuhelin, Viihdenumerot 

Tervehdys sinulle ystäväni, olen Lumi, hekumallinen nainen, joka tahtoo kiihottaa sinut äärimmilleen eroottisten leikkien parissa!
0700-12000
  2,95 €/min + pvm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, olen Lumi, olen ikääni nähden todella kokenut ja kiihkeä nainen. Pidän erittäin paljon seksikkäistä alusvaatteista, kuten korsetista, stay up-sukista ja korkokengistä. Halukkaat huuleni ja kiimainen vartaloni odottavat täällä juuri sinun himokasta yhdeydenottoasi. Minulla on täällä kotona melkoinen seksilelukokoelma, jonka parissa odottelen soittoasi. Kun kuulen sinun ihanan matalan äänesi, pilluni kostuu entisestään ja voin aloittaa hyväilemään itseäni sormin ja kun haluan enemmän voin jatkaa loppuun saakka dildolla yhä enemmän sinun nautinnostasi kiihottuen. Olen aina valmis leikkiin, joka vie meidät ekstaasin äärimmäisille huipuille. Haluan imeä kyrpääsi kiihkeästi ja pitkään, se on parasta mitä tiedän. Tahdon nuolaista ensin touhutippasi pehmeällä kielelläni hellästi, ja sen jälkeen tahdon imeä kovaa ja paksua suonikasta kyrpääsi nautinnollisesti ja pitkään. Sitten haluan, että otat minut rajusti takaapäin, tahdon tuntea valtavan kullisi syvällä sisälläni aiheuttamassa minulle mitä valtavinta mielihyvää. Nai minua oikein kunnolla, niin että huudan kiimaisesta nautinnostani. Olen jo valmiina sinua varten, soita, tule ja ota, ennenkuin kukaan muu ennättää ensin.

Kielet joita puhun
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Kieli keskellä sitä itseään

Kieli keskellä sitä itseään

1101 näyttökerrat
Tapasin Laren kesällä 2012, jolloin toivoin kaikkea muuta kuin poikaystävää itselleni. Lare oli minua paljon nuorempi ja viriilimpi. Hän halusi minua puistossa ja pientareilla ja kosi minua monta kertaa lemmenleikkeihin keskellä kirkasta päivää. Minua huvitti nuoren miehen innokkuus, johon en oikein osannut vastata. Mieleni askarteli siihen aikaan paljon muussa kuin seksissä.
 
Eroottinen hieronta

Eroottinen hieronta

1105 näyttökerrat
Miltä tuntuu eroottinen hieronta. Tarina siitä miten tavallinen hieronta muuttui eroottisemmaksi.
 
Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon

Hyvä kosketus on avain naisen sieluun ja kehoon

1316 näyttökerrat
Naisen koskettaminen tai naiseen koskeminen on taitolaji, jonka voi oppia. On yllin kyllin erilaisia seksistä kertovia, kuvitettuja oppaita, joissa kerrotaan kuvien kera naisen erogeenisesti herkät alueet. Kaikki naiset eivät ole kuitenkaan samanlaisia, vaan yksilölliset erot on syytä ottaa huomioon.
 
Lätisevän pillun ääni

Lätisevän pillun ääni

2281 näyttökerrat
Unelmoin ryhmäseksistä kahden tytön kanssa. Tyttökaverini mielestä kuitenkin riittää kaikki seksilelut, joita me lesboparina käytämme.
 
Livelinjat

Livelinjat

1867 näyttökerrat
Livelinjat tarjoavat sinulle monipuolisen ja kiihkeän nautinnollisen kokemuksen.
 
Kuuma hotelliyö Tukholmassa

Kuuma hotelliyö Tukholmassa

1910 näyttökerrat
Kerron sinulle kuinka hitaasti otan pois kireät farkkuni. Olen laihtunut 7 kiloa kevään aikana ja mahdun nyt kokoon 36. Odotan innolla illan puhelinseksiä.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-12000 maksaa   2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi.

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-12000  2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy